'Verin Tayyip'i, alın AK Parti'nizi'

AK Parti Grup Başkanvekilleri 60'arlı gruplar halinde Anayasa değişikliğini tartışmayadursun, Cemil Çiçek, 'MHP'nin asıl niyetinin ne olduğunu çözdüm' dedi.

'Verin Tayyip'i, alın AK Parti'nizi'
'Verin Tayyip'i, alın AK Parti'nizi'
GİRİŞ 27.03.2008 04:51 GÜNCELLEME 27.03.2008 04:51
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekilleri 60'arlı gruplar halinde milletvekillerini toplayarak Anayasa değişikliğini tartışıyor.


AK Parti Grup Başkanvekili Sadullah Ergin'in ilk toplantıda, Anayasa değişikliğinin önümüzdeki hafta Meclis'e geleceğini belirterek,


 'Kapatma davası siyasi bir davadır. Anayasa değişikliği yaparak kapatmayı zorlaştıracak tedbirleri alacağız. MHP'yle son bir defa daha görüşme yapacağız'dediği öğrenildi.


Toplantıda, MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarını değerlendiren Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ise 'MHP'nin projesi Erdoğan'a yasak getirilmesidir. Bu teklif 'verin Tayyip'i, alın partinizi' anlamına geliyor'dediği öğrenildi.


Bilal Çetin / Yeni Şafak

YORUMLAR 74
  • Selahaddin Eyyübi 16 yıl önce Şikayet Et
    mhp öyle bir şey demiyor ,kaldıki erdoğan suçsuz. korkut özal mhp nin fikrini doğruluyor,en mantıklı yol bu..mhp bunu erdoğan için değil bölücü partiler için istiyor..mhp ile uğraşmayın...ülkücülerin cesaretinin %1 i sizin mensuplarınızda olsaydı bu durumlara düşmezdiniz..siz buğz etmeye devam edin...
    Cevapla
  • erdogan gül 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet tayyibi kolay bulmadi. Seksenyildan sonra gelen lideri istiyorsunuz öylemi? Bumillet tayyibi isteyenlerden hesap sorar bilesiniz haaaa!
    Cevapla
  • M.ÖZDEMİR 16 yıl önce Şikayet Et
    . mhp nin ne yaptığı belli değil.bir insan ne ise o olmalı.her ne olursa olsun amacının arkasında olmalı.chp gibi cıvık olmamalı diye düşünüyorum.kaygan bir zeminde oynaşıp duruyorlar.yapmayın be kardeşler.mert ve dürüst olun.
    Cevapla
  • Mahmut Fırtına 16 yıl önce Şikayet Et
    Parti Kapatmak Zorlaştırılmalı. Adamlar Ak Partiyi kapatmayı,Tayyip Erdoğan\'a siyasi yasak getirmeyi kafalarına koymuşlar.Heveslerinin kursaklarında kalması için gerekli yasal değişiklikler yapılmalı,uzlaşma adı altında oyuna gelmemeli.Açılan davanın hukuki olmadığını ilkokul çocukları bile biliyor.
    Cevapla
  • emre erdem 16 yıl önce Şikayet Et
    Mhp Yine Chplileşiyor mu?. Chp ile dans edenlerden hiç biri ayakta değil, unutulmasın.Vatan ve millet edebiyatının içini oyup biraz komünistlik ve marksistlik mi eklendi ne?Çünkü Ak Parti nin kapatılması sadece o çevreye yarar düşüncesindeyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız