Gül'den Köşk'te eşsiz resepsiyon

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'ne seçilmesi nedeniyle 5 Eylül sabahı devlet erkanına bir davet verecek. Gül, resepsiyon için eşsiz davetiye gönderecek.

Gül'den Köşk'te eşsiz resepsiyon
Gül'den Köşk'te eşsiz resepsiyon
GİRİŞ 31.08.2007 10:18 GÜNCELLEME 31.08.2007 10:18
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, seçilmesi nedeniyle vereceği resepsiyona eşsiz davetiye gönderecek.

5 Eylül Çarşamba günü Çankaya Köşkü'nde verilecek resepsiyon sabah saatlerinde yapılacak. TBMM Başkanı, Başbakan, Bakanlar, milletvekilleri, askerler, yabancı misyon, üst düzey bürokratlar, gazeteciler ve sivil toplum örgütlerinin davet edileceği resepsiyon davetiyeleri eşsiz gönderilecek.

Gül Cumhurbaşkanı seçildiği gece, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den görece devraldığında küçük bir kutlama yapılmış bazı bakanlar, AK Parti milletvekilleri, az sayıda işadamı ile bazı gazeteciler katılmıştı.


CUMHURBAŞKANI GÜL İSTANBUL'A GİTTİ


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hava ve Deniz Harp Okullarında düzenlenecek diploma ve sancak devir teslim törenlerine katılmak üzere İstanbul'a gitti. Esenboğa Havalimanı'ndan saat 10.00'da özel uçak "Gap" ile İstanbul'a hareket eden Cumhurbaşkanı Gül'ü Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu, Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Naci Özdemir, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ile öteki yetkililer uğurladı. Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de İstanbul'a gitti.

YORUMLAR 34
  • Miray BAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    sami gül sen nerden geldin kardeşim?. Senin aklına uyup da kafalarına balyoz mu yeselerdi!Hangi işe emek vermeden meyve alınır?Bu adamlar aklını kullandığı için muvaffak ama bazıları bir türlü anlayamıyor
    Cevapla
  • Ismail Yildiz 16 yıl önce Şikayet Et
    gül de . gül sorunlarin farkinda degil. esli resepsiyon verebilirdi. hic sorun olmazdi... yani nasil baslarsan öyle gider..
    Cevapla
  • ElifDilek YUCE 16 yıl önce Şikayet Et
    Harika Bir Karar . Güzel bir karar madem ki eşli eşsiz ayrımı yapılıyor böylesi daha doğru olmuş.
    Cevapla
  • Ömer Erdoğan 16 yıl önce Şikayet Et
    davetlere ne gerek var. aslında bu tur davetlere gerek bile yok.. tamamen israf ve haddi aşma.. kıyafetinden tutun yediğiniz içtiğiniz herşey lüksün de ötesinde.. bu tür davetlerdeki lüks tüketim insanların nefsini okşar.. bizim dinimizde kültürümüzde olmayan batı alışkanlığıdır.. haa yapılacaksa illaki eşlerin davet edilmemesi çok yerinde bir karar.. umarım içki servisi de yapılmaz dicem ama hiç sanmıyorum, laiklik elden gitti sloganları atılmaya başlar endişesiyle..
    Cevapla
  • erol ayten 16 yıl önce Şikayet Et
    BAYANLAR ÇALIŞMASADA TÜRKİYE DE İSSİZLİK BİTER.. Bayanlar çalışmasa evlerinde otursa Türkiye de işsizlik denen bir şey kalmaz.Ne işleri var evde rahatlık varken çalışmaları doğru değil.iŞSİZLİK \"0\" a iner.Sosyal Demokratlar biraz kızacak ama...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı