Batı'nın yeni Suriye oyunu! Suudiler: Biz de varız

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, daha geniş bir koalisyon oluşturulması durumunda Suudi Arabistan'ın Suriye'ye asker göndermeye hazır olduğunu söyledi.

Batı'nın yeni Suriye oyunu! Suudiler: Biz de varız
Batı'nın yeni Suriye oyunu! Suudiler: Biz de varız
GİRİŞ 17.04.2018 18:02 GÜNCELLEME 17.04.2018 19:07
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Riyad'da BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i ağırlayan ve ortak basın toplantısı düzenleyen Cubeyr ''Terörle Mücadele Koalisyonu'ndan Suriye'ye asker göndermeyi konuşuyoruz'' dedi.

Suudi Arabistan'ın Suriye'ye asker göndermesi, İran'la süren gerginliğin sıcak çatışmaya dönüşme ihtimalini artırması bakımından bölgedeki riskleri artırıyor.

 

 

YORUMLAR 149
  • nurettin demirbilek 5 yıl önce Şikayet Et
    islam konferansı örgütünün acilen toplanarak petrol zengini ülkelerinin zekatlarının fakir müslümanlara verilmesi hususunda bağlayıcı karar alması gerekiyor.
    Cevapla
  • gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tesbit kesin olarak uygulanmalı
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    mültecileri alarak başlayabilirsiniz ilk iş olarak. onlar için harcayacak para varmı acaba? siz kabe etrafını gökdelen otellerle çevirin. müslümanları inancı için söşüşleyin. ilk önce samimi bir şehadet getirin.
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Suudiler Abd Ortadoğu temsilcisi gibi çalışıyorlar hiç elçilik açmalarına gerek yok Trump abi ne derse o olur diyorlar. Arap birliğiymiş sadece arap kardeşlerine saldırı kararı almak ve abd kararlarını uygulamak için toplanıyorlar tıpkı Birleşmiş millletler gibi
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    onun cocuklarida bunun araplari da gelsin gelmeyen kalmasin sonunda herkes türkiyenin ne oldugunu ögrenecek te gidecek yerleri kalmayacak buyrun gelin
    Cevapla
  • 10.köylü 6 yıl önce Şikayet Et
    suudiarabistanda,şeriat isteriz diye gösteri yapan öğrencileri,suud üniformalı a.b.d.askerlerine bastırtan münafık,suriyeye asker gönderecekmiş :))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!