Oppo yine rakiplerine ders verdi! 25 dakikada telefonu yüzde 100 şarj edebiliyor!

Çinli teknoloji devi Oppo'dan dünyanın önde gelen teknoloji devlerine ders niteliğinde bir atılım daha. SuperVOOC adındaki hızlı şarj teknolojisinin tanıtımını yapan Çinli üretici, yeni teknolojisi ile 4000 mAh kapasiteli bataryayı, 10 dakikada yüzde 50, 25 dakikada yüzde 100 şarj edebiliyor. İşte Oppo'nun yayınladığı efsane video...

Oppo yine rakiplerine ders verdi! 25 dakikada telefonu yüzde 100 şarj edebiliyor!
Oppo yine rakiplerine ders verdi! 25 dakikada telefonu yüzde 100 şarj edebiliyor!
GİRİŞ 20.09.2019 09:22 GÜNCELLEME 20.09.2019 09:24

Çinli üretici Oppo hızlı şarj teknolojisini en üst seviyelere çekmeyi başardı. Büyüyen batarya kapasiteleri ile birlikte dünyanın önde gelen teknoloji devleri hızlı şarj teknolojileri üzerine ciddi AR-GE çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Hali hazırda geliştirilen birçok hızlı şarj teknolojisi bulunuyor lakin kullanıma sunulma tarafında firmalar önemli ölçüde sıkıntılar yaşayabiliyor. Fakat her defasında Çinli teknoloji devlerinin yaptığı gibi hızlı şarj teknolojisinde global markaları bu defa da Oppo harekete geçirecek gibi görünüyor.

 

 

OPPO TELEFONLARI 25 DAKİKADA YÜZDE 100 ŞARJ EDECEK ADAPTÖRÜN VİDEOSUNU YAYINLADI!

Çinli teknoloji devi Oppo SuperVOOC adlı yeni şarj teknolojisine ait video yayınladı. Yayınlanan video da Oppo'nun SuperVOOC adındaki yeni hızlı şarj teknolojisi sıradan şarj cihazı ile karşılaştırılıyor. Video da 4000 mAh batarya kapasitesine sahip telefon, 10 dakikada yüzde 50, 25 dakikada ise yüzde 100 seviyesinde şarj oluyor. 

 

 

Sıradan hızlı şarj aletleri ile 4000 mAh kapasiteye sahip bir bataryayı şarj edebilmek için yarım saatten fazla bir süreye ihtiyaç duyuluyor. Lakin Oppo'nun SuperVOOC teknolojisi ayını seviyeye 10 dakikada ulaşabiliyor.

OPPO'NUN SUPERVOOC HIZLI ŞARJ TEKNOLOJİSİNİN RENO ACE İLE PİYASAYA SÜRÜLMESİ BEKLENİYOR!

Oppo'nun yine dünyanın önde gelen rakiplerine ders niteliğinde olan hızlı şarj teknolojisini Reno Ace ile birlikte piyasaya sürmesi bekleniyor. Reno Ace'ın şimdilik ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat cihazın telefonla birlikte bu yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesi kuvvetle ihtimal gibi görünüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı