HDP'den üç MHP'li için suç duyurusu

HDP aralarında Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de bulunduğu 3 MHP’li isim hakkında suç duyurusunda bulundu.

HDP'den üç MHP'li için suç duyurusu
HDP'den üç MHP'li için suç duyurusu
GİRİŞ 05.08.2015 19:04 GÜNCELLEME 05.08.2015 19:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

HDP, MHP lideri Devlet Bahçeli, Metin Özkan, İsmet Büyükataman hakkında  suç duyurusunda bulundu. HDP’nin “hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama”kla suçladığı kişiler ve söylemleri şöyle:

MHP lideri Başkanı Devlet Bahçeli: 3 Ağustos’taki partisinin genişletilmiş il istişare toplantısında “İzmir’de Marmaris’te yazlıklarında yatıp AKP ’nin olmasın diye oyunu MHP’ye vermeyen, ama HDP’yi Meclis’e taşıyan zavallılar, Türkiye’nin kaymağını yiyenler, Boğaz’da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP’ye veren şerefsizler…”  demişti.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman: 4 Ağustos’ta yapmış olduğu yazılı açıklama şu cümleyi kullanmıştı: “Selo bilmelisin ki; 46 yıllık şerefli mazisiyle MHP şerefsize şerefsiz, namussuza namussuz der.”  

Devlet Bahçeli’nin siyasi danışmanı Metin Özkan: Devlet Bahçeli’nin "boğazda viskisini yudumlayıp, oyunu HDP'ye veren şerefsizler" çıkışının "doğru bir tabir olduğunu" söylemiş, “viski içip oyunu HDP'ye veren şerefsizlerin" bir de listesi olduğunu da açıklamıştı. Özkan programda;"Kimlerdir? İsterseniz çantamda listesi var ama; 3000 kişi açıp burada saymayayım zamanımız kalmayabilir” demişti.

YORUMLAR 2
  • Kel 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk-hd hakaretten suç duyurusunda bulunacak, tuhaf değil mi?
    Cevapla
  • Mucahit 8 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı