İYİ Parti'nin kurucularından Giragos'a zor soru

Meral Akşener'in partisinin kurucuları arasında yer alan ermeni Elmas Giragos'a Akşener'in 'Apo ermeni dölüdür' sözü soruldu.

İYİ Parti'nin kurucularından Giragos'a zor soru
İYİ Parti'nin kurucularından Giragos'a zor soru
GİRİŞ 12.11.2017 12:47 GÜNCELLEME 12.11.2017 12:47
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün kanlı darbe girişiminden önce darbecilerin sloganlarına benzer söylemler kullanan ve ısrarla "Başbakan olacağım" diyen Meral Akşener, MHP'den ihraç edilen bazı isimlerle bir araya gelerek İYİ Parti'yi kurdu.

Akşener'in partisinin kurucuları arasında yer alan 2 Ermeni isim dikkatlerden kaçmadı.

Ermenistan'da yayın yapan gazetelerin de gündeme taşıdığı 2 isimden biri olan Elmas Giragos, 2014 yılında Agos gazetesine verdiği röportajda Meral Akşener ile arasının çok iyi olduğuna dikkat çekmişti.

"MERAL HANIM KİLİSELERİMİZİ ZİYARET EDER"

Giragos, "Meral Hanım bayramlarımızda kiliselerimizi ziyaret eder, oturur sohbet ederiz, seviyorum onu. Bana ‘kızım’ diye hitap etti son buluşmamızda." ifadelerini kullanmıştı.

"KİLİSEYE GİDERİM, ALLAH'IMI BİLİRİM, ERMENİYİM"

Elmas Giragos, “Kiliseye giderim, Allah’ımı bilirim. Ben Ermeniyim asla özümü saklamam. Türk vatandaşıyım ama ırkım Ermeni. Vatanımı bayrağımı seviyorum ve Türkiye’de yaşamaktan, Atatürk’ün çocuğu olmaktan gurur duyuyorum” sözleriyle o günlerde de gündem olmuştu.

ABDULLAH ÖCALAN ERMENİ DÖLÜDÜR

İYİ Parti kurucularınan Giragos, Meral Akşener'in terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalanhakkında "Ermeni dölüdür" dediğinin hatırlatılması üzerine, "Terörden kaynaklı böyle demiş olabilir, kendisi eski içişleri bakanı aynı zamanda. Kardeşi şehit olduğu için duygusallıktan dolayı böyle demiş olabilir. Kadınlar daha hassas oluyorlar” demişti.

PARTİDEKİ 2. ERMENİ İSİM

Ermenistan medyasında çıkan haberlere göre; İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan ikinci Ermeni isim ise Taylan Yıldız.

Yıldız, Google'daki görevinden ayrılarak Meral Akşener'in ekibine katılmıştı.

YORUMLAR 79
  • deli..dolu 6 yıl önce Şikayet Et
    insan abdest aldığı zaman namaz kıldığı zaman kuran okuduğu zaman ALLAH yolunda olduğu zaman imanı dini hep tazedir diridir dirayetlidir.,Anıtkabir,de iman tazelemek ne oluyormuş haşa "Mustafa Paşa"fani ondan medet ummak İslam öncesi çağda Cahiliye Dönemidir.,
    Cevapla
  • Baybars 6 yıl önce Şikayet Et
    İman Tazelemek Nedir: Atatürk gibi büyük dünyada ölümsüz imparator sayılacak biri ingiltere prensini önünde diz çöktüren biri de vefaat etmişti ha demek ki kim olursan ol ,Dilencisinden Cumhurbaşkanına kadar ne olursan ol ölüm haktır demek iman tazelemektir...Anladın mı kardeşim ??? Atatürkün mezarında bunu yapmak daha da makbuldür zira daha inandırıcı olur ölümü daha iyi hissedersin niye biliyormusun onun herşeyi vardı oda vefaat etti nefsin korkar bende bir gün vefaat edeceğim der.Anladın mı ?
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir zaman bir toplum bir toplumla etnik açıdan düşman olamaz ve seçimlerinden dolayı yargılanamaz.Allah bile insanların iradelerini serbest bırakmış dilediğinizi yapmakta hürsünüz demiştir. ta ki kıyamete kadar.
    Cevapla
  • oben 6 yıl önce Şikayet Et
    gavurdan doost domuzdan poost olmaz ehali
    Cevapla
  • düşüyorlar 6 yıl önce Şikayet Et
    fakir çalışacak siz yiyeceksiniz öyle mi. artık hiç bir seçimi kazanamıyorsunuz. kazanamayacaksınız. eytlir, işsizler, asgari ücretliler, esnaflar, çiftçiler ve hayvancılar size ömür boyu oy vermeyecek.
    Cevapla
  • Serif 6 yıl önce Şikayet Et
    Pensilvanya partisi degilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık