Son seçim anketi yayınlandı! Muhalefete şok

Metropoll ve Optimar Araştırma şirketleri geçtiğimiz günlerde son araştırma sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. İki araştırmada da muhalefet partilerinin oylarındaki detay dikkat çekti.

Son seçim anketi yayınlandı! Muhalefete şok
Son seçim anketi yayınlandı! Muhalefete şok
GİRİŞ 08.03.2020 12:23 GÜNCELLEME 08.03.2020 12:23
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Metropoll ve Optimar Araştırma şirketleri anket sonuçlarını açıkladı. Ankette Cumhur ittifakının oylarını koruduğu gözlenirken muhalefetin oy oranında değişen bir şey yok...

 

 

Metropoll Araştırma'nın son araştırmasında kararsızlar dağıtıldığında AK Parti yüzde 41,7, MHP ise 10,5 oy alıyor. Millet İttifakı'nda yer alan CHP 25,5, HDP 10,4, İYİ Parti ise 8,6 oy alıyor.

 

 

Araştırma sonucunda göre Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 42,2 olarak dikkat çekiyor.

DAVUTOĞLU VE BABACAN BÜYÜK HÜSRAN YAŞADI

Ankette Davutoğlu'nun Gelecek Partisi yüzde 1 oy alırken, Ali Babcan'ın kuracağı parti ise 0,6 oy oranına sahip. 

OPTİMAR'IN ARAŞTIRMASI

Optimar'ın araştırmasına göre ise Cumhur İttifakı'nda yer alan AK Parti 42,2 MHP ise 11,2 oy alıyor. Millet İttifakı'nda yer alan partilerden CHP 24.2, HDP 10,4, İYİ Parti ise 9,2 oy alıyor.

 

YORUMLAR 51
  • Dürüst 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP : Cahilleri Hacklama Partisi..........Apo cular Atatürkçü kılığına girmiş ve Atatürkçüleri kandırıyorlar......Atatürkçüler Apoculara oy veriyorlar......Bunun adına CAHİLLİK dışında ne denebilir ki......Yazık.......Hem de çok yazık......Türk Milletinin en cahil kesimiymiş bunlar demek ki.......
    Cevapla
  • Uruz bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. hala chpye yüzde oy mu çıkıyor. chp bu milletin dünya ve ahiretini karartıyor. Ve bunu hala anlamayan yüzde yirmibeşlik bir dilim.
    Cevapla
  • Saruhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp hdp ye destek veriyor. Hdp ise pkk nın meclis teki siyasi kolu . 1984 den beri binlerce asker polis şehit verdik milyar dolar zarar ettik . Bunu bu seçmen nasıl görmez ? Arkadaş pkk diyorum ülkeyi bölüp parçalamak istiyor chp görmüyor mu ? Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum .
    Cevapla
  • Ayasofya 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar 2023 hedeflerine elinden geleni yapacak bizde bu Türk partisi olmayan Yahudi partisini CHP yi o gün inşAllah sileriz hedef 2023
    Cevapla
  • Mücahid59 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette hala yüzde 24-25'lik klinik vaka olduğu görülüyor. Bunun başka izahı olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı