Nihat Hatipoğlu ne kadar kazanıyor?

Ramazan ayında en çok izlenen program olmayı hiç kimseye kaptırmayan Nihat Hatipoğlu'nun aldığı ücret merak konusu oldu.

Nihat Hatipoğlu ne kadar kazanıyor?
Nihat Hatipoğlu ne kadar kazanıyor?
GİRİŞ 06.08.2013 02:11 GÜNCELLEME 06.08.2013 09:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ramazan ayında en çok izlenen program olmayı hiç kimseye kaptırmayan Nihat Hatipoğlu ne kadar kazanıyor?

ATV 'deki iftar ve sahur programıyla Ramazan boyunca reyting listesinin zirvesinde yer alan Nihat Hatipoğlu 'nun ne kadar ücret aldığını Ali Eyüboğlu açıkladı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu , Nihat Hatipoğlu 'nun Kadir Gecesi üç program yaptığının altını çizerek, bu reytingi pop starların bile almadığına dikkat çekti.

"Popstar ötesidir Nihat Hatipoğlu'nun durumu..." diyen Ali Eyüboğlu yazısında şu ifadelere yer verdi.

Türkiye 'de hangi popstar başarabilir bunu?

İkincisi; popstarların fanları ağırlıklı olarak gençler, Nihat Hatipoğlu'nun sevenleri ise 7'den 77'ye her yaş grubundan...

Nihat Hatipoğlu, tartışmasız son zamanlarda Türkçe konuşan Müslümanların fenomenidir, ama "kaşesi", yani yaptığı iş karşılığında aldığı para henüz "popstar"ların bir konserden kazandığının onda biri kadar.

Bildiğim kadarıyla Hatipoğlu, Ramazan 'daki iftar ve sahur programları için ATV'den 80 bin lira aldı.

Hatipoğlu'nun ekstrasıysa 6-8 bin lira civarında.

Özetle demem o ki, "popstarlar"a oranla Hatipoğlu'nun reytingi yüksek, seveni çok, ama kazancı düşük."

YORUMLAR 19
  • Umut 8 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bunlar kardesler sana islami ogretiyosa para icin deil allah icin olmali dusununyazin
    Cevapla
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    @k.murat,çok dramatize etmişsin yani ne fedakar insanlarmış onlar öyle EMEKLİ MAAŞLARINI feda ediyorlar :-) Onların MİLYON DOLARLIK BÜTÇELERİ VAR üzülme sen.. AÇ ,AÇIK KALMAZLAR... Ayrıca o parayı DİNLEYENLERDEN TALEP ETMİYOR ve ALMIYOR dikkatinizi çekerim.KANALDAN alıyor.Yani REKLAM OLARAK KAT KAT FAZLASINI KAZANAN KANALDAN.Bırakın bu gariban edebiyatını.Ne idüğü belirsiz TOPÇULARLA ,POPÇULARA hayran hayran bakarken KAPTIRDIĞINIZ BİLET PARALARINA YANIN siz.Sayın HOCAMIZ dini bilgisi Hemen hemen sıfır olan KESİMLERİ DİNİNE BAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR.Yöntemide ona uygun bir formatta yayın yapmasıdır elbette.Biraz insaflı olalım.Sanki sizin hakkınız olan MİRASINIZI elinizden GASPETMİŞ gibi AŞIRI TEPKİ VERMEYİN rica ederim.
    Cevapla
  • K..MURAT 10 yıl önce Şikayet Et
    hristiyan... misyonerler dinlerini yaymak için kendi emekli maaşlarını harcarlar. daha üstelik para verirler. aradaki farkı görürsünüz..inşallah.
    Cevapla
  • sedat ışık 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖNCELİKLE NİHAT HOCAMA SELAM EDER VE ONU ELEŞTİRENLERE CEVABIM. yahu siz kuldan utanmaz ALLAH'tan korkmaz insancıklara sesleniyorum bu güzel insanı eleştirme cürreti göstereceğinize önce siz nasıl bir müslümansınız önce siz kendi müslümanlığınızın muhasebesini yapın bir kere ünlü bir düşünür GÖLGE ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEZ demiş sizi gibi yalancı müslümanlar bu güzel insanın tırnağı bile olamassınız
    Cevapla
  • Mahmud sami 10 yıl önce Şikayet Et
    HESAP. Evet arkadaşlar zahmet etmeyin ben hemen türk mantığını çalıştırıyorum sizin yerinizede :)) Şimdi oruç için 80.000 tl anlaştı. 87.000 (80.000+ 7.000 ekstra)/ 30= 2,900 günlük kazandığı net maaşı :)...normal şartlarda prof olarak aldığı aylığa yakın...gözümüz yok afiyet olsun :))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!