PUBG yine bir intihar vakası ile gündemde: Genç kızın intihar nedeni araştırılıyor!

Dünyanın en popüler online oyun platformlarının başında gelen PUBG, yine bir intihar vakası ile çalkalanıyor. Hindistan'da sürekli PUBG oynayan 18 yaşındaki genç kız, annesi evden dışarı çıktığı sırada kendini astı. Annesinin sürekli oyun oynayıp kitap okumadığı için kızdığı kızın intihar nedeninin ise PUBG'den mi kaynakladığı yetkililer tarafından araştırılıyor.

PUBG yine bir intihar vakası ile gündemde: Genç kızın intihar nedeni araştırılıyor!
PUBG yine bir intihar vakası ile gündemde: Genç kızın intihar nedeni araştırılıyor!
GİRİŞ 02.12.2019 15:16 GÜNCELLEME 02.12.2019 15:16

Dünyanın en popüler online oyunlarından biri olan PUBG yine bir intiha vakası ile çalkalandı. Daha öncesinde de intihar vakası ile çalkalanan PUBG, hatta Hindistan'a özel güncelleme dahi yayınladı. 

PUBG BATTLE ROYALE OYNAYAN GENÇ KIZ İNTİHAR ETTİ!

Hindistan'da Thiruvottiyur’da annesi ile yaşayan Vidyasree adında 18 yaşındaki genç kız intihar etti. Sürekli PUBG oynayan hatta sabahları kalkar kalkmaz PUBG oynamaya başlayan kızın günün büyük bir bölümünü PUBG oynayarak geçirdiği belirtildi. Kitap okumadığı için sürekli Vidyasree sürekli kızmak zorunda kalan anne söz konusu durumun bir tülü önüne geçmeyi başaramamış. Annesi evden çıktıktan sonra kendisini asan kız hakkında ise emniyet güçleri araştırmalarını yürütmeye devam ediyor.

18 yaşındaki genç kız PUBG yüzünden mi intihar etti yoksa farklı bir nedenden dolayı mı intihar ettiği hakkında henüz bir netlik bulunmuyor.

Dünyanın en çok aktif kullanıcı sayısına sahip oyunlardan biri olan PUBG 2019 yılının Şubat ayında yine bir intihar vakası ile çalkalanmıştı.

HİNDİSTAN'DA PUBG OYNAMA SÜRESİNE KISITLAMA GETİRİLMİŞTİ!

Hindistan'da düzenlenen katı eğitim süreci nedeni ile PUBG Hindistan'a özel güncelleme yayınlamıştı. Firmanın Hindistan için yayınladığı güncelleme ile günlük 8 saat'in üzerinde oyun oynamak imkansız hale geliyor. Günlük 8 saati dolduran kullanıcıların ise yeniden oyuna girebilmeleri için 24 saat beklemeleri gerekiyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ne R. Madrid, ne M. City, ne B. Münih... Avrupa'nın zirvesinde tek Türk!
KAAN yeni boyasıyla pist başında!