CHP'li vekil: Deniz Baykal bir tanrıdır!

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, ulus devletin tek sigortası olarak gördüğü Deniz Baykal için, “O siyasetin bir tanrısıdır. Allah uzun ömür versin ki güvencemiz olsun” dedi.

CHP'li vekil: Deniz Baykal bir tanrıdır!
CHP'li vekil: Deniz Baykal bir tanrıdır!
GİRİŞ 20.02.2013 17:29 GÜNCELLEME 21.02.2013 07:49
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, yanından hiç ayrılmadığı partisinin bir önceki Genel Başkanı Deniz Baykal için ilginç açıklamalarda bulundu.
 
Antalya Ekspres gazetesinden Ali Buldu'ya konuşan Sapan, yaptığı birbirinden ilginç açıklamalarla şaşkınlık yarattı. Sapan, Baykal için "Tanrı" benzetmesi yaparak, "Şu an Türkiye'de aktif siyasetin içindeki tek büyük lider, kesinlikle Baykal'dan başkası değildir. Ona Allah uzun ömür versin, tek çare kesinlikle Baykal'dır. Türkiye Cumhuriyeti'nde Atatürk'ten sonraki ulus devlet, laik devlet anlamındaki bir siyasal tanrısıdır." dedi.
 
Çantasını gururla taşırım!
 
Son dönemde CHP Grubunda Deniz Baykal'ın yaptığı konuşmayı kasete alıp medya mensuplarına dağıtmasıyla adı tartışma konusu olan Yıldıray Sapan, Türkiye'de kapı kapı dolaştıklarını ve halkın derdini dinlediklerini söyleyerek, "Herkes Baykal'a adeta tapıyor" dedi. Baykal'ın çantasını taşımasıyla "çantacı" yakıştırması da yapılan Sapan, "Ben onu babamdan öte seviyorum. Değil çantası her şeyini taşır, saygıda kusur etmem" diye konuştu.

YORUMLAR 33
  • çetin kılıç 11 yıl önce Şikayet Et
    öğrenin şu dini . islam ülkesinde yaşayıp günde 5 vakit ezan sesi duyan bu insan bu milletin temsilcisi olmuş Allah'ın yarttığı bir kula insana tanrı diyebiliyor anlamak mümkün değil bu nasıl izan nasıl anlayış sen yoldan sapmışlara hidayet ver yarabbi bizimde ayağımızı kaydırma
    Cevapla
  • tahir akkuş 11 yıl önce Şikayet Et
    kendisine katılıyorum ammma!!!!. deiz baykal, tarkan, messi ve daha niceleri tanrılaştırılmış birer şahsiyettirler...tıpkı hubel, menat ve uza gibi...tağutlarda var onlarıda başkası söylesin...!!!!
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    unutmadık : tanrı uludur tanrı uludur, tanrıdan başka yoktur tapacak !. chp sayesinde küçüklüğümde çok dinledim bu nakaratları,
    Cevapla
  • kevser86 11 yıl önce Şikayet Et
    Ne demiş üstad. Üstad ne demiş "Allah tanrının belasını versin !" var mıdır daha güzel bir anlatım.
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 11 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKEMİZİ HİNDİSTANA ÇEVİRDİLER. CHP genel başkan ve vekilleri cennet vatanımız Türkiyeyi Hindistan'a çevirdiler. Halkımızı da kendilerine benzetmeye çalışıyorlar ve bir nebze de olsa bunda başarılı oldular. (dini eğitim konularına tepkiden anlaşıldığı gibi.) Ülkemizde çok dinliliği yayma girişimleri gösteriyor ki din olmayan şeyleri din olarak kabul ettirme talepleri, Atatürkü Allah ile eş koşmaları, Baykalı siyasetin tanrısı demeleri provokatif eylem gibi görünsede ileriki yıllarda bunların kabulünü talep edecekler gibi görünüyor. Zira bundan 25 yıl önce Alevi vatandaşlarımız alevi olduklarını söylemekten çekinir halde iken bugün din olarak kabul edilmesi için mahkeme kararı çıkarmaya çalışmakta oldukları dikkate alındığında chp'lilerin bu söyledikleri de yıllar sonra bu hale gelebilir diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır