ABD ile ön mutabakat sağlandı!

Habertürk'te yer alan habere göre; yaptırım kararıyla ilgili Türkiye ile ABD arasında bazı konularda ön mutabakat sağlandı. Diplomatik kaynaklara göre 2 gün içinde ABD'ye bir heyet gidecek.

ABD ile ön mutabakat sağlandı!
ABD ile ön mutabakat sağlandı!
GİRİŞ 07.08.2018 00:45 GÜNCELLEME 07.08.2018 02:43
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, yaptırım kararıyla ilgili Türkiye ile ABD arasında belli konularda ön mutabakat sağlandı.

GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE DEVAM EDECEK

 

 

Diplomatik diyalog ve yapıcı tutumun devam ettirilmesi hususundan karşılıklı memnuniyet dile getirildi. Görüşmelerin yüzyüze görüşmelerle devam ettirilmesi kararı alındı.

2 GÜN İÇİNDE ABD'YE BİR HEYET GİDECEK

Bu çerçevede ön mutabakata varılan belli konularla ilgili detaylı görüşmelerde bulunmak ve süreci daha ileri taşımak için Ankara'dan bir heyetin bir iki gün içinde Washington DC'ye gideceği öğrenildi.

YORUMLAR 50
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    fatih denen yorum cu sen bu akli kimden aldin kardes evet abd bize göre yikici bir güc olabilir ama su da bir gercek ki abd asla TÜRKIYE YI kaybetmeyi göze alamaz hadi aldi diyelim kiyamet mi kopar yaa abd yle olmaz da rusya cin ile ittifak olursun ne olucak savas mi ilan edcek aslina bakrsa zaten abd bize yillardir gizli bir savas ilani yapmis zaten pkk ypg yi beslemsi bunun izahi degilmi?
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış çok yanlış. Askeri üsler kapatıldıktan sonra Abd rica edip Turkiye'ye gelmesi gerekir. Abd ile ilişkiler derhal kesilsin. Bu millet zalimleri sevmez.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    KILAVUZUMUZ KUR'AN VE BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır ...
    Cevapla
  • İŞGALCİ abd 5 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE KAZANACAK. inek çobanlarının son oyunları. finali biz yazacağız
    Cevapla
  • Fatihh 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar saçma saçma konuşmayın amerika malesefki bizim gibi gelişmekte olan ülkeleri rahatlıkla ezer buda bunun göstergesi yapacak bişey yok birkaç ticaret yada silah anlaşması yapılırsa şaşırmayın dolar olmuş 5,30 sürekli ithalat yapan bir ülke olduğumuz sürece bağımlıyız üretmiyoruz ülke olarak herşeyin hazırını elimize veriyorlar insanların banka borçlarından bahsetmiyorum bile
    Cevapla
  • karadut 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam da istedikleri de bu. Boyun eğin, diz çökün. Dolar artışı dünyanın sonu değil. Herkes ve şirketler mümkün olduğunca dolar ve abd ürünlerinden uzak dursunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!