Demirtaş'ın aracındaki iz kafaları karıştırdı

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın zırhlı makam aracının arka camındaki iz kafaları karıştırdı.

Demirtaş'ın aracındaki iz kafaları karıştırdı
Demirtaş'ın aracındaki iz kafaları karıştırdı
GİRİŞ 24.11.2015 09:21 GÜNCELLEME 24.11.2015 11:48
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Demirtaş, sosyal medyada Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nce 15 gün önce kendisine tahsis edilen kurşun geçirmez makam aracının fotoğrafını paylaşarak, arka camının kafa hizasında mermi izi tespit edildiğini açıkladı

Demirtaş'ın aracının geçtiği güzerhagahtaki kamera kayıtlarından herhangi bir sonuç çıkmadı. Diyarbakır Valiliği önceki gece yaptığı açıklamada, "Kriminal inceleme sonucunda herhangi bir ateşli silah atış artığına rastlanılmadı.

Hasarın sert bir cisim çarpmasından dolayı meydana geldiği değerlendirilmekte. Sayın Selahattin Demirtaş'ın ilimizde bulunduğu süre içindeki programı İl Emniyet Müdürlüğü'nce tahsis edilen koruma görevlilerince takip edilmiş olup, kendisine veya aracına yönelik herhangi bir saldırı olayı gerçekleşmemiştir" denildi. HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ da, düzenlediği basın toplantısında bağımsız bir laboratuvara inceleme yaptıracaklarını söyledi.

Savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirten Yüksekdağ, "Henüz sağlıklı bir yanıt alamadık. Olaydan bir hafta önce de suikast duyumları gelmişti. Sayın Demirtaş'ın aracında kendi oturduğu bölümde kafa hizasına denk gelecek şekilde camında bir kurşun izi tespit edilmiştir. Aracın emniyetten çıkmasını bekliyoruz" dedi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 36
  • İsmail 8 yıl önce Şikayet Et
    % 100 Kendileri yapmıştır onu.Sağda solda patlattıkları bombalar gibi.
    Cevapla
  • vicdan 8 yıl önce Şikayet Et
    suikast olsa arka camdan silah sıkmazlardı. kendisi yaptırdı ve yine kendisi konuşuyor... belki de iç hesaplaşmadır ne diyelim!
    Cevapla
  • vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Milletin evine attığınız molotoflar taş olarak size havadan geldi yakıp yıktığınız evleri gözleri görmüyor insanların en mahrem olan evlerini yakanlara gıkınız çıkmıyor şimdi kalkmış arabasına taş değmiş keşke gökten kafanızaa tonlarca taş yağsaydı belki o zaman uslanırdınız AMA NERDE NE YAĞARSA YAĞSIN SİZ USLANMAZSINIZ
    Cevapla
  • virdis 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ne iş görüyor ki bir de makam ve zırhlı,,,
    Cevapla
  • Bay X 8 yıl önce Şikayet Et
    Kanlı terörü besleyip arabana gül mü atılmasını bekliyorsun. Goderdiklerin geri iade ediliyor bence. Silah ile çözüm olmayacağını anladı pkk. Mermilerini geri veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak