Hükümetten S-300 açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Girit’teki S-300’lerin hazırlandığı iddiası ile ilgili olarak, ‘’ Bende böyle bir teyitli bilgi yok. Bir tarafta gözünüzün önüne TSK’nın iradesini getirin. Bunların uğraştığı işler çocukça işler.’’ dedi.

Hükümetten S-300 açıklaması
Hükümetten S-300 açıklaması
GİRİŞ 07.12.2019 11:17 GÜNCELLEME 07.12.2019 12:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ceren Özdemir cinayeti canımızı çok yaktı. Günlük hayatta cinsiyetçi bir kullanılıyor. Dil, zihnin bir ürünüdür. Önce dilimizi değiştirmemiz gerekiyor. Bu konuda katetmemiz gereken çok önemli bir mesafe var. Şiddet sadece fiziki şiddet değil. Öncelikle kültürel ve ahlaki bir hassasiyet gerekiyor. Kanun dediğimiz şey sadece sonuçlarla uğraşır, insanların birbirlerine karşı davranışlarını değiştirmez.

Kamusal alandaki kaba kodlar değişmeli. Ataerkil kodları değiştirmedikten sonra oradaki kadın sayısını artırmak bir şey değiştirmiyor. Siyaset tabii ki bu değişime öncelik etmeli. Bu hayatın her alanını kapsayan bir mesele. Çeşitli alanlardaki bireyleri eğitmeliyiz. Bu topyekün bir seferberlik meselesidir. En önemlisi bu konuda duyarlılık oluşturmak. Sosyal medya duyarlılığın artmasında önemli bir rol üstleniyor.

 

NATO ZİRVESİ'NİN ARDINDAN

Londra'daki dörtlü zirvede şimdiye kadar Türkiye'ye ne yapması gerektiğini söyleyenler, o toplantıda Cumhurbaşkanımızdan aslında onların ne yapması gerektiğini duydu ve bir şey diyemediler. Terör konusundaki çifte standart en vahim konu.

MACRON’UN NATO’NUN “BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ” ÇIKIŞI

 

Şimdi bir ülkenin başbakanı olan arkadaşıma bir gün dedim ki Macron bir Avrupa ordusu kurmaktan bahsediyor.

Dedi ki “sadece beş sene orduya hangi dilde emir vereceklerini tartışırlar.”

BATIDAKİ İSLAM KARŞITI SÖYLEM

Siyasi bir matruşka var en üstte Erdoğan düşmanlığı altında Türkiye düşmanlığı onun altında İslam düşmanlığı var. Devam edin anti semitizm çıkar. Avrupa’nın temel demokratik değerlerine de düşmandır bunlar.

Anti semitizm ve Avrupa değerlerine düşmanlığın bir bedeli olacağı için bunları saklarlar. Erdoğan, Türkiye ve İslam düşmanlığı üzerinden yürütürler bunu.

TÜRKİYE – LİBYA MUTABAKATI

Libya ile yapılan bu anlaşma çok önemli. Büyük bir hamle. Yoğun gündem içinde biraz kayboldu.

Türkiye’yi doğu Akdeniz’deki normal egemenlik alanımızın dışına itme projesi darmadağın oldu.

Gaz güvenliğinin kilit ülkesi Türkiye’dir.

Türkiye’nin husumet sebebiyle gazı kestiği doğal kaynağı engellediği görülmüş müdür?

Bizim siyasi tarihimizde yok böyle bir şey.

SURİYE REJİMİ İLE TEMAS KURULUR MU?

Askeri birimlerin istihbaratın temas kurması doğaldır.

Bu kadar insanı öldüren birine karşı pozitif bir sonuç çıkmaz.

Bazı işler vardır tarihte sadece sizi ilgilendirmez. Gelecek nesillere ya bir onur ya da bir utanç olarak bırakırsınız.

Bununla diyalog kurar mısınız diye bir şey… O zaman şimdiki tavırlarımızı neden koyduk?

GİRİT’TEKİ S-300’LERİN HAZIRLANDIĞI İDDİASI

Bende böyle bir teyitli bilgi yok. Bir tarafta gözünüzün önüne TSK’nın iradesini getirin. Bunların uğraştığı işler çocukça işler. Böyle bir şey de yapıyorlarsa, bu S400 meselesiyle uğraşanların meselesi olur.

YENİ PARTİ HAZIRLIKLARI

Siyasette her şeyi takip ediyoruz. Siyasetle ilgili genel değerlendirmemiz dışında bu konuyla ilgili özel bir değerlendirmemiz yok.

AK Parti’nin rakibi kendisidir. Biz ne yapacağımız odaklanmış durumdayız.

KÜLLİYEYE GİDEN CHP’Lİ TARTIŞMASI

Ben olayı kimin yaptığını buldum. Bir kod vereceğim. Kim diyorsa ki bu işin arkasında saray var onlar yaptı. Bu bilgiyi veren CHP’li CHP genel başkanından onay aldığını söylemişti. CHP genel merkezi “biz yanlış bir yaklaşıma girdik özür diliyoruz” demeliydi.

Bundan sonra bile bu komployu bize saray kurdu kim diyorsa bunu onlar yapmıştır.

YORUMLAR 12
  • Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ile askeri ilişkileri geliştirmek en iyi çözüm. Uçak, füze ve gelişmiş sistemleri üretmeyi bize Ruslar öğretebilir. Hatta dahada ileri gidip atom bombası teknolojisinide Ruslar dan öğrenmemiz lazım. Sonra Nato dan çıkabiliriz, şu an Natodan çıkmak demek ülkemizde gözleri olan düşman ülkelere gelin buyurun demek anlamına gelir.
    Cevapla
  • Anadolu aslanı 4 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan işini biliyor Abdülhamid gibi haçlı ların burnunu bir birine bağladı. Bu boşlukta Türkiye bayağı yol alır. Askeri üstünlüğü müz gittikçe büyüdü dahada güzel olacak ișallah.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala suriye hükümetiyle konuşmayız tavrımızdan vazgeçmeliyiz. Rusya, ABD, AB ülkeleri görüşüyor, biz neden hala esadla konuşmuyoruz. Ülkemizin, milletimizin çıkarları için bir an önce Suriye rejimiyle görüşüp, multecilerin can güvenlikleri sağlandıktan sonra ülkemizde misafir edilen suriyeliler kendi vatanlarına gönderilmelidir artık. Bu tavır her geçen gün ülkemizin aleyhine. Suriye ile görüşmek için araya Rusyayı koyuyoruz.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye hükümetiyle diplamatik temeas kurulmalı ülke çıkarları bunu gerektiriyor rejim gitmicegi belli ouzden bir an önce ülke menfatlerini goz önünde bulundurmak temas kurulmalı vatan herşeyden önemli gerisi boş tek gerçek vatan
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    S-300 ler açılınca NATO AB ABD niye sesiz veya biz S-400 leri açacağız diye niye öfkeliler ? Bu nasıl çifte standart. Bunlar dost değil , dost olduklarına hiç bir zaman inanmadım. Osmanlıyı yıkanlarla nasıl dost olunur , hiç anlamadım.
    Cevapla
  • İsmail KIR 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar hala Bizans değil Doğu Roma İmparatorluğu'nun davasını güdüyorlar.
    Cevapla
  • Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Hıristiyanlar ta Bizansın davasını güdüyor sen dostluktan bahsediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"