Rusya'dan sıcağı sıcağına Esed açıklaması!

Soçi'de Erdoğan ve Putin'in düzenlediği basın toplantısının hemen ardınan Rusya Savunma Bakanlığı'ndan da oldukça önemli bir açıklama geldi. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, 'İdlib'de askeri operasyon düzenlenmeyecek' açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 17.09.2018 19:47 GÜNCELLEME 18.09.2018 09:08
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin’in Soçi kentinde gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İDLİB'TE OPERASYON OLMAYACAK, ESED'LE GÖRÜŞECEĞİZ

 

İdlib’deki durumla ilgili konuşan Şoygu, “İdlib’e askeri operasyon yapılmayacak. Konuya ilişkin detaylar Suriye tarafıyla önümüzdeki saatlerde koordine edilecek.” dedi.

YORUMLAR 34
  • konya 5 yıl önce Şikayet Et
    ha abd ha rusya ne farkları var değişen isim.
    Cevapla
  • Tahsin YILMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ülkeizi sömürüp askerimizi kullanmaktan başka bu güne kadar ülkemiz için yararlı hiçbir şey yapmadı.İsrailin koruyucusu, dünyada akan kanda sadece amerikanın eli var.İŞİD, DEAŞ, PKK, PYD,BENZERİ TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNİN ARKASINDAKİ SADECE AMERİKADIR.Topraklarımızdan conilere ait ne varsa atıp, gerekirse, Çin,Rusya ve iran ile ortak birlik oluşturup başımızın çaresine bakmalıyız.birlik olacağımız ülkelere de karşılıklı çıkarlar doğrultusunda anlaşmalı, asla yüzdü yüz güvenmemeliyiz.
    Cevapla
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Belki,ikinci bir 11 EYLÜL ABD.DERS OLABILIR!
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Tayyip BAŞKAN. Saygılar sana. Biz şehadete kadar yanındayız inşaallah. Ölümüne Tayyip Erdoğan
    Cevapla
  • canturk 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar abd ve avenjelıklerın pılanına en buyuk darbe bu bence cunku abd yıgınak yapıyordu ıdlıbı bahne ederek ıdlıbı ele gecırmeye rojova kantonunu bırlestırme hayalı hala kuruyordu idlibi almak lubnanı samı almak ve osmanlı hayalını belden kesmek ıstıyorlardı turkıyeyı hapsetmek ıstıyorlardı abd kudurmus ıte donmustur hıc ıstemedıgı bıseyı yaptılar abd ıdlıbı bahane edıp yıgınak yapıyordu sımdı barış ruzgarları esıcek bozmaya calıscaklardır emınım
    Cevapla
  • Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Amarikayı oradan atmanın tek yolu var. Oda Amarikayı İncirlik ten çıkartıp. Rusya ile müttefik olmak. İncirligi Ruslara açmak sonra Musul ve Kerkük ü almak. Daha sonra Kıbrısın tamamını almak ve Kıbrıs ta Ruslara üs kurdurmak.
    Cevapla
  • Karakaya.Malatya. 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye nasıl güvenip incirliği verdiysen,Yarnda Rusyaya sırtını dayadınmı aynı ABD gibi olacak.En iyisi Ülkeler arası ilişkilerini en iyi bir şekilde sendelenmeden devamö edip kendi ayaklarının üstünde durmak.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları petrol manyağıyapıp petrolu başkanlarına fondik yaptırıp geberinceye kadar içirtmeli
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Sende keloğlana bu bardaklardan hangisi zehirli diyen hükümdar gibisin küfür tekmillettir kimseye üsmüs vermeyelim bütün NATO üstlerini kapatalım yurtdışındaki üstlerimizi çoğaltalım
    Cevapla
  • savas 5 yıl önce Şikayet Et
    incirliğe illa biri oturacaksa islam gücü konmalıdır. Ruslara fazla guvenmeyin derim. Allah buyurur ki Onlarınkendilerindne baska dostuyoktur vesselam.
    Cevapla
  • zvh 5 yıl önce Şikayet Et
    Oha yok daha neler ülkemde neden us kurduracaksin. Büyük devlet isen sen dışarıda üs kuracaksın
    Cevapla
  • Mnh 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonra dünyayı fethedelim kökten çözelim ne kadar da basit her şey!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız