Erbakan'ın kızı AK Parti adaylığı için konuştu

Kardeşi Fatih Erbakan ile AK Parti'den aday olacağı söylenen Elif Erbakan konuştu.

Erbakan'ın kızı AK Parti adaylığı için konuştu
Erbakan'ın kızı AK Parti adaylığı için konuştu
GİRİŞ 05.04.2015 03:16 GÜNCELLEME 05.04.2015 06:06
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınöz, kendisinin ve kardeşi Fatih Erbakan'ın 'AK Partiden milletvekili adayı' olacağı hakkındaki söylentilere, "Böyle bir şey söz konusu bile değil" diye cevap verdi.

Erbakan Vakfı Kadın Kolları Genel Başkanı Elif Erbakan Altınöz, "Çevremizde Neler Oluyor?" konulu konferansa katılmak üzere Kayseri’de konuştu.
 
‘Erbakan hocamız tam bir dava adamıydı’ diyen Elif Erbakan Altınöz, "İşte bu duygular ve düşünceler içerisinde bugün bu güzel toplantı tertip edildi ve bizlerde kalkıp geldik. Kıymetli kadınlar bugün Erbakan Vakfı çatısı altında bir araya geldik. Bu nedenle Erbakan Hocamızdan öz olarak bahsetmekte yarar görüyorum. Erbakan Hocamız akademik olarak çok başarılı işlerin altına imza atmış. Bugün halen okuduğu okullarda geçmiş zamane rağmen rekorları kırılamamış kadar zeki, akıllı ve akademik başarıları olan bir insandı. Bununla birlikte Erbakan Hocamız tam bir dava adamıydı. Belki de Milli Görüşü ve Erbakan Hocayı tek kelime ile anlatabilir misiniz? denilse onlar için yakışacak en uygun kelimenin istikamet kelimesi olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan, konferans öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbakan, kendisinin ve kardeşi Fatih Erbakan'ın genel seçimlerde milletvekilliği adayı gösterileceğini değerlendirdi. Erbakan, "Böyle bir şey söz konusu bile değil" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 107
  • erdi biçer 8 yıl önce Şikayet Et
    bunu bilin akp eriyor saldırcak yer arıyorsun bu sefer inşalah saadet ve beyük birlik başka çare yok itifaka oy verin
    Cevapla
  • meltem 8 yıl önce Şikayet Et
    paşa gönlünüz bilir,bağımsız girin bakalım ,
    Cevapla
  • matl 8 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan ailesi için yalan yalan süyliyenlere lanet olsun
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    babalarının arkasından miras kavgası için mahkemelik olanlardan gelde hayır bekle.
    Cevapla
  • Hilal 8 yıl önce Şikayet Et
    Nerede öğreniyorsunuz çok merak ediyorum?! Medyanın yıllarca Erbakan Hocaya yaptığı karalamalar şuanda Hocanın evlatlarına yapılıyor.Medyadan duyduğunuz aslı olmayan haberlerle bu iftiralara ortak olmayın.
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok zaten bari babanizi rahat yatirin bu kadar millet cahil demi rte arkasindan gidiyor elbette yapilanlari goruyor erbekan hoca da rte destekliyordu zaten taktik gereği bazen olumsuz konuşuyordu bunu allah aşkina bazen chller bile söyluyor du da hala anlamayanlar var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü