AS Parti kuruldu

Kurucularının büyük çoğunluğunu emekli astsubayların oluşturduğu "AS Parti"nin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığına sunuldu.

AS Parti kuruldu
AS Parti kuruldu
GİRİŞ 09.02.2015 17:45 GÜNCELLEME 09.02.2015 17:45
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Partinin Kurucu Genel Başkanı Cavit Kayıkcı, yaptığı açıklamada, partinin kurucularının çoğunun emekli astsubaylardan oluştuğunu belirterek, hedeflerinin 200 bine yakın astsubayın siyaset arenasında söz sahibi olabilmesini sağlayacak zemini oluşturmak olduğunu söyledi.

"AS Parti'nin son dönemde kurulan partiler arasında en geniş tabana sahip parti olduğunu" savunan Kayıkcı, "Herkesi kucaklayan, dini, milli ve manevi değerlere saygılı bir partiyiz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 30
  • nedim 9 yıl önce Şikayet Et
    (2) Şu anda anlayabildiğim kadarı ile güvenebilecekleri kişiler olarak kendi arkadaşlarından oluşmuşlar. Daha sonra tüm tabana yayılabilecek tek parti bence. Tüm Türkiye'ye Hayırlı Olması dileği ile yolları açık olsun. destekliyorum.
    Cevapla
  • nedim 9 yıl önce Şikayet Et
    (1) Sadece laf olsun diye yazanlar var. Demek ki başınızda illaki eli sopalı, ali kıran baş kesen, sizi azarlayan adam yerine koymayan sadece seçimden seçime sizi hatırlayan yöneticiler olsun istiyorsunuz. Tamam çoğunluğu assubaylardan oluşmuşlar, tamam asker kökenliler ama.. Ama bu adamlar ezilen ve sizin gibi ikinci sınıf muamele görmüş ve ötekileştirilmiş insanlar. Sizin tek derdinizden, sözünüzden anlayabilecek kişiler. Yani ezilen çoğunluğun sesi olabilecek insanlar. kendi partileri diye bir şey yok bence. Sadece adeletsizliğe bir başkaldırı sadece.
    Cevapla
  • m m 9 yıl önce Şikayet Et
    Seçimle geldikleri takdirde başımızın üzerinde yeri vardır. Yoksa asker elbiselerinin ve polis kıyafetlerinni içinde sayın TBMM nin, başbakanımızın ve cumhurbaşkanımızın emrindedirler. Onların istediklerinin dışında bir şey yaptıklarında hemen terör eylemi durumuna düşerler. Polis de aynı durumdadır. Ellerinde silahlı güç bulunduran örgütlenmeler sadece ve sadece devletin emrinde olur ve devletinde yöneticileri seçilmiş hükümetlerdir.
    Cevapla
  • Fazıl 9 yıl önce Şikayet Et
    1 oyunuz benden garanti arkadaş
    Cevapla
  • fatih yeşil 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar cahil yorum yazmışsınız bu insanlar o kendini haşa peygamber sanan lojmandan dışarı çıkmamış halkı tanımayan paşaların ezmeye çalıştığı baskı altında tuttuğu insanlar. BeniM eşimin annemin babamın oyu bu partinindir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan ateşkes açıklaması
Kayyım iddiaları gündeme bomba gibi düştü! TFF'den açıklama...