ABD Büyükelçiliği'nin 'Bahçeli' skandalına MHP'den cevap ve tepkiler!

Firari FETÖ'cü Ergun Babahan'ın 'Türkiye halkları Bahçeli'siz bir siyaset dönemine hazır olmalı' şeklindeki tweet, ABD Büyükelçiliği tarafından beğenilerek büyük bir skandala imza atılmıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bu skandalla ilgili yine Twitter'dan çok sert bir açıklama yaparak 'daha çok beklersiniz' ifadesini kullandı.

ABD Büyükelçiliği'nin 'Bahçeli' skandalına MHP'den cevap ve tepkiler!
ABD Büyükelçiliği'nin 'Bahçeli' skandalına MHP'den cevap ve tepkiler!
GİRİŞ 05.10.2019 23:09 GÜNCELLEME 06.10.2019 00:07
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

ABD büyükelçilik hesabı, firari FETÖ'cü Ergun Babahan'ın Devlet Bahçeli ile ilgili attığı skandal tweeti beğenmiş, skandal paylaşıma MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan da tepki gelmişti.

 

 

Büyük skandalla ilgili bir tepki de MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi.

Semih Yalçın Twitter'dan yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

 

 

"FETÖ'cü hain Ergün Babahan, "Türkiye halkları Bahçeli'siz bir siyaset dönemine hazır olmalı.'' diye tweet atmış, ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği de Twitter sayfasından beğenide bulunmuş.

"DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ"

Kim kimin arkasında, biz zaten biliyoruz. Bilumum FETÖ militanları ve onlara destek veren cümle Amerikan yönetimi, avucunuzu yalarsınız! MHP Lideri Devlet Bahçeli'siz bir siyaset hayali kuruyorsunuz ya, daha çok beklersiniz!

"DEVLET BAHÇELİ SAĞLIĞINA KAVUŞMUŞTUR! HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAKSINIZ"

MHP Lideri Devlet Bahçeli sağlığına kavuşmuştur; önümüzdeki hafta partimizin başında olacaktır. Onun fevtini ve mevtini bekleyen siyasi mevtalarla emperyalist ağababaları, hayal kırıklığına uğrayacaksınız!

Ergün Babahan haini ve onu destekleyen Amerikan yönetimi! Bilmelisiniz ki "Türkiye Halkları" diye bir şey yoktur. Sadece "Türk Milleti" vardır. Bu hakikati Yok saydıkça karşınızda Milletimizi ve Onun bekası için ant içmiş MHP'yi bulacaksınız."

BÜYÜKATAMAN'DAN "TÜRKEŞ" HATIRLATMASI

ABD Büyükelçiliği'nin büyük skandalına MHP Genel Sekreteri bir tepki de İsmet Büyükataman'dan geldi. Büyükataman, 12 Eylül 1980'de yine bir ABD Büyükelçisi olan James Spain'in "Türkiye'yi Türkeş'e teslim etmedik" sözlerini hatırlatarak, "dün olduğu gibi bugün de avcunuzu yalayacaksınız" dedi.

İsmet Büyükataman şu ifadeleri kullandı:

"ABD'nin Ankara Büyükelçiliği firari FETÖ tetikçisi Ergün Babahan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan twitini beğendi.

12 Eylül 1980'de ABD'nin Türkiye büyükelçisi olan James Spain görevi sonrası verdiği bir mülakatta "Türkiye'yi Türkeş'e teslim etmedik" itirafında bulunmuştu. Dün Türkeşsiz Türk milliyetçiliği planını devreye sokanlar, bugün aleni bir şekilde Bahçelisiz MHP hesapları yapıyor.

Dün olduğu gibi bugün de avuçlarını yalayacaklardır. Ayrıca Türkiye'de Türkiye halkları yoktur, büyük Türk milleti vardır. Türk milletinin lideri de Sayın Devlet Bahçeli'dir. Çok şükür başımızdadır. Dosta güven düşmana korku vermektedir."

YORUMLAR 33
  • BAYRAM DOGAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Cinler
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala amerikan zihniyetini anlamdiysak yuuuh bize..Her alanda ameriki ile ili$kilerimizde mesafe birakilmali.Ne pis mikrop millet bunlar.!
    Cevapla
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Su uyur düşman uyumaz. Uyumaz uyumaz uyumaz. ... Türk milleti uyuma yoksa ölürsun.
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Fotokopiyle 1 dolar çoğaltıp, (hatta mümkünse tuvalet kağıdına basılsın) ABD büyükelçiliği önüne atılsın.
    Cevapla
  • kaplan 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi parti de hdpden chpden uzaklaşıyor aklınca hesaplar içinde ne olacak dün yaptığınız ihaneti pkk ile olan ortaklığının unutmadık
    Cevapla
  • Alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler.. Kardeşim iyi tespit..dostu düşmanı iyi anlamak lazım.. Bu siyaset denen şeyin namusu kalmadı.. Dünya yeni bir düzene gebe..ülkemizde ve dünyada bu yeni düzen için her yönden ince bir operasyon çekiliyor siyaseten yaşadığımız hiç bir şey bunlardan ayrı değil..AKILLI OLUP BİR OLUP BERABER OLUP ya ülkemizi geleceğimizi kurtaracağız yada 1 asır daha köle olup maddi ve manevi olarak sömürüleceğiz.. YOK OLACAĞIZ..doğum yakın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar