İmamoğlu - Küçükkaya görüşmesi için ilk yorum

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, CHP adayı İmamoğlu ve İsmail Küçükkaya'nın açık oturum öncesi otelde gizlice buluşması için "Yüz yüze buluşma gayriahlaki bir durumdur. Bu felakettir "dedi.

GİRİŞ 18.06.2019 13:57 GÜNCELLEME 18.06.2019 14:53
Bu Habere 343 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile moderatör İsmail Küçükkaya'nın ortak yayından 3 gün önce Taksim'de bir otelde buluştuğu ortaya çıktı. İkilinin sır gibi saklanan görüşmesi akıllara "CHP adayı soruları mı aldı" sorusunu getirirken bugün Ordulular buluşması sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım görüşme için " Bir araya gelmiş olması gayri ahlaki bir durum. Bunun gizlenmesi ise felakettir" ifadelerini kullandı.

 

 



Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

"GÖRÜŞMELERİ GAYRİ AHLAKİ, GİZLEMELERİ FELAKETTİR"

 

 

"Rakibimizin danışmanlarıyla birlikte yapılacak programın moderatörüyle programdan önce bir araya gelmiş olması gayri ahlaki bir durum. Bunun gizlenmesi ise felakettir.

"BANA GÖRÜŞME TALEBİ GELMEDİ"

Madem bir yayın var beraber bir yayın var. İki aday var. Bir adayla görüşüp konuşulması, diğer adaydan bunun esirgenmesi, konuşulmamasının ne anlama geldiğini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bana Küçükkaya'dan yüz yüze görüşme talebi gelmedi. Önemli olan orada görüşülmesi, bana bir teklif gelmemesi ve bunun gizlenmesi açıkça bir eşitsizlik ve gayri ahlaki bir durumdur

"RAKİBİMDEN CEVABINI BEKLİYORUM"

Böyle bir görüşmeyi neden benimle ve kamuoyuyla paylaşmadınız? Bunun cevabını rakibimden bekliyorum.İkincisi moderatör 2-3 dakika sürdü dedi bu görüşme için. Gerçekte ne kadar sürdü onun da cevabını bekliyorum."

NE OLMUŞTU?

İsmail Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu’nun canlı yayın öncesi Taksim’de görüştükleri ortaya çıktı. Buluşmayı İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun da doğruladı.

KÜÇÜKKAYA VE İMAMOĞLU'NDAN ÇELİŞKİLİ İFADELER

Görüşmeyi doğrulayan Küçükkaya, "İmamoğlu ile 2-3 dakika görüştüm. Yıldırım'ın danışmanları ile de görüştüm” dedi.

CHP adayı İmamoğlu, ise Haberturk'e verdiği röportajda görüşmenin ayaküstü olmadığını Küçükkaya ile oturup konuştuklarını açıkladı.Talebin Küçükkaya'dan geldiğini belirten İmamoğlu, "Tabii ki. Bana geldi, zaten, “Sizinle görüşeceğim, ardından Sayın Binali Yıldırım’ı ziyaret edeceğim” dedi. Gizli görüşme derken, kameraların önünde değildi ama gizli de değildi. Oturduk, konuştuk. Sorular konusunda da, “Sizin ne soracağınıza karışmam ama konunun çemberi belli. İstanbul konuşulmalı, tamam ama İstanbul’da ikinci seçime niçin gidildiği de konuşulmalı. Bu en önemli mesele” dedim. " dedi.

Binali Yıldırım'ın danışmanından sert tepki

Moderatör İsmail Küçükkaya'nın 'Yayın öncesi Yıldırım'ın danışmanını aradım' ifadesine yanıt veren Sertbaş, "İsmail Küçükkaya'nın İmamoğlu'nun danışmanıyla görüştüğü duyumunu aldım. Bunun üzerine ben onu aradım. Küçükkaya beni aramadı" dedi. Sertbaş, "Cumartesi akşamı bana gelen bir duyumda İsmail Bey'in Marmara Oteli'nde Ekrem Bey'le görüştüğü şeklinde duyum geldi. Bunun üzerine gece İsmail Bey'i ben aradım. O beni aramadı" dedi.

Sertbaş, Küçükkaya ile gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili şu ifadeleri kullandı: 

Madem Ekrem İmamoğlu ile görüştün de Binali Bey'le niye görüşmedin? Sayın başkanımızın moderatörlük açıklandıktan sonra hayırlı olsun görüşmeleri olmuştu. Kendisi Binali Bey'le bunun üzerine 4-5 dakikalık bir telefon görüşmesi yaptı.

YORUMLAR 343
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın papazoğlu kazansın, saadetlilerle ipli ülkücüler dünyanın kaçbucak olduğunu görsünler. Yani papazoğlu kazandığı zaman cezasını benden çok onlar çeker. Kendi davasına ihanet eden bizede ihanet eder diye en başta onlar yok olur.
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Genel seçimler sonrası insanlara attığınız iftiraları görünce sitenize girmez olmuştum. Siz iyice değerlerinizi kaybettiniz. Engellemenin bir yolunu bulacağım. Neresi gizli bu görüşmenin. Güvenlik kamerası görüntüsü ile verip gizli izlenimi uyandırılmış. İstanbul'un göbeğinde ve İmamoğlu'nun orada olduğunu herkes biliyor. Basın toplantısı var. Gazeteciler orada . El insaf.
    Cevapla
  • dagdaki coban 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan kork be!! Binali Yıldırım i soru istemekle sucladiniz iftiracilar kalkip katmerlisini yapip utanmadan normal bisey gibi cevap yaziyorsun buraya. sizi yalanlayan ismaili otel de tehdit de etmediyseniz hic birsey bilmiyorum...
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    MERT adın gibi mert değilsin,yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.söyle bakalım varsa tabi vicdanın,çocuğun sınava girecek ama sınav soruları diğer öğrenciye verilmiş ama senin çocuğa bilmediği sorular soruluyor.sen ne düşünürsün?Sizin gibi düşünen insanlaryüzünden hak eden hak ettiği yerlere gelemiyor bi gidin ya nereye gidiyorsanız gidin ama bizim güzel Ülkemizi kirletmeyin.vesselam..
    Cevapla
  • nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    neden Binali Beyin ve danışmanlarının yalanlamasını neden söylemiyorsun.Basın toplantısı değil bu sen de ekrem gibi yalan uyduruyorsun.Yalancılık ruhunuza işlemiş.Küçükkaya yıldırıma ve danışmanlarını da davet ettim dediydi ya.Tabi ortaya çıkınca öyle diyecek.Kılıçtar efendinin de böyle gizli görüşmeleri vardı ya hani sonradan ortaya çıktı.Yalan içinde yalan var 3-4 dk diyor 45 dk görüşme var.Yalancının mumumu yatsıya kadar yanarmış.Artık yatsıyı bulmuyor.Söyler söylemez resmi belgelerle yalanlama geliyor.
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    hem de otel odasında !!!
    Cevapla
  • Yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP zihniyeti hep böyledir yalan sahtekarlık nitelikli dolandırıcılık imamoğlunda hepsi mevcut.Küçük kaya nın da sahtekar bir gazeteci tv ci olduğu ortaya çıktı net bir şekilde.
    Cevapla
  • Şimal Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Beraber Antrikot yemişlerdir otelde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri