Eroin için satıcıya diz çöküp yalvardı
Gaziantep'te uyuşturucu bağımlısı gencin, sokak satıcısından tek kullanımlık eroin almak yalvarması ve cüzdanındaki bütün para ve üzerindeki su şişesini vermesi görüntülendi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün dağıttığı ibretlik görüntüler, uyuşturucunun bağımlıları ne hale düşürdüğünü gözler önüne serdi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. 4 aylık çalışma sonunda özel hareket timlerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 17 kişi tutuklanarak cezaevine konulurken, bu şahısların evlerinde yapılan aramalarda 38 kilogram eroin, 50 kilogram esrar ve bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Yapılan operasyon kapsamında, polisin kayıt altına altına aldığı uyuşturucu ticareti de bağımlılığın sonuçlarını gözler önüne serdi. Emniyetin dağıttığı görüntülerde, bir parkta oturan uyuşturucu satıcısı M.T, yanına gelen bağımlı gençle bir süre konuşuyor. Uyuşturucu bağımlısı genç, cüzdanındaki bütün paraları ortaya dökerken, satıcı bunu kabul etmiyor. Satıcının önünde diz çöken ve yalvaran bağımlı genç son olarak üzerindeki su şisesini bile vermek istiyor. Pazarlığın sonunda da uyuşturucu bağımlısı genç, tek kullanımlık eroini alırken, satıcı da olay yerinden uzaklaşıyor.
-
ömer faruk 12 yıl önce Şikayet Etidam mutlak şekilde. geri getirilmeli.. idam istiyoruz.Beğen
-
Ömer Taş 12 yıl önce Şikayet EtALLAH belalarını versin... bu illeti bu ülkeye sokan,taşıyan,bu masumların zehirlenmesine göz yuman herkesin ALLAH belasını versin..Beğen Toplam 1 beğeni
-
pretty 12 yıl önce Şikayet Etidam şart. şu an kaçak sigara kadın ticareti uyuşturucu işporta haraç tüm işleri pkk ve yandaşları yürütüyor. kck şehirlerde haraç ve bu tip işlerle para toplayıp pkk ya gelir sağlıyor.Beğen Toplam 17 beğeni