CHP'den skandal açıklama: Kabul etmeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, tek tip kıyafet konusuna karşı çıkarak FETÖ sanıklarına sahip çıktı.

GİRİŞ 20.07.2017 08:58 GÜNCELLEME 20.07.2017 09:45
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

FETÖ sanıklarının tek tip kıyafetle mahkemeye götürülme teklifine ilişkin görüşü sorulan Tezcan, ''Devlet yargılama süreci içerisinde propaganda yapmaya imkan vermeyecek her türlü önlemi almalıdır. Makul, amaca uygun. Savunma hakkı kısıtlanmadan her türlü önlemi almalıdır. Ancak tek tip kıyafet gibi, bu çerçevedeki önlemler ile örtüşmeyen çağdışı yöntemleri kabul etmemiz mümkün değil. Tek tip kıyafet uygulaması, darbe dönemlerinde 12 Eylül döneminde de uygulanmıştır. Bu konuda acılı ve sancılı bir geçmişimiz var. Tekrara yaşanan kanamış uygulamaların yeniden başlatmanın kimseye faydası yok. Öç alma ve intikam duygusu ile hareket edilmez bu işlerde akıl sağduyu ile hareket edilir. Çağdışı yöntemlerden medet ummak çağ dışı kafaların ürünüdür ancak'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 157
  • Vatan Sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    alayına tek tip muamele. aksi davranışlar oy ve kan kaybına neden olur.
    Cevapla
  • BEN TÜRKİYE 6 yıl önce Şikayet Et
    neden pirelendiniz ? anlayamadım....muhalefeti doğrular için yaparsanız,işte böyle gülünç duruma düşer,daha kimse sizi ciddiye almaz.
    Cevapla
  • Dr. Ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek tip kıyafet uygulaması darbe dönemlerinde kalmış mış (vışşş). şuna birisi bunun bir darbe davası olduğunu söylesin bir zahmet.
    Cevapla
  • yozgatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    vatana ihanet eden ve tecavüz suçlularına bu uygulama yapılsın C hp zaten emperyalizmin uşaklığını yapıyor bilmeyenmi var.
    Cevapla
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun size ve size hala oy verenlere ,bir kerede sehit ailelerine destek olsaniz .Milleti siz kandiracaginizi mi saniyorsunuz ? Scim zamaninda sakin ha karsimiza cikmayin.Abd de mahkumlar nasil giyiniyorsa öyle olacak.Bu hainler baloya mi gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber