Erdoğan Gaziantep'te toplu açılış törenine katılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün bir dizi ziyaret için Gaziantep'e gelecek. Başbakan ziyaret kapsamında Karataş'ta bulunan Tahmazoğlu Camii'nde Cuma namazını kılacak.

Erdoğan Gaziantep'te toplu açılış törenine katılacak
Erdoğan Gaziantep'te toplu açılış törenine katılacak
GİRİŞ 09.09.2011 12:53 GÜNCELLEME 09.09.2011 12:53

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da ailesine taziye ziyaretinde bulunacak olan Başbakan, Zeugma Mozaik Müzesi ile birlikte diğer tesislerin toplu açılışını gerçekleştirecek.

AK Parti İl Başkanlığı binasının da açılışını yapacak Başbakan Erdoğan, Mazıcıoğlu ve Nakıboğlu ailelerinin düğününde de nikah şahidi olacak.

Başbakan'ın açılışını gerçekleştireceği tesisler şunlar; Zeugma Mozaik Müzesi, Gatem kavşak yapımı, Scada Merkezi, Organize kavşak yapımı, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi, Vakıflar Güven İş Merkezi, Ferhadiye Vakıflar İş Merkezi, Nizip Toplum Merkezi, İl Kontrol Laboratuarı, çok katlı otopark, Gaziantep Yavuzeli Araban Bölünmüş Yolu, İslahiye Yesemek Turizm Yolu, Zeugma Korugan Müze, Güneş Mahallesi, Sırasöğüt köyü, Sarıbaşak köyü, Celal Doğan, Işıklı köyü, Karacaburç köyü, Akçaburç köyü, İncesu köyü, Suboğazı köyü, Cumhuriyet,Hisar köyü, Tandır köyü, 13 Kasım, Boğaziçi, Üçgöl köyü, Büyük Karacaören, Kurudere, Hacı Fehime Güleç, Merveşehir Mahallesi ilköğretim okulları, Yukarı Kara Vaiz İlköğretim Okulu ek binası, Kızılhisar ve 80 Yıl anaokulları.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor