Doğusuyla batısıyla, Türkiye Üsküdar'da buluşuyor

AK Parti Üsküdar İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi muhteşem bir törenle resmen hizmete girdi.

GİRİŞ 27.04.2015 10:49 GÜNCELLEME 27.04.2015 11:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul’un ilk seçim koordinasyon merkezi (SKM) olma özelliğini taşıyan AK Parti Üsküdar İlçe SKM binası şölen niteliğinde muhteşem bir açılışla resmen hizmete girdi.

Açılışa AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti İlçe SKM Başkanı Sinan Arabacı, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti 1. Bölge Milletvekil Adayları Metin Külünk, Şeyma Döğücü, Mustafa Demiral, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Üsküdar İlçe eski Başkanları Zekeriya Erdem, Sinan Aktaş ve Gazeteci Yazar Sevda Türküsev katıldı. Protokolün katılımıyla gerçekleştirilen kurdela kesiminden sonra gerçekleştirilen havai fişek gösterisi de heyecanla izlendi. Bağlarbaşı’ndaki SKM Külliyesinin bahçesini hınça hınç dolduran AK Gönüllülerin de iştirak ettiği açılışta Üsküdar’ın ruhunu sembolize eden 33 mahalleden getirilen toprağın SKM binasının önündeki AK Parti ambleminin ortasındaki ağacın etrafına serpilmesi katılımcılardan büyük alkış aldı. SKM bahçesinde önce  Malatya, ardından Giresun Çamoluk Dernekleri’yle başlayan “Türkiye Üsküdar’da buluşuyor” geceleri, diğer illere yönelik de yapılacak. Saha çalışmalarının yanı sıra 7 Haziran’a kadar düzenlenecek STK etkinlikleriyle doğusundan batısına Türkiye’nin kalbi Üsküdar SKM’de atmış olacak. 



AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır: 7 Haziran’a kadar durmadan yorulmadan 

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, SKM binasının açılışında yaptığı konuşmada 7 Haziran’a kadar durmadan yorulmadan çalışacaklarının sözünü verdi. 

Halit Hızır, “AK Partimizin temellerinin atıldıdığı bu mekanda 2001 yılından beri partimizde görev almış 33 mahalle başkan ve yönetimleriyle, ilçemizde görev almış başkan ve yönetimleriyle hazırız. Aynı heyacanı yaşıyoruz ve Üsküdar’dan haykırıyoruz ki 2001’deki heyecan ve ruhla 2023 hedefine Türkiye’yi ulaştıracak kadroyu seçmek üzere 7 Haziran’a kadar  durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi. 

Her seçim kendi şartları içerisinde önemli olduğuna vurgu yapan Hızır, “Ancak bu seçim AK Partimiz açısından farklı bir önem arz etmektedir. Osmanlı’nın son 100 yılında ve Cumhuriyetimizin 90 yılında dış güçler tarafından cezalandırılan ülkemiz, özgürlükler, ekonomi, manevi değerlerimiz, teknoloji ve eğitim alanlarında geri bırakılmış, bu asil milletin boynu bükülmüştür. Yaklaşık 200 yıl boyunca türlü tuzaklara, türlü desiselere, hain planlara maruz bırakılan ülkemiz ve milletimiz mağdur edilmiştir. Bizlere bu tuzakları hazırlayanlar şunu çok iyi biliyorlar ki bu millet, bu coğrafyadaki kendi kültüründeki değerlere dönerse güçlü ve büyük Türkiye’yi inşa ederse, işgalciler-faizciler–kan emici ırkçı emperyalistler Ortadoğu ve dünyada elini kolunu sallayarak hareket edemeyecek. Mısır, Suriye, Filistin, Libya, Irak ve tüm Ortadoğu derin uykusundan uyanacaktır.  İşte bu yüzden bu çoğrafya  ve  bu millet 200 yıldır inim inim inletildi” diye konuştu. 

Hızır konuşmasını şöyle sürdürdü: Sağ-sol kavgalarıyla, ihtilallerle, terör belasıyla, paralel örgütlerle bu millet kendi kendine bırakılmadı. Dış güçler ve içerideki maşaları işte “bu iş  tam bitti, bu millet 1000 yıl daha kendine gelemez” derken hesap edemedikleri bir Uzun Adam çıktı. Bir kasınpaşalı yiğit çıktı ve dedi ki “Durun bir dakika, biz varız, bu millet var, bu ülkeyi bu çoğrafyayı sizlerin masalarına meze yaptırmayız.” 200 yıldır cezalandırılan bu asil millet, 12 yıllık AK Parti iktidarında tedavi edildi, onarıldı deyim yerindeyse hasta adam ayağa kaldırıldı. işte  7 Haziran seçimlerinden sonra ayağa kalkan bu millet ve bu ülkenin koşma zamanıdır. Tüm ezilenler için, tüm mazlumlar için, tüm inanlar için tüm insanlık, için haydi Üsküdar, haydi İstanbul, destan yazmaya tarih yazmaya… Bizler Üsküdar’dan tüm Türkiye’ye, mazlum coğrafyalara, Gazze’ye, Mısır’a, Sudan’a, Yemen’e, Musul’a, Kerkük’e ve Doğu Türkistan’a diyoruz ki ‘Üzülmeyin, gevşemeyin… İnanıyorsanız, üstün gelecek olan sizlersiniz… İlahi mesajıyla ve aşkıyla çalıştığımızı ifade ediyoruz ve diyoruz ki güneş  Üsküdar’dan doğar, güneş İstanbul’dan doğar, güneş Türkiye’den doğar.” 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci:

Menderes ve Özal’ın önünü kesenler AK Parti’ye karşı birleşti 



AK Parti İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Bizler bir sevginin bir sevdanın mensuplarıyız biz şuna yürekten inanıyoruz bu milletin medeniyet değerlerine inanmayan bu milletin değerlerine saygı göstermeyen hiç kimse ve hiçbir zümre adı ne olursa olsun bu millete hizmet edemez” dedi. AK Parti Üsküdar İlçe SKM binasının açılışında konuşan Dr. Selim Temurci, “CHP, MHP ve HDP… Bunlar şu anda birbirlerinden farklı siyasi partiler midir? Ben buna inanmıyorum, siz de inanmıyorsunuz. Çünkü AK Parti sadece 13 yıl önce harekete geçmiş bir siyasi hareket değildir. Sanmayın ki rahmetli Menderesle, rahmetli Özal’la başladık… Sanmayın ki Erdoğan’la devam ettik. Biliyorsunuz rahmetli Menderis’in bu ülkeye yapmış olduğu katkıyı birileri geldi sömürdü bitirdi ve daha sonra rahmetli Özal geldi… Özal’ın yaptıkları da 1990’larda heba edildi. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu var… Menderes ve Özal’a karşı birleşenler şimdi yine güç birliği yaparak AK Parti’nin önünü kesmeye çalışıyor” diye konuştu.



Temurci konuşmasını şöyle tamamladı: “AK Parti’nin bir başarısı varsa bu başarının mimarı önce teşkilatlardır. Sonra bizim ruh derinliklerimizde olan, bizim inanç medeniyet değerlerimizde olan ve bu hareketin doğduğu yer olarak inandığımız Mekke de ve Medine’de bizim inancımızı temsil eden bir yürüyüşün mensuplarıyız… Biz onun için her ne olursa olsun yılmadan, yorulmadan, yağmurlarda, çamurlarda bu hareketi üstlenmiş olduk. Şu anda bu ülke seçim arefesine gidiyor ve sayılı günlerimiz kaldı. Bize birileri diyor ki AK Parti yüzde kaç oy alır? İl başkanlığımız 200 küsür bayan arkadaşımız milletvekili olmak için başvurdu. AK Partimiz bir önceki dönemde hanımlara, ‘Dışarı dışarı’ diye tempo tutan zihniyete şu anda başörtülü kardeşlerimize ‘İçeri içeri’ diyerek Türkiye’nin kaderini ve geleceğini değiştirecek. Onun için sadece bir siyasi hareketin mensupları değiliz… Eğer bugün beyannameleri konuşuyorsak şuna inanın bakın CHP kendi beyannamesinde diyor ki ‘Kesintisiz eğitimi geri getireceğim.’ Bu ‘İmam-hatiplerin orta kısmını kapatacağız’ demektir. AK Parti ve bu medeniyetin sevdalıları olduğu sürece CHP bu ülkede iktidar olamayacak. HDP diye bir parti var biz onlara buradan Üsküdar’dan, teşkilatımız olarak sesleniyoruz: Eğer bir parti beyanname açıklayacaksa bu ülkenin önce yüzde 52 oyla seçilen Cumhurbaşkanı’na saygı duyacak… Bu ülkede Kars’ta şehit edilen, doğuda şehit edilen kardeşime saygı duyacak ve onu öldürene terörist diyecek. Ona terörist demeden bunu beyannamesinde yazmadan hiç kimse Türkiye’nin partisi olamaz. Onun için yaptıklarımızı, bu davayı anlatmak zorundayız. AK Parti’siz bir Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda nasıl Menderes’e nasıl Özal’a yapıldıysa 13 senede yaptığımız her şeyi bu tarihin içine gömmüş oluruz ve bu toplantıları yapmamız mümkün olmaz. İnşallah 7 Haziran gecesi hep birlikte bir zaferi kutlamayı diliyorum.”

Davamıza aşkım olmasa, o dakika dönüp gidecektim. Böyle çirkin davranışların AK Partimize zarar verdiğini bilgilerinize arz etmek istedim, efendim. Saygılarımla. 

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Külünk:

Büyük Türkiye hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Külünk, AK Parti Üsküdar SKM binasının açılışında yaptığı konuşmada “Yeniden Büyük Türkiye” vurgusu yaptı. “2023 hedefimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız. Bu çalışmaları yürüteceğimiz SKM'miz hayırlı olsun" şeklinde sözlerine başlayan Külünk, “Çanakkale’de, Sakarya’da ve Dumlupınar’da karşımıza dikilen düşmanlarımız, kirli amaçlarından asla vaz geçmiş değiller. Türkiye ile uğraşları devam ediyor. Biz de Büyük Türkiye hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu. AK Parti’nin 7 Haziran’da yeni bir Çanakkale destanı yazmak zorunda olduğunu söyleyen Külünk şunları söyledi: “Siz sanıyor musunuz ki düşmanlarımız geri çekildi. Çanakkale’de topla, tüfekle, ölüm kusan zırhlılarıyla yapmak istediklerini şimdi topsuz ve tüfeksiz yapmak istiyor. Türkiye üzerinde 14 yıldır kurulan tuzakları boşa çıkaran AK Parti, 7 Haziran’da da kurulan tuzakları başlarına yıkacak. Bu ulvi davanın zafere ulaşması için 7 Haziran’a kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız.” 


İlandır

YORUMLAR 10
  • M.Akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlık yoluna bir taşta biz koyalım.Oyumuz tabiki AKPARTİ' ye
    Cevapla
  • Kardeşlerimin yanında 8 yıl önce Şikayet Et
    Bilin bakalım kime oy vereceğim. 12 yıldır yaptığım gibi, tabi ki Ak Partiye. ebedi kardeşlerim nerede ise ben de hep orada olacağım. İnşallah mahşerde de beraber.
    Cevapla
  • DERSİMLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    oyum ittifaka.
    Cevapla
  • kürşat 8 yıl önce Şikayet Et
    oyumuz ak partiye...bizden bildiğimiz ancak paralelle işbirliği içindeki küçük partilere oy yok..barajı aşamayacaklara verilen her oy çöpe atılmış oydur...
    Cevapla
  • laz 8 yıl önce Şikayet Et
    oyumu saadete vereceğum.
    Cevapla
  • akın çetin 8 yıl önce Şikayet Et
    coşku had safhada olmalı yoksa olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...