Minik kızın Başbakanı duygulandıran notu

Çeşitli açılışlar için Kütahya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zafer Havalimanı'nın açılışı sonrası minik bir kızın ilgisiyle karşılaştı. Küçük kızın yazdığı not Erdoğan'ı duygulandırdı.

Minik kızın Başbakanı duygulandıran notu
Minik kızın Başbakanı duygulandıran notu
GİRİŞ 26.11.2012 10:07 GÜNCELLEME 26.11.2012 11:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Minik kızın "Canım Başbakan'ım seni çok seviyorum" notu Başbakan Erdoğan'ı duygulandırdı.

 7 yaşındaki Zeynep Nur Karakuzu Başbakana'a "Canım Başbakan'ım seni çok seviyorum" diye başlayan bir not verdi.

"SENİN GÖRDÜĞÜMDE HEYECANLANIRIM"

Türkiye 'nin ilk bölgesel havalimanı niteliğindeki Zafer Havalimanı 'nın açılışını gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'a tören sonrası Zeynep Nur Karakuzu isimli 7 yaşındaki bir kız, 'Canım Başbakanım seni çok seviyorum. Seni gördüğümde heyecanlanırım diye bunları ben söyleyeyim annem yazsın istedim. Bende yazardım ama 1. sınıfa yeni başladım. İnşallah okuma yazma öğrendiğim zaman yazarım. Seni daha çok yıllar başbakan olarak olmak istiyoruz ' yazılı bir not kağıdı verdi.

BAŞBAKAN NOTU CEBİNE KOYDU

Mektubu okuyarak cebine koyan Başbakan Erdoğan ise minik kıza oyuncak verdi.Kızının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ı çok sevdiğini ifade eden anne Süheyla Karakuzu, kızının Başbakan Erdoğan 'ın televizyona çıktığında çocuk programlarını izlemediğini söyledi.

YORUMLAR 3
  • ferhat 11 yıl önce Şikayet Et
    ınsaALLAH:. ınsaALLAH
    Cevapla
  • nurettin gül 11 yıl önce Şikayet Et
    masum ruhu... rahmet ve merhametin ve şefkatin en bariz vede en kuvvetli tecellisi anne şefkatidir...dolaysıyla bu şefkati en yoğun şekilde tecellisi evlat ile ortaya çıktığına göre bu çocukların masum ruhu bazı şeyleri his ediyor demektir.gerçekten sayın başbakan emsallerine nispeten geniş daire dediğimiz siyasette bir çok güzel ve hayırlı hizmetlere vesile oluyor...rabbim bu masum çocuğun hatırı için tüm müslüman ve insanlık adına hizmet edenleri muhafaza etsin inşALLAH...
    Cevapla
  • Kamil CANDAN 11 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sevdirdi mi o tertemiz gönüllere de sevdirir!. çocukların gönlüne girmek sadakat ister, samimiyet ister en önemlisi sevgi sahibi olmak ister. sadece çocukların gönlünde değil tüm dünyadaki müslüman çoğunluğun gönlündedir sevgili başbakanımız. somalisinden myanmarına, kırgısiztanından yemenine, mısırdan libyaya ve tüm dünyaya sevdiren rabbimiz'e hamd olsun. ALLAH'tan başka kimseden korkmazsanız, ALLAH celle ve a'la böyle muvaffak eder ve sevdirir. ne mutlu ki sevgili başbakanımız ülkemizde ve tüm islam aleminde liderdir. ALLAH utandırmasın iyi işlere her zaman vesile kılsın sayısını artırsın. islam aleminin çok "tayyip" lere ihtiyacı var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri