Köpekler Bayram Meral'i parçalayacaktı

CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral, başıboş köpeklerin saldırısında yaralandı. Köpeklerin, ormana giriş çıkışın yoğun olduğu ana cadde üzerindeki kapının önünde saldırdığını anlatan Meral, “Ormanın içerisinde olsaydı işimi bitirirlerdi” dedi.

Köpekler Bayram Meral'i parçalayacaktı
Köpekler Bayram Meral'i parçalayacaktı
GİRİŞ 01.12.2009 11:58 GÜNCELLEME 07.09.2017 01:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Meral, arife günü saat 07.00 sıralarında Oran Şehri'ndeki ODTÜ ormanları civarında yürüyüş yaparken köpeklerin saldırısına uğradığını söyledi.

Köpeklerin, ormana giriş çıkışın yoğun olduğu ana cadde üzerindeki kapının önünde saldırdığını anlatan Meral, “Ormanın içerisinde olsaydı işimi bitirirlerdi” dedi.

Meral, aynı anda 7-8 köpeğin saldırısına uğradığını ifade ederek, “Çevredekiler ve kapı girişinde meyve suyu satan karı koca yardımıma yetişti. Aksi halde köpekler beni parçalarlardı. Ölümden döndüm. Saldırı nedeniyle vücudumda diş izleri oluştu. Hastanede ayaktan tedavi gördükten sonra evde istirahat ediyorum. Özellikle sol kolumda diş yaraları var, kolumu kullanmakta zorlanıyorum” diye konuştu.

Meral, sokağa terk edilen, başıboş köpeklerin bölgede yarattığı tehlikeye dikkati çekti.

Bayram Meral, olayın ardından Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile görüştüğünü belirterek, “Kendisi, bölgenin Gölbaşı'na mı yoksa Çankaya'ya mı ait olduğu konusunda netlik bulunmadığını söyledi. Ona da üzüldüm” dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Recep Yılmaz 14 yıl önce Şikayet Et
    Büyük geçmiş olsun. Kendisiyle siyasi olarak farklı noktalardayız ancak insanlık ölmedi ya. Başına gelene çok üzüldüm. Bayram Beye büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah tez zamanda iyileşip tekrar siyasete döner. Ben de ODTÜ Teknokentte çalışıyorum ve gece iş çıkışında aynı köpeklerin saldırısına uğrama tehlikem var. Defalarca söylenmesine rağmen ODTÜ, Teknokent ve Belediye bu konuda topu hep birbirlerine atıyor.
    Cevapla
  • aristokrat 14 yıl önce Şikayet Et
    Köpek İşgali ve Terörü Her Yerde!. Her ne kadar Bayram Meralden pek hoşlanmasam da gene de "geçmiş olsun" diyorum. Çünkü bu durum yarın öbür gün bizimde, çocuğumuzunda başına gelebilir. Her tarafı köpekler sardı. Hem gürültüleri ile hem de saldırganlıklarıyla -zavallı kedileri de parçalayacaklar- tehdit oluşturuyorlar. Yasa ise insanları korumuyor. Bazı "sorumsuz" hayvanseverlerde onları koruyor. (Kadıköyde bizim sokakta öyle bir tane var!) İstediğiniz yere şikayet edin kıllarını kıpırdatmıyorlar! Bunlar Hindistanın kutsal ineği sanki!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama