Berat Kandiline özel programlar hangi kanalda var? Saat kaçta?

Berat kandiline özel programlar hangi kanalda var? Berat kandili özel programlar saat kaçta başlayacak? Necmettin Nursaçan, Mustafa Karataş, Nihat Hatipoğlu hangi kanallarda Berat Kandili programı yapacak? İşte Berat Kandiline özel programlar ve yayın saatleri..

Berat Kandiline özel programlar hangi kanalda var? Saat kaçta?
Berat Kandiline özel programlar hangi kanalda var? Saat kaçta?
GİRİŞ 21.05.2016 16:30 GÜNCELLEME 21.05.2016 16:30

Berat Kandili bu gece hicri takvime göre Şaban ayının 14. gecesine denk geliyor. Bu mübarek gecede ekranlarda yer alacak programlar neler? Berat Kandiline özel programlar hangi kanallarda yayınlanacak? Necmettin Nursaçan, Mustafa Karataş, Nihat Hatipoğlu hangi kanallarda Berat Kandili programı yapacak? İşte Berat Kandiline özel programlar ve yayın saatleri.. 

Berat kelimenin aslı "Beraettir" yani  ''bir zorluktan kurtarmak ve berî olmak'' demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.

Şaban ayının 14. gecesine denk gelen bu mübarek Berat gecesinin ardından Ramazan- Şerif ayına 15 gün kalıyor. Peki bu önemli gece için Necmettin Nursaçan, Mustafa Karataş, Nihat Hatipoğlu hangi kanallarda yayın yapacak? işte cevabı.. 

BERAT KANDİLİNE ÖZEL PROGRAMLAR

Berat gecesinde ekranlara gelecek programların her biri farklı bir mekanda gerçekleştirilecek. TRT 1 Malatya Hacı Yusuf Taş Camii'nde, KANAL 7 Fatih Camii'nde, Show TV'de Mustafa Karataş stüdyodan izleyicilere berat gecesinin önemini ve yapılaması gereken ibadetleri anlatacaklar. 

TRT 1 BERAT KANDİLİNE ÖZEL PROGRAM İZLE

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Berat Kandili özel program 20.10'da ekranlara gelecek. Berat Kandili özel programı aynı zamanda TRT AVAZ ve TRT DİYANET kanallarında da yayınlanacak. Berat Kandili özel ortak yayını Malatya Hacı Yusuf Taş Camii'nden yapılacak. Berat Kandili Özel programını TRT 1'den izlemek için yukarıdaki canlı yayın linkine tıklayabilirsiniz.

KANAL 7 BERAT KANDİLİ ÖZEL PROGRAM İZLE

Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Berat Kandili Özel programı Fatih Camii'nden yapılacak.Necmettin Nursaçan'ın sohbetiyle ve Berat gecesi duasıyla tamamlanacak program saat 21.00'da ekranlara gelecek. KANAL 7'de yayınlanacak Berat Kandili Özel programını izlemek için yukarıda verdiğimiz canlı yayın linkine tıklayabilirsiniz.

ATV BERAT KANDİLİ ÖZEL PROGRAM İZLE

ATV'de Nihat Hatipoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelecek Berat Gecesi Özel programı 23.30'da başlayacak. Nihat Hatipoğlu Berat Gecesine özel yayınlanacak programda Şaban ayının 14. gecesine özel bilgiler verecek. Program Nihat Hatipoğlu'nun Berat Kandili'ne özel programla son bulacak. ATV'de yayınlanacak Berat Kandili özel programını izlemek için yukarıdaki canlı yayın bağlantısına tıklayabilirsiniz. 

SHOW TV BERAT KANDİLİ ÖZEL PROGRAM İZLE

Show TV 'de yayınlanacak olan Berat gecesi özel programı ise 00.15'te başalayacak. Mustafa Karataş hocanın sunumuyla ekranlara gelecek. Mustafa Karataş hoca Berat Kandiliyle ilgili merak edilen sorulara cevap verecek. Berat Kandili özel programını Show TV'den izlemek için yukarıdaki canlı yayın linkine tıklayabilirsiniz. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi