BDP'li o vekilden halka 'silahlanın' çağrısı!

Milletvekili Oya Eronat'ın oğlunun öldüğü dersaneneye saldırı emrini veren teröristin cenazesinde güvenlik güçlerine direnen BDP'li Özdal Üçer, halka "silahlanın" çağrısı yaptı. Hızını alamayan Üçer gazetecilere saldırdı.

GİRİŞ 26.11.2012 10:59 GÜNCELLEME 26.11.2012 13:28
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer'in skandalları bitmek bilmiyor. Görevi başındaki doktora şiddet uygulaması, Başbakan'a ağır hakaretlerde bulunması ile gündeme gelen Üçer, işi daha da ileri götürdü.

Diyarbakır'da bir dershaneye yapılan silahlı saldırının emrini veren Mehmet Guyi kod adlı Muhyittin Kaplan'ın cenazesinde Üçer, "silahlanın" çağrısı yaptı.

Güvenlik güçlerinin müdahalesini "silahlanın" çağrısıyla engellemeye çalışan BDP'li Özdal Üçer tepki çekti.

31 Ekim 2012'de yapılan cenazesine katılan Üçer, Öcalan ve PKK bayraklarının açılmasına müdahale eden güvenlik güçlerini engellemeye çalıştı. Güvenlik güçlerinin müdahalesini yanındakilere "Arkadaşlar çeper durun, Savcı bey resmi yazı getirsin ondan sonra, çeper kurun" diyerek engellemeye çalışan Üçer, kendisini görüntülemeye çalışan kameramana "Kapat, kapat, terbiyesiz" dedi.

Özdal Üçer aynı cenazede çadırda toplanan bir grup kalabalığa konuşma yapmış ve konuşmada, başbakana "ahmak, akılsız, haysiyetsiz" gibi çok ağır hakaretler etmişti. Üçer'in hakaret içeren görüntülerinin yayınlanması üzerine Başbakan Erdoğan da hakaret davası açmıştı.

YORUMLAR 40
  • Sahlanis 11 yıl önce Şikayet Et
    cibilliyetsiz. elbette bu millet vekilliği bir gün bitecek. o zaman kaçacak delik arayacaksınız.
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    oylar akp ye havaleler ALLAH a. millet mutlu...sonra bahçeli niye asmadın türküsü...o bitince chp gelir mahvolursun oyun havaları...günler geçiyor
    Cevapla
  • aysegül yilmazer 11 yıl önce Şikayet Et
    bu cesaret nerden. önemli olan bu insanin ne dedigi degil önemli olan bu insanin bu sekilde konusmasina firsat veren büyüklerde masALLAH kimsede tik yok herkes halinden mutlu kutlu hic bir kipirdama yok yok bu konuda vatandas üzülmekle kaliyor sadece . cok yazik ne hale gelmisiz
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    hep ALLAH a havale edin..hükümet nerede. araki bulasın
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    memleket ne hallere düştü...biri dine küfreder diğeri devlete. yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber