Küçük Nehir'den haber var

Van'da kaybolan ve 107 gündür haber alınamayan küçük Nehir'in İstanbul'da olabileceği iddia edildi.

GİRİŞ 12.02.2015 16:35 GÜNCELLEME 12.02.2015 17:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Van’ın Gürpınar ilçesinde 29 Ekim 2014 günü evinin önünde oynarken ortadan kaybolan 5 yaşındaki Nehir Aslan’dan bir daha haber alınamamıştı. Ailesinin kaçırılmış olabileceğini öne sürdüğü Nehir’le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yaklaşık 3 ay önce kaybolan küçük kızın İstanbul’da olabileceği iddia edildi. Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde bulunan bir bakkalın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde görülen küçük kızın Nehir Aslan olabileceği öne sürüldü.

GÜVENLİK KAMERASINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Bir vatandaşın küçük Nehir’i Sultangazi’de bir bakkalda gördüğünü söylemesi üzerine Nehir’in ailesi bu görüntünün peşine düştü. Küçük Nehir’in İstanbul’da yaşayan amcası Salih Aslan’ın ulaştığı görüntüler Van’daki ailesine gönderildi. Bakkala ait güvenlik kamerası görüntülerinde 3 Şubat 2015 günü saat 15.10 sıralarında 4 çocuğun kaldırımda yürüdüğü görülüyor.

AİLE O KÜÇÜK KIZ "NEHİR" DİYOR

Nehir’in amcası Salih Aslan, yeğeninin İstanbul’da görüldüğünü belirterek, “Görgü tanığının bize söylediğine göre burada görülmüş. Biz kamera görüntülerine baktığımızda buradan aşağı doğru iniyor ve yolun ortasında görüntüden kayboluyor. Ailenin yüzde 95’i herkes kesinlikle o diyor. Üstündeki kıyafet hemen hemen aynı. Yüzü tam görülmemesine rağmen kıyafet olayı daha da güçlendiriyor. Çok benziyor, ağabeyimle görüştüm ‘kesin o’ diyor. Öldürüldüğünü düşünmüyoruz, kaçırıldığını düşünüyoruz” dedi. 

YORUMLAR 4
  • abuzer elişakşak 9 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda binlerce çocuk var Nehir e benzeyen
    Cevapla
  • Nihat DEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah bulunur ailesine teslim edilir.
    Cevapla
  • cihat 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi inşallah
    Cevapla
  • Sezai 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bulunur, Allah kimsenin başına vermesin, Ana baba görürde dururmu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!