Asistan B'nin tablet versiyonu yayınlandı

Daha önce alışkın olmadığınız türden bir akıllı telefon deneyimi sunan, Türkçe konuşan ve söylenenleri Türkçe anlayan, kişisel asistan yazılımı "Asistan B" tablet versiyonu ve yeni sürümüyle Google Play Store'da yerini aldı.

Asistan B'nin tablet versiyonu yayınlandı
Asistan B'nin tablet versiyonu yayınlandı
GİRİŞ 17.08.2013 10:25 GÜNCELLEME 17.08.2013 17:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fuat Öner'in haberi

Akıllı telefonların günlük hayatın vazgeçilmezi haline geldiği bu günlerde Buronya Mobile ekibinin geliştirdiği Apple'ın Siri'si ve Samsung'un S Voice'uyla aynı mantıkta çalışan tamamen Türk ve Türkçe kişisel telefon asistanı ASİSTAN B yeni sürümüyle Google Play Store'da yerini aldı.

Alarm kurmadan, Hava durumuna, haberlerden mesaj göndermeye kadar bir çok konuda telefonunuzu sesili kontrol etme imkanı sunan Asistan B yakındaki eczane, sağlık kurumları, kafeler, restoranlar, camiler ve bankalar gibi önemli yerleri bulmakta da bir o kadar başarılı.

TABLET SÜRÜMÜ YAYINLANDI

Yeni güncellemeyle beraber iyileştirilmiş bir arayüze kavuşan Asistan B artık tablet desteğine de kavuştu. Marka ve model ayrımı olmaksızın tüm tabletlerde Asistan B'yi kullanmak artık mümkün.



REKLAMDAN ŞİKAYET EDEN KULLANICILAR UNUTULMADI

Ayrıca uygulamanın ücretsiz sürümünde reklam bulunmasından şikayet eden kullanıcılar için iki farklı ücretli/reklamsız sürüm de Google Play Store'da yerini aldı. Birkaç lirayı gözden çıkararak Asistan B'yi reklamsız kullanabilirsiniz...

Tabletler İçin Reklamsız Sürüm indirmek içi tıklayınız...

Telefonlar İçin Reklamsız sürümü indirmek için tıklayınız...

iOS KULLANICILARI BİRAZ DAHA BEKLEYECEK

Android kullanıcılarının severek kullandığı 'Yerli Asistan'ı Apple kullanıcıları biraz daha beklemek zorunda. Buronya Mobile ekibi iOS sürümünün çıkacağı tarih yakkında kesin bilgi vermezken çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Fuat.Oner@haber7.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Abdurrahman Kaba 10 yıl önce Şikayet Et
    Yapay Zeka.... Yapay Zeka Programlarıyla Kafayı bozmuş biri olarak Bu programı biraz önce buradan okuduktan sonra, arkadaşın Galaxy s4 telefonunda denedik çok harika olduğunu telefon numaralarını da söyleyşnce aradığını gördük. Umarım Türkçe olarak da bu programlar yaygınlaşırlar. C64 zamanında Eliza, Amiga500'de Racter, normal PC de ise önce Alice, şimdi çok daha özellikli bir program olan Virtual assistant Dennise incelediklerim arasında sayılabilir. Botspot sitesi ne de ara ara bakıyorum. Harika bir program ama umarım Türkçe olarak film yeni başlıyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı