Arınç'tan Gökçek'e zehir zemberek sözler!

Çankaya Köşkü’nde ilk kez toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Bülent Arınç istifa çağrısı yapan Gökçek'e sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 24.03.2015 06:32 GÜNCELLEME 24.03.2015 07:32
Bu Habere 269 Yorum Yapılmış

Toplantı sonrasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirileriyle Türkiye gündemini değiştiren Başbakan yardımcısı Bülent Arınç açıklama yaptı.

Arınç kendisini istifaya davet eden Anklara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e çok ağır sözlerle cevap verdi.

İSTİFA ÇAĞRILARINA CEVAP

Gökçek benimle ilgili bazı tweetler atmış, Bu terbiyesizce bir açıklamadır. Bana arkadaşlarımız Gökçek kim siz kimsiniz muhattap almaya gerek yok dedi. Allah kısmet ederse bu görevde olmayacağım sadece emekli maaşıyla geçinen biri olarak Ankara'nın sokaklarında gezeceğim. Beni istifaya çağırmak kimsenin haddi değil. Benim Gökçek'e değil ama eşine büyük bir saygım var. Gökçek'le ilgili konuları 8 Haziran'dan sonra konuşmak isterim. Koltuk sevdasında değilim, AK Parti'yi yıpratacak bir şey içinde olmam. Gökçek benim istifamı isteyecek kadar haysiyetli bir adam değildir. 

OĞLUNUN VEKİLLİĞİNİ GARANTİYE ALMAK İSTİYOR

Benim hakkımda kimlerin konuşacağını çok iyi biliyoruz. Bunların çetelesi elimizde. İsterseniz bunları size 8 Haziran'da açmanız için bugün verebilirim. Gökçek Bakın sayın demiyorum. O bir yerlere yaranmak ve oğlunun milletvekilliğini garantiye almak istiyor.

Herkes benim cemaate karşı görüşümü bilir ama 17 ve 25 Aralık davalarından sonra ben hükümetin yanında oldum.

GÖKÇEK BU YAPININ KUCAĞINA OTURMUŞTUR!

Gökçek, Belediye Başkanlığı döneminde oy isterken bu yapının kucağına oturmuştur. Onlara yurt yerleri vermiştir. Biz sayın cumhurbaşkanımızın yanındayız. Ben buyum. Her şeyimle karşınızdayım. Amerika’ya giden benim ben bunları gizlemedim ki. Ama Gökçek bunlardan daha fazlasını yapmıştır. Bu yapının kucağında oturmuş, bu yapıya Ankara’yı parsel parsel satmıştır. Zengin işadamlarına okul yaptırmıştır. 30 Mart'a kadar bu paralel yapıyla ilgili ağzından bir kötü söz çıkmamıştır. Verdiği yerleri iptal etmek için mahkemelerde koşmaktadır. Biz o zaman devletin imkanlarını bu yapı için onların kucağına bırakmadık.

"8'İNDEN SONRA HESABINI SORARIM"

Gökçek’in adaylığına o zaman itiraz ettim. Yeni bir başkana ihtiyacımız vardır dedim. O günden kalan bir hıncını bir şekilde çalışıyor. 8 Haziran’a kadar müsaade…
Hesabını sorarım Gökçek’ten… Birileri  de kuklacılık yapıp bunu kullanırsa benim kulaklarım iyi duyar teşhir ederim.

YORUMLAR 269
  • cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    benim siyasete çok aklım ermez ama yapılan cok yanlış şimdi böyle bir polemiye girmenin ne vakti ne zamanı şimdi kenetlenme zamanı başkalarının ekmeğine yağ çalmayalım.
    Cevapla
  • Osman 9 yıl önce Şikayet Et
    AKP lide olsam yapılan haramlara utanıyordum, Arınc bey bence tek temiz kalan! AKPnin başına gelse tertemiz yapar partiyi
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    yalanini yesinlrr akp liymis
    Cevapla
  • dogan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sorun Abdullah Gül cumhurbaskani adayi iken Arinc in da aday olmasi zamanina kadar gidiyor.. Erdogan Gül u secince aralari o zamandan beri bozuk.. Birde Arinc in Cemaate yakinligi
    Cevapla
  • Yeter 9 yıl önce Şikayet Et
    ikisini de ak partide istemiyoruz
    Cevapla
  • gezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    desenize takke düştü kel göründü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi