MHP'den çok konuşulacak 'Cumhur İttifakı’ açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Cumhur İttifakı’nı hedef alanlara tepki göstererek “Türk milleti, Cumhur İttifakı’nın dağılması için mücadele edenlerle, yaşaması için emek verenleri yakından takip ediyor” dedi.

MHP'den çok konuşulacak 'Cumhur İttifakı’ açıklaması
MHP'den çok konuşulacak 'Cumhur İttifakı’ açıklaması
GİRİŞ 27.04.2019 07:57 GÜNCELLEME 27.04.2019 08:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 Yaptığı yazılı açıklamada bazı yazar ve eski siyasetçilerin MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı’na yönelik eleştirilerine sert cevap veren Büyükataman şunları kaydetti:

 

 

KARANLIK ODALARDAN SALDIRIYORLAR

Karanlık odaklardan ‘MHP’ye ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye saldırın’ talimatı alanlar, bu kirli ve dış mihrakın sözcülüğünü üstlenenler, Devlet Bahçelisiz ve MHP’siz yeni bir çağ başlattığını iddia edenlerin peşine takılanlar birkaç gündür TV ekranlarında, gazete köşelerinde, internet sayfalarında kin kusmaktadır. Kimi çözüm sürecinde MHP’nin karşı duruşunu, kimi Gezi olaylarında MHP’nin hükûmete desteğini, kimi FETÖ’nün üzerine gidilmesi için MHP’nin ısrarını eleştiriyor. Bakarsanız hepsi AK Parti’nin güya güçlenmesi için konuşuyor.

 

 

MİLLETİMİZ TAKİP EDİYOR

Milliyetçi Hareket olarak daima büyük Türk milletinin faydasını gözeten bir siyaset çizgisi takip edeceğimizden aziz milletimizin kuşkusu yoktur ve olmasın. Milliyetçi Hareket, Türk milletine yönelik hain saldırıların bertarafı ve 2023’e giden yolda Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin tüm kurum ve kurallarıyla kökleşip yerleşmesi için mücadelesine devam edecektir. Cumhur İttifakı’nın dağılması için mücadele edenlerle Cumhur İttifakı’nın yaşaması için emek verenlerin sahada olduğu bu günlerde necip Türk milletinin gelişmeleri yakından takip ettiğine şüphe yoktur. 
 

YORUMLAR 8
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin Bekası için Ak Parti ve Mhp tek vücut.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurittifakı Türkiyeye Çok güven verdi. Türkiyenin bekası Erdoğan Bahçeliye emanet.
    Cevapla
  • cengiz beşir 4 yıl önce Şikayet Et
    bu hak ile batılın savaşıdır. hak cephe ve batıl cephe kelimenin tam anlamıyla artık nettir. cumhur ittifakı bin yıllık ilerleyiş ve yükselişimizin hak cephesidir. zillet ittifakı ise iç ve dış düşmanlarımızın oluşturduğu batıl şer cephesidir. bu, bu kadar net ve açıktır!
    Cevapla
  • altunay 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben gençliğimde MHP'li, şimdi Ak Partiliyim. Aslında ikimizde memleket davası için çalışıyoruz. Memleketi birlikte yönetmekle ne kaybederiz. En azından birlikteliğimizden kuvvet doğuyor. Cumhur yanı halk ittifakı ilelebet devam etmeli. iNŞAALLAH İYİ PARTİLLERDE AKILLARINI BAŞLARINA ALIR GERİ DÖNERLER. Memleket baştan başa tehlike , Amerikası,AB'si,fetösü,pkk sı Chp si o kadar düşman varki dikkatli olalım ve birlik olalım.
    Cevapla
  • makif 4 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK İSLAM agır HARP sanayii için de CUMHUR İTTİFAKI çok önemlidir . HARP GEMİSİ TANK FÜZELER UZUN MENZİLLİ BALİST,K AFÜZELERİN imalatı için AKP MHP ortaklıgı CUMHUR İTTİFAKI Tam bagımsız T.C. için VAZGEÇİLMEZİMİZDİR ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü