Erzurumlu vatandaştan CHP'li Öğüt'e tepki

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Erzurum'da bir vatandaşın sert tepkisiyle karşılaştı.

Erzurumlu vatandaştan CHP'li Öğüt'e tepki
Erzurumlu vatandaştan CHP'li Öğüt'e tepki
GİRİŞ 01.03.2013 17:44 GÜNCELLEME 01.03.2013 17:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Erzurum'da besicilerin sorunlarını dile getirdiği bir sırada, bir vatandaş araya girerek, "Silivniredeki darbeci generallerin, THKP'lilerin hakkını arıyorsunuz. Neden emeklinin, yoksun hakkını mecliste aramıyorsunuz." ifadeleriyle Öğüt'e tepki gösterdi.

CHP'li Ensar Öğüt, Erzurum'da Damızlık Süt Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından dolandırıldığını iddia eden besicilerle bir araya geldi. Yakutiye Kent Meydanı'nda besicilerin problemini dile getiren Öğüt, bir besici ile Atatürk'ün Erzurum milletvekilliği üzerine konuşurken, isminin Himmet olduğunu belirten bir kişi araya girerek Öğüt'e ergenekoncuları ve darbeci generalleri savunarak yoksul ve emekçileri unuttuklarını söyledi. Tepkili vatandaş, "Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi de gidiyor Ergenekon, tutuklu gazeteciler, demokrasiyle ilgili yok ki  sizin. Sosyal demokrat olarak görünmüyorsunuz Meclis'te. Ben 6 sefer AK Parti'ye oy verdim.

Aslında benin oy vermem gereken parti CHP olması gerekir emekçi olduğum için. Ama CHP'nin gidip de orda ne işçinin, ne emeklinin ne de yoksulun hakkını savunduğnu görmedim ki..."  şeklindeki sözleri üzerine Öğüt, "Bir dakika kardeşim senin ismin ne? Benim gibi CHP'li vekil gelip halkı dinlemedi mi. Siz sadece CHP'yi eleştirmeye varsınız." dedi.

Milletvekili Öğüt, Damızlık Süt Üreticileri Birliği'ne saman karşılığında yatırdıkları paraların dekont fotokopilerini protesto amaçlı yaktı. Bu sırada soğuktan ayakları üşüyen Milletvekili Ensar Öğüt, biraz önce kameralara ve objektiflere gösterdiği dekontlarnın alevleri üzerine ayakkabaları uzatarak ayaklarını ısıttı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    hangisi halktan tepki görmüyorki ?. ama chp lilerin derisi kalındır anlamazlar duymazlar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler