Kamalak: En büyük Milli Görüşçü Atatürk'tür

Saadet Partisi Lideri Mustafa Kamalak'ın Atatürk hakkında ilk kez bu tür açıklamalarda bulundu.

Kamalak: En büyük Milli Görüşçü Atatürk'tür
Kamalak: En büyük Milli Görüşçü Atatürk'tür
GİRİŞ 25.11.2013 16:38 GÜNCELLEME 25.11.2013 16:38
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Lideri Mustafa Kamalak, Haberx'ten Hülya Okur'a konuştu. Kamalak röportajında, Milli Görüş, Atatürk ve Başbakan Erdoğan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle Atatürk hakkında " O en büyük Milli Görüşçüdür" demesi dikkat çekti.

İşte o röportaj:

"ATATÜRK EN BÜYÜK MİLLİ GÖRÜŞÇÜDÜR"

Atatürk yaşasaydı Milli Görüş olgusunu reddetmez miydi?

Benim kanaatimce, Atatürk bu anlamda en büyük Mili Görüşçüdür. 1923 yılında Konya'da, hanımlarla yaptığı bir sohbet toplantısı var, "Bizim kadın kıyafetiyle ilgili herhangi bir reform düşüncemiz yoktur" diyor. Ve ilave ediyor, "Bizim inançlarımıza uygun kadın kıyafeti en uygun kadın kıyafeti" diyor..

YORUMLAR 28
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kal 7 bu konusmanin vidyosu varmi
    Cevapla
  • sevimli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kamalağın söylemedim demesi sizlere yetmezken cumhurbaşkanı nın canlı yayında söylediklerine inanmıyorsunuz. Hangi vicdanlıa bunları yazabiliyorsunuz. Yazıklar olsun sizlere yazıklar olsun yazıklar olsun şimdi siz demokrasi diyenler ve yahut milletin iradesi diyenler işte size seçim hodri meydan. Hindistan d a kalabalık ama ineğe tapıyorlar. Nice az topluluklar çok toplulukları galebe çalmıştır şimdi ya saadet ya sefalet ya izzet ya zillet ya islam Birliği yada Avrupa Birliği alın size sandık alın size seçim.
    Cevapla
  • Kazasker 10 yıl önce Şikayet Et
    Sen Milli Görüşü anlamamışsın yav.. Sayın kamalak, ne diyordu Erbakan Hocamız; Milli Görüş Adem (AS) 'ın İbrahim (AS)'ın Resulullah (SAV)' in görüşüdür. Hal böyleyken Atatürk nasıl "En Büyük" oluyor?
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Kamalak..... Mustafa Kemal..."Bizim devlet idaresindeki ana programımız, CHP programıdır. bunun kapsadığı prensipler, idarede ve siyasette bizi aydınlatıcı ana hatlardır. fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. biz, ilhamlarımızı gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz.” demişti.. Sanırım bulanan zihinlerinizdeki Milli Görüş bu oluyor.. Erbakan hocanın izinden öyle bir saptınız ki, yolunuzu buldurabilene aşk olsun. Haber olmak adına bu söylemleriniz aymazlıktır kusura bakmayın. Artık gözümde parti falan değil, mirasa sahip çıkamamış, liderinizin evlatlarını dışlamış, mahkemelik olmuş, yolu belli olmayan bir avuç insandan oluşan "İhtiyarlar Derneğisiniz" Allah Selamet Versin.
    Cevapla
  • metinistanbul 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kamalak Bey'in böyle bi açıklaması olmadığını basına bildirmiştir.. Sayın Kamalak Bey bu sözlerin kendine ait olmadıgını ve söylemediğini basına bildirmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme