Kamalak'tan 'Patriot' yorumu

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'ye konuşlandırılacak patriotlarla ilgili, ''Elbette o füzeler ateşlenecek olursa hedefte Müslümanlar var. Ortadoğu cehenneme dönüştürülecektir. Elbette savaşın merkezi de Türkiye olacaktır'' dedi.

Kamalak'tan 'Patriot' yorumu
Kamalak'tan 'Patriot' yorumu
GİRİŞ 20.01.2013 18:20 GÜNCELLEME 20.01.2013 18:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kamalak, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin İl Gençlik Kolları Bölge Toplantısı'na katıldı. Kamalak, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'ye konuşlandırılacak patriot sistemleriyle tehlikenin kapıya dayanmış olduğunu iddia etti.

Türkiye'de 28 yerde Amerikan üssü bulunduğunu ileri süren Kamalak, ''Yetmedi mevcut iktidar Malatyamızın Kürecik beldesine alışılmış ismiyle füze kalkanı yerleştirdi. Erbakan Hoca, 'Gavurun kalkanından Müslümana hayır gelmez' diyordu'' ifadelerini kullandı.

Ülkenin, ''kaleyi içten fethetme noktasına getirildiğini'' savunan Kamalak, ''Küresel emperyalizm, füze kalkanlarını, patriot füzelerini kendiliğinden getirmiyor. Yollarına kırmızı halılar döşetilmek üzere, davet üzerine getirmektedir. Parasını elbette sizler ödeyeceksiniz. Hollanda göndereceği 2 patriot füze sistemi için 40 milyon dolar talep ediyormuş. Diğerlerinin ne talep ettiğini bilemiyoruz'' dedi.

AK Parti iktidarını eleştiren Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Çıkıp söylesinler, 'hayır biz Amerika'yla, küresel emperyalizmle işbirliği yapmadık' diye. 'Bunlar yalan' desinler, 'Kamalak yalan söylüyor' desinler, diyebiliyorlarsa. Belgeli konuşuyoruz. Ülkemize yazık ki patriot füzeleri yerleştirilmekte. Bizler bu patriot füzeleriyle kimi vuracağız. Dün ülkemizi işgal eden İngiliz'i mi? Fransız'ı mı? Yunan'ı mı? Kaldı ki zaten tetik de, o füzelerin kontrolü de bizde değil. Dedelerimizin kovduklarının torunlarının ellerindedir. Elbette o füzeler ateşlenecek olursa hedefte Müslümanlar var. Ortadoğu cehenneme dönüştürülecektir. Elbette savaşın merkezi de Türkiye olacaktır.''

Toplantı, Kamalak'ın konuşmasının ardından basına kapalı devam etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • BÜNYAMİN EROL 11 yıl önce Şikayet Et
    yahu sizde akıl yokmu. abd yada israilin elinde patriotlardan yüzlerce var. dünyanın her yerini metre metre izliyorlar, ellerinde atom bombası, hidrojen bombası, bilmem ne bombası binlerce mevcut ama savunması için türk sınırındaki patriota güveniyor öyle mi. ya siz de hiç mi akıl yok.
    Cevapla
  • Ahmet AKBIYIK 11 yıl önce Şikayet Et
    bismillahirrahmanirrahim. esselamu aleykum kardeşlerim. ali imran 118 ey müminler! din kardeşlerinizden başkasını (kâfir ve münafıkları) dost edinmeyin: onlar size fenalık yapmakta, fesad çıkarmakta kusur etmezler ve sıkıntaya girmenizi arzu ederler. onların size karşı olan kin ve düşmanlıkları ağızlarından meydana dökülmüştür. kalblerinde gizledikleri düşmanlık ise daha büyüktür. onların düşmanlıklarına dâir âyetleri açıkladık, eğer düşünür ve anlarsanız...
    Cevapla
  • Ahmet AKBIYIK 11 yıl önce Şikayet Et
    bismillahirrahmanirrahim. esselamu aleykum kardeşlerim. şunu iyi bilelim ki düşmanı çatlatacak, üzecek en büyük hamlemiz bir olup birlikte düşünmek, birlikte niyetlenmek ve birlikte amellerimiz hz. ALLAH (cc)'nin bize göderdiği yüce kitabımız kuran-ı kerim ve yüce peygamberimiz hz. muhammed (sav)'in sünnetine uygun olmak zorunda. bence, bizce, şucu, bucu diye ayrı gayrı tefrika olmadan hep birlikte ALLAH rızası için düşünmek, yorumlamak ve asla birbirimizi üzmemeliyiz. gün birlik ve beraberlik günü.
    Cevapla
  • mustafa akgül 11 yıl önce Şikayet Et
    murat kaya biraderim, bence sende biraz araştır atmadan önce.. patriyotlar doğru savunma silahı,ama neyi savunma kürecikteki erken uyarı sistemini.abd ve israil iranı vuracak,iranın israile attığı her füze kürecikten erken uyarıya takılacak.keşke boşa sallamadan önce sende biraz araştırsaydın.
    Cevapla
  • Mehmet Ali Samaci 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kamalagin ne ilk yalan beyanati ne de son olacak.... o musluman dedigin iran ve suriye rejiminin bahsettigin gavurlardan ne farki onuda aciklada ögrenelim...erbakan hocanin iran ile yaptigi gaz anlasmasi daha hala aktuel bu anlasmada sende o ekipteydin sen o anlasmanin t.c. ne verdigi zarari bir aciklada o zaman böyle beyanat vermi hakkini kullan... 40 miljon dolar ile yillik 900 miljon dolari hangisi daha buyuk sen bilemiyorsan torunlarina sor onlar yardimci olur!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi