Yarışmacının, Kenan Işık'ı duygulandıran hayali

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan evhanımının yarışmaya katılma nedeni Kenan Işık'ı şaşırrtı. 60 bin lira ödülle yarışmadan ayrılan yarışmacı stüdyodakilerden büyük alkış aldı.

GİRİŞ 12.03.2013 14:33 GÜNCELLEME 12.03.2013 14:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yayınlanan Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Yurdagül Bakkal adlı yarışmacı hayaliyle Kenan Işık'ı şaşırttı.

Kenan Işık'ın yarışmaya neden katıldığını sorması üzerine Yurdagül Hanım, 'Benim hayallerim maddi imkansızlıklar yüzüden gerçekleşmedi. Okumayınca köy yerde evleniyorsun. Köyde ilk okumaya başlayan kız bendim. Ama olmadı, okuyamadık, okutamadılar. Evlendim. Şimdi oğlum üniversitede okuyor, kızım üniversite sınavına hazırlanıyor. Onların hayallerini tamamlamak için katıldım. Ayrıca köyde kır çiçeklerim var. Çok boş vaktim var. Lise birikimimi ve yarıda bıraktığım üniversite eğitimini değerlendirmek için o kır çiçeklerimin hayallerini gerçekleştirebilmek için, onların hayallerinin peşinden gidebilmeleri için bir destek merkezi açacağım köyde. Ona başladık. Şu an ahşap, sobalı bir evde, sıcacık bir ortamda yeri geliyor sehpaların üzerine, yeri geliyor yerlerde ders yapıyoruz. Kendi yaşayamadıklarımı, yarım bıraktıklarımı onlarla devam ettirmek istiyorum' şeklinde konuştu..

Bu hayaliyle stüdyodan büyük alkış alan Yurdagül Bakkal, 60 bin lira ödülle yarışmadan ayrıldı.

KAYNAK: BEYAZ GAZETE
YORUMLAR 7
  • Muhittin Genç 11 yıl önce Şikayet Et
    Bahadır ne alaka şimdi cemaat adı kullanmak. Bahadır Bosnevi sen bence eksik öğrenmişsin gel ben sana öğretirim istersen konuyla da ne alakası var tek hücreli beyin var galiba sende.... amacı ve medeni cesaretinden ötürü kutluyorum inşallah bütün hayalleri gerçekleşir...
    Cevapla
  • metin sadık 11 yıl önce Şikayet Et
    Eşarbın bağlanışı pek Sülayman efendinin talebelerine benzemiyor.. Onlar direk alttan sıkıyorlar. Hem onlar normal eğitimden ziyade kuran eğitimine önem veriyorlar. Bu farklı bir etkide kalmış olmalı. Gerçi pek önemi yok önemili olun kır çiçeklerine sahip çıkmak. Köy enstitülerinden bin kat iyidir.
    Cevapla
  • realrebel 11 yıl önce Şikayet Et
    Okumaman. senin için hayırlı olmuş, üniversite okuyan kızları görüyoruz da evlerden ırak.
    Cevapla
  • Bahadır Bosnevi 11 yıl önce Şikayet Et
    Eşarbın bağlanışına bakılacak olursa süleyman efendi camiasından. Köydeki kır çiçekleri için sevindim. Bu arada süleymancı kardeşlerimizin el atmadığı bir burası vardı o da oldu :) Ne mutlu artık...
    Cevapla
  • yorumcuu 11 yıl önce Şikayet Et
    BU SAF TEMİZ DUYGULARINI OKUYAMAMANA BORÇLUSUN UNUTMA.. biz nice okuyanları gördük senden daha cahil üniversite önüne git iyiki okumamışım dersin.ahlaksızlık almış başını gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti