Esra Ceyhan: Bu Allah'ın bir hediyesi

Kanal 7'nin başarılı kadın programcısı Esra Ceyhan, bugüne kadar söylemediği sırlarını paylaştı. "Altıncı hissim çok kuvvetlidir. Rüyalarım çıkar. Erken uyarı sistemim var" diyen Ceyhan, kendisine gelen dizi teklifini de ilk kez açıkladı.

Esra Ceyhan: Bu Allah'ın bir hediyesi
Esra Ceyhan: Bu Allah'ın bir hediyesi
GİRİŞ 17.02.2013 16:05 GÜNCELLEME 17.02.2013 16:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şebnem Özcan'ın röportajı

Esra Ceyhan ekranlarda işini en uzun süredir yapan kadın televizyoncu... Tam 17 yıldır haftada 5 gün kadınlara yönelik, ancak erkeklerin de merakla izlediği programlar yapıyor. Ceyhan ile mesleğini ve hayatı konuştuk...

* Yaklaşık 17 yıldır canlı yayında program sunuyorsunuz. Başarınızın sırrı nedir diye sorsam bana ne cevap verirsiniz?

Öncelikle başarılı olduğumu insanların düşünüyor olması bana haz veriyor en önemlisi bu. Sırrıma gelince, kendimle yarışmak... Sadece kendini, geçilecek birisi olarak görmek önemlidir. Çünkü insan başkasıyla yarıştığını düşündüğünde yanılıyor.

* Bu meslekte kalıcı olabilmek için siz ne yaptınız?

Kalıcı olabilmek için basına malzeme veren birisi değilim. Özel hayatımla gündeme gelmedim. Yani çocuğumla her gün parklarda bahçelerde görünmüyorum. Ya da her hangi bir tartışmayla kavgayla da gündemde değilim.

* İş hayatı sizin hayatınızda nerede yer alıyor?

Eskiden birinci planda işimdi. Tabii ki şimdi önce yavrum, ondan sonra işim geliyor.

HEP HAKLI ÇIKMIŞIMDIR

* Altıncı hissiniz kuvvetli mi?

Altıncı hissim çok kuvvetlidir. Hiiç bir sebep yokken pek çok işten vazgeçmişimdir. İçimdeki bir hisle pek çok kez "Arkadaşlar, bunu şimdi yapmayalım" demişimdir. Hatta ekibim bu yüzden bana kızmıştır, kırılmıştır. Ama o içimdeki ses hep haklı çıkmıştır. Bazen rüyalarım da çıkar. Bu bana Allah'ın bir hediyesi... Demek ki bunu görmek gerekiyormuş. Erken uyarı sistemi gibi...

* Hayatta çok yapmak istediğiniz bir şey var mı?
Dünya turu olabilir. Yani boş bir dünya turu değil. Bir kamerayla çekilecek. Bir belgesel olabilir.

Okul yaptırmak isterim

Hayattaki en büyük isteklerimden biri okul yaptırmaktır. Çocukların okula gitmesi eşit şartlarda eğitim alması en büyük dileğim. Allah'ım inşallah onu bana nasip etsin.

Çocuklar duymasın ilk bana teklif edildi

* Dizi filmlerde oynamanız için hiç teklif aldınız mı?

Çok teklif aldım.. 'Çocuklar Duymasın'da Pınar Altuğ'un rolü ilk bana gelmişti. Ama ben kabul etmemiştim. Aile yapımıza uygun rolleri kabul ederim.

Sahte gözyaşlarım yok

* Sizin için 'Timsah gözyaşları döküyor' diyenlere ne diyeceksiniz?

Ben 17 yıldır ekranlardayım. Bu 17 yılın içinde insan 2 yıl sıkı rol yapar. Peki ya gerisi? Rol diyorlarsa desinler inanın hiç umurumda değil. Ben gönlümden, kalbimdem mesulüm. Gece başımı yastığa koyarken ne hissettiğimden mesulüm. benim vicdanım rahat. Benim bu anlamda bir problemim yok.

Asla cimri bir insan olmadı

Ben kazandığım paranın kıymetini bilirim. Cimri değilim. Mutevazi bir hayatım var. Pazara giderim. Esnafla sohbet ederim. Kızımla parklarda yürüyüşler de yaparım. Ama bu parklar sosyetik mekanlar olmaz..

KAYNAK: BUGÜN GAZETESİ
YORUMLAR 1
  • Mahmud sami 11 yıl önce Şikayet Et
    KERAMET EHLİ. Demek kerametli bir hanımefendiymiş haberimiz yoktu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?