Doğan'a terör propagandası soruşturması

Doğan bünyesindeki basın kuruluşlarında yer alan bazı haberlerden dolayı, 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan soruşturma açıldı.

Doğan'a terör propagandası soruşturması
Doğan'a terör propagandası soruşturması
GİRİŞ 15.09.2015 12:44 GÜNCELLEME 15.09.2015 12:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili İdris Kurt, Güneş gazetesinin 10 Eylül 2015'teki ''Al Sana Belge" başlıklı haberini ihbar kabul ederek, yaptıkları yayınlardan dolayı Doğan Medya Grubu hakkında resen soruşturma başlattı.

Grup bünyesindeki bazı televizyon ve gazetelerde ''29 Ağustos 2015'te Siirt'te şehit düşen askerlerin fotoğraflarının sansürsüz yayınlanması", ''Tunceli'de öldürülen PKK'lıların fotoğraflarının sansürlenmesi'' ile ''Cüneyt Özdemir'in PKK'ya katıldığı iddia edilen 'kırmızı fularlı kız' olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil ile televizyondaki röportajı''nın soruşturmaya konu olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 12
  • mamo 8 yıl önce Şikayet Et
    Terör propagandası değil açık ve net bunlar terörist
    Cevapla
  • tatar 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar katiksiz kansiz karaktersiz
    Cevapla
  • Kaan 8 yıl önce Şikayet Et
    Isinize gelince sorusturma isinize gelmeyince gormemezlikten gelme..adaletin olmadigi yerde ne denilse bos hele sizin gibi dar kafalilara
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Mesela hak yerini bulsun diye mesela aslında MHP’ye de soruşturma açılmalı değil mi? PKK/HDP’yi iktidar yolu açmak terör örgütüne yardım ve yataklık yapmaktır aslında. Ama anayasal boşluğu kullanarak bunu yapınca, Ak Parti-HDP koalisyon yaptı diyebilmek ve milleti kandırmak için bunu yapınca siyasi tercih kamuflajıyla ihanetin ispatlanması pek mümkün olmuyor maalesef. Ayrıca bunu yapan ve yapacak olan sandığın gibi Hükümet değil yargıdır.
    Cevapla
  • FATIH 8 yıl önce Şikayet Et
    hemen
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    asıl darbeyi 1 kasımdan sonra yiyecek.. şimdiden kıvırmaya başladı doğan medyası ve hdpkk lılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş