Armanlı: Başbakan adam gibi adam

Başbakan'ın Ermenilere taziye mesajına karşılık bir teşekkür ilanı veren Ermeni işadamı, canlı yayına katıldı.

GİRİŞ 28.04.2014 20:56 GÜNCELLEME 29.04.2014 00:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cünyet Özdemir'in sorularını yanıtlayan Leon Armanlı, Başbakan'a övgü dolu sözler sarf etti. Son üç dönemdir AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen Armanlı, "Başbakan'ımız Beyoğlu çocuğu, İstanbul çocuğu. Böyle bir Başbakan'ı Türkiye'de yaşayan gayrimüslimler görmedi. Hepimizi kucakladı. Van'daki kiliseyi kim açtı? Trabzon'daki Maçka'daki manastırı kim açtı? Adam gibi adam ya" dedi.

SENİNLE ARTIK İŞİMİZ OLMAZ

Yalakalık yapıyormuşum ünlü olmak için, bugün birisi ismi lazım değil bana dediki senin Başbakan'la ne işin var bu saatten sonra seninle işimiz olmaz. Anlıyor musunuz bizim arkadaşlardan olmaz, Başbakan'ın nesi eksik karizmatik bir adam, şimdi ben yağcılık mı yapıyorum? Başbakan beni tanımıyor mu? Ben burdan bütün dünyaya sesleniyorum; gelin Başbakan Erdoğan'la bir olun bu işi çözelim.

YORUMLAR 7
  • Paşa Burhan AŞÇI 9 yıl önce Şikayet Et
    GÜNDEME DAİR:. Bende bir TÜRK vatandaşı olarak Syn Leon Armanı bu medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. Syn Cüneyt beyin CNN deki röportajını canlı izledim inanın gözlerim yaşardı. Sevginin ve bağlılığın safiyane söylemiydi. Evet bir Ermeni vatandaşımız Syn Başbakan ve Türkiyeye sevgisini ve saygısını açıkyürekle anlatıyodu. Olamazmı? bazı çok bilmişler çıkacak ve bu vatandaşların geçmişte yaptıkları ihanetinden dem vuracak. bende inkar etmiyorum, asırlarca beraber yaşadığımız bu azınlıklar dış güçlerin işgali ve dolduruşu ile ihanet ettiler ve o zaman ihanet edenler cezalarını çektiler. Fakat benim asıl değinmek istediğim Yüce Allah(c.c.) da İnsanları Dinleri ve inançları konusunda serbes ve hür bırakmış ken(Bakara-256) ve Rasulullah (s.a.v) bile Medinede, Mekkede yaşayan yahudi ve Hıristiyanları Dinlerini yaşamada serbes bırakmıştı Tabiiki anlaşmayı bozan ve ihanet eden gayri müslimlerede haddini bildirmişti. Ecdadımız Fath Sultan Mehmet Han da İstanbulu fetihten sonra bu ilahi ka
    Cevapla
  • oğuz g 9 yıl önce Şikayet Et
    müslüman kurtuldu. Türke saldırmak senin ne haddine.
    Cevapla
  • oğuz g 9 yıl önce Şikayet Et
    haber7 yorumcuları. burda tek derdiniz din adı altında Türke olan öfkenizi kusmak çok iyi müslümansanız gidin mısıra suriyeye savaşın ne işiniz var burada, dün biri yazmış müslüman Türk komandoları gitsin diye nereye gidiyor doğu Türkistanamı kırımamı hayır arab ülkelerine işinize gelince hemen Türk demesini biliyorsunuz başınız rahat olduğunda Türküm diyene ırkçı diyorsunuz sizden hiç bir halt olmaz.Ancak ağlarsınız sızlanırsınız.
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ben yağcılık mı yapıyorum?. Hem de en hasından, işadamı yağ çekip bir şeyler kapacak !!!
    Cevapla
  • müslüman kurtuldu 9 yıl önce Şikayet Et
    emir selman. o kiliseler gökten düşmedi. asırlardır vardı. Osmanlı ermenileri kiliseleri ile birlikte korudu. AMA DİN DÜŞMANI AZGIN JÖNTÜRKLER hem müslümanların camilerine hem hristiyanlara ve kiliselerine saldırdı kapattılar ahıra çevirdiler. buradan konuşun isterseniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!