Kanal 7'nin rekortmen dizisinden kısa bir mola!

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bugüne izleyicilerin beğenisini kazanan sevilen günlük dizi ‘Elif’ sezon finaliyle ekrana geliyor.

Kanal 7'nin rekortmen dizisinden kısa bir mola!
Kanal 7'nin rekortmen dizisinden kısa bir mola!
GİRİŞ 28.05.2015 13:07 GÜNCELLEME 29.05.2015 10:23

Başrollerinde Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı ‘Elif’, Cuma günü yayınlanacağı 183. bölümüyle sezon finalini yapacak. Yayınlanmaya başladığı ilk günden bugüne izleyicilerin beğenisini kazanan dizi, yeni sezonda da Kanal 7 ekranlarında olacak.

 


 
Annesinin hasretiyle yanıp tutuşan, hiç görmediği babasının hayalini kuran ve üvey babası tarafından hor görülen bir kızın yürek burkan öyküsünün anlatıldığı ‘Elif’in sezon finalinde sürprizler yaşanacak. Sezon finalinde Zeynep ve Selim’in düğün günü ekranlara gelecek. Bu bölümde Melek, her şeyin yolunda gitmesi için, Zeynep’e bir anne gibi kol kanat gerer. Arzu, kendisi dışında gelişen gizemli durumların yanı sıra, dört bir yandan köşeye sıkıştığını hisseder. Arzu kendi geleceğini koruyabilmek için, herkesin hayatını etkileyecek bir hamle yapar. Selim ve Zeynep’in aşkları, tüm engellere rağmen daha da artıp kocaman olmuştur. Bu aşk dolu iki kalp, her şeye rağmen birbirlerine ait olabilecek mi?

YURT DIŞINDA İZLENME REKORLARI KIRIYOR

Kanal 7’de yayınlanan Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yurtdışında da beğeniyle takip ediliyor. Elif; Bosna, Sırbistan, Makedonya ve Endonezya gibi birçok ülkede yayınlanıyor. Bosna’da OBN isimli televizyon kanalında yayınlanan bölümleri reyting listesinin ilk sıralarında yer alırken birçok ülkede de dizi ilgiyle takip ediliyor.
 
Endonezya’da özel bir kanalda da yayınlanan Elif dizisini Endonezyalı izleyiciler aynı zamanda Kanal 7’nin YouTube sayfasından da takip ediyor.  Dizi karakterleriyle kendilerini özdeşleştiren Endonezyalılar, Kanal 7’nin YouTube hesabından Türkçe olarak yayınlanan diziye büyük ilgi gösteriyor. YouTube’da Türkçe yayınlanan dizinin Endonezyalı takipçileri, yurtiçinden takip edenlerden daha fazla. 
 
Elif dizisi, önümüzdeki günlerde yurtdışında dijital platformlardan da yayın yapacak. Amerika, Kanada ve İngiltere merkezli dijital platformların yanı sıra Çin, Japonya gibi bazı Asya ülkelerinde de online ortamdan izlenebilecek.
 
Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü Kanal 7’de 29 Mayıs 2015 Cuma günü 19:45’de yayınlanacak 183. bölümüyle sezon finalini yapacak. Bu sezon boyunca hafta için her gün yayınlanan Elif, önümüzdeki yeni sezonda da yeni oyuncuları ve yeni gelişmeleriyle Kanal 7 ekranlarında olmaya devam edecek.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak