Binali Yıldırım: Gece yarısı 5 dakikada karar çıkardılar!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, 31 Mart seçimleri sonrası CHP'yi İstanbul'da yeniden oy sayımını engellemekle suçladı. Yıldırım, “Gece yarısı 5 dakikada karar çıkardılar, bizim arkadaşlar kapıdan içeri giremediler" diyerek İstanbul İl Seçim Kurulu'nu da tepki gösterdi.

GİRİŞ 13.06.2019 21:56 GÜNCELLEME 13.06.2019 21:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bir televizyon programına konuk olarak açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, "1 milyona yakın oy sayıldı. 1 milyon ayda aradaki fark 29 binden 13 bin küsura indi. Bu durumu görünce, yarıdan fazla oyu kurtardığımızı görünce dedik ki 'bir dakika bu oyların tamamı sayılmalı. Çünkü bu sonuç değişecek gözüküyor. 1 milyon oyda 29 binden 13'e geriledi, 1 milyon daha saysak bizim tarafa geçiyor, geriye kalan 6 buçuğu daha saysak açık ara öne geçiyoruz.

 

 

"GECE YARISI İL BAŞKANI GİTTİ, İL SEÇİM HAKİMLERİYLE BİR ARAYA GELDİ, 5 DAKİKADA KARAR ÇIKARDILAR VE..."

Bunu gördü CHP, gördü ve şiddetle hemen müracaat etti, bizim arkamızdan, hem de gece yarısı. Gece yarısı il başkanı gitti ve İl seçim hakimleriyle bir araya geldi ve 5 dakikada karar çıkarttı. Bizim arkadaşlarımız kapılarından içeri giremediler." dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • Mehmet57 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisim tekbyapacagin sey sandik bssindaki musahitlerden tum sandiklarin oy sayimini toplatmak olmalidir her yerde bu bulunabolir ve hirsizligi meydana cikartilabilir
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar deşifre oldu ama hala tutuklama yok görürsünüz yakında hepsi yurt dışına kaçaçak iş işten gececek sonrada hain can Dündar gibi uzaktan ahkam kesecekler..
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    O hakim olaydan üç gün sonra emekliliğini istemiş. Minareyi çalan kılıfını hazırlamış.
    Cevapla
  • Yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    Başlanan sayım ne adına hangi gerekçeyle iptal edilebliyor.sayimin zararı nedir. iptale hangi kanun yönetmelik izin veriyor .
    Cevapla
  • Fatsalı Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanlar bunun bedelini ödemeyeceklerse,vatana ihanete göz yumulacaksa eğer,ben artık bu ülkede Hak,Hukuk,Adalet olduğuna inanmayacağım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir