Başbakan'ın elbiseleri hediye mi?

Erdoğan'ın elbiselerini diken Remzi Gür, Başbakan'a 4 ayda bir koleksiyon gönderdikleri ve aynı takımdan bir başkasını üretmediklerini söyledi. Gür bir konuya daha açıklık getirdi

Başbakan'ın elbiseleri hediye mi?
Başbakan'ın elbiseleri hediye mi?
GİRİŞ 12.12.2005 12:55 GÜNCELLEME 12.12.2005 12:55

Ramsey'in sahibi Remzi Gür'e Başbakan'ın üzerindeki takımlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Hiç, boşuna aynısı bende de olsun diye uğraşmayın, aynı takımdan bir ikincisi yok. Başbakan parasını vermeden takım almıyor, asla hediye kabul etmiyor. Sayısı belli değil, ama her yıl en az üç koleksiyondan takımlar seçiyor. Fiyatları da oldukça pahalı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın giydiği takım elbiselerini diken Ramsey'in sahibi Remzi Gür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her yerden giyinebileceğini belirterek 'Başbakan'ın bizden giyinmesi bize gurur ve onur veriyor. Başbakan her giydiğini iyi taşıyor. Aynı zamanda kendisi çok iyi, seçicidir. Bu meseleye çok hâkim birisi. Kendisi seçiyor. Biz önermiyoruz ancak 4 ayda bir koleksiyon yapıp, gönderiyoruz. Onun içinden seçiyor. Ben ne alıp, almadığını da takip etmiyorum. Başbakan'ın aldıklarını başkasına üretmeyiz. Ona özel yapıyoruz' dedi.

Aynı zamanda Türk-İngiliz Ticaret Odası Başkanlığını da yürüten Gür, 'Başbakan'a beğendiği takımları hediye mi ediyorsunuz, yoksa satıyor musunuz' sorusuna 'Başbakan kibar bir insan. Bedava verseniz, kabul etmeyebilir. Keşke 'Hediye olarak kabul ediyorum' dese de versek' diye yanıtladı.

İstanbul Belediye Başkanlığı döneminden bu yana kendilerinden giyindiğini söyleyen Gür, 'Başbakan'ı giydirmek tabii ki biraz stresli ama en iyisini vermeye çalışıyoruz. İyi giyinen herkes Ramsey'in müşteri kitlesidir. Gelir grubu açısından ise maalesef üst düzey, orta ve üstü.' İddialı oldukları İngiltere pazarında dinlenmeye çekildiklerini kaydeden Gür, 'Londra'daki mağazamızı 1 yıl kadar önce kapattık. Ekonomik konjonktür yavaş olduğu için biraz ara verdik. Gelecek yıl yeniden mağaza açmayı planlıyoruz' dedi.


İşte ünlü işadamı ile yapılan röportajdan bir bölüm


Bedava kabul etmez!

* Kaç yıldır Başbakan'ı giydiriyorsunuz?


Epey zamandır...

* Belediye Başkanlığı zamanında da mı?

Tahmin ediyorum...

* Başbakan giysileri üzerinde iyi taşıyor mu sizce?

Çok iyi taşıyor. Kendisi de çok iyi seçicidir. Bu meseleye çok hakimdir.

* Kıyafetleri kendi mi gelip seçiyor? Siz mi gönderiyorsunuz?

Yok, yok. Biz bir koleksiyon yapıyoruz. Ve o içinden seçiyor.

* Şimdiye kadar kaç takım elbise almıştır Ramsey'den?

Ooo! Ne bileyim?

* Peki kaç koleksiyon gönderiyorsunuz?

Biz senede üç sefer koleksiyon yapıyoruz. Koleksiyon yapıldığı zaman beyefendi geliyor...

* Hangi mağazaya?

Biz kendisine gönderiyoruz...

* İndirim yapıyor musunuz, yoksa bedava mı?

Özel sorulara giriyorsunuz... Elbetteki parayla alıyor.

* Ben olsam Başbakan diye ' bedava veririm. Ama tabii o zaman da laf olur değil mi?

Başbakan çok kibar bir insan. Bedava verseniz kabul etmeyebilir... Keşke bize hediye olarak kabul ediyorum dese de versek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?