Klavye Delikanlıları neden final yaptı?

Son zamanlarda ardı arkası kesilmeyen final haberlerine bir yenisi daha eklendi. Show TV'nin sevilen dizisi Klavye Delikanlıları da reyting kurbanları arasına girdi. Peki, Klavye Delikanlıları neden final yaptı?

Klavye Delikanlıları neden final yaptı?
Klavye Delikanlıları neden final yaptı?
GİRİŞ 02.12.2017 11:06 GÜNCELLEME 02.12.2017 11:06
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Klavye Delikanlıları izleyicilerini üzecek haber geldi Geçmiş sezondan devam eden dizilerin yeni sezon bölümleri gelmeye devam ederken; reyting kurbanlarından biri de Klavye Delikanlıları oldu. Önce yayın günü değişen şimdi de final yapacağı söylentileri ile anılan Klavye Delikanlıları neden bitiyor? Klavye Delikanlıları final bölümü ne zaman yayınlanacak?

klavye delikanlıları final

Klavye Delikanlıları final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Sinan Çalışkanoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Klavye Delikanlıları yayınlandığı Salı gününden Pazar gününe nakledilmişti.  Ancak gün değişikliği de Show TV'nin iddialı dizisinin final yapmasını engelleyemedi. 

Show TV'nin Süreç Film imzalı iddialı dizisi Klavye Delikanlıları hakkında da final kararı alındı. Genel yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı dizinin 9. bölümde bitirileceği öğrenildi. Bu hafta 26 Kasım Pazar günü Klavye Delikanlıları 8.bölümüyle ekranda olacak dizi haftaya 3 Aralık Pazar günü 9.bölümüyle final yapacak.

Klavye Delikanlıları 8.bölüm fragmanı

Klavye Delikanlıları 8.bölümde neler olacak?

 Hiko dayı, yıllardır görmediği kızı Cansu ile karşılaşmak için doğru zamanı bekliyor kendi içinde gelgitler yaşıyordur. Seyran'a aşk-ı ilan eden Bayram, sevgilisini ailesiyle tanıştırmak için ilk adımı atmış, Selen'den umduğunu bir türlü bulamayan Veli Dayıoğlu, çareyi hacı hoca işlerine girmekte bulmuştur. Komiser Cevdet ve Sibel, emniyetin içindeki köstebeği araştırırken, Güneş ve köstebek 2 sırra kadem basmıştır. Selen'in ihaneti ile sarsılan Kerem, annesi Semiha'nın gelin adayları ile bir bir görüşüp neye uğradığını şaşırmış ve her birinden koşarak uzaklaşmıştır. Kuzen Volki, ufak bir oyun oynayarak Selen ve Kerem'in arasındaki buzları az da olsa eritmiş, sevdiceği Cansu'yu ekibin geri kalanıyla nihayet tanıştırıp kaynaşma çalışmalarını başlatmıştır. Mahalleliden cesaret alan Hiko Dayı sonunda Cansu ile tanışmak için kolları sıvar ve akşam için meyhanede yer ayırtır. Seyran'ı ailesiyle tanıştıracak olan Bayram ve annelerinin doğum gününü unutmayan Kerem ile Tahir'in de adresi aynı meyhane olacaktır. Bütün ekip tesadüfen de olsa aynı ortamda buluşur. Kızıyla tanışmak üzere meyhanede bekleyen Hiko Dayı, aile arasında duygusal bir akşam planlasa da tesadüfler peşini bırakmayacaktır. Ekibimizi yine büyük sürprizler bekliyordur.

Klavye Delikanlıları Oyuncu Kadrosu:

Rasim Öztekin

Kaan Yıldırım

Vildan Atasever

Uraz Kaygılaroğlu

Ali Barkın

Selen Seyven

Seray Sever

Gül Onat

Cengiz Küçükayvaz

Sinan Çalışkanoğlu

Filiz Taşbaş

İpek Tanrıyar

Mert Asker

YORUMLAR 17
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen " Klavye Delikanlıları " Dizisi Bitmesin. Sürekli Devam Etsin. Harikulade bir dizi. Oyuncular kadro muhteşem. Lütfen bitirmeyin
    Cevapla
  • Emine 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok sıkıldım ne finali gözüm televizyon da kaldı yaaaa sıkıldım
    Cevapla
  • ersan 6 yıl önce Şikayet Et
    abi hem daha evlenmediler bile bayram çok koomikti ya lütfen trollüyosanız söyleyin yada bir başka film yapın pclerle ilgili
    Cevapla
  • gürkan 6 yıl önce Şikayet Et
    neden hep tutan diziler kaldırılıyor bence genel yayın yonetmenıne kurban oluyor kalıtelı yapımdı bitmesi çok saçma
    Cevapla
  • seray 6 yıl önce Şikayet Et
    uzun zamandır ilk kez bir filmde kahkaha atarak izliyordum hayır anlamıyorum saçma sapan diziler kaç sezon devam ederken böle komik sürükleyici bir dizinin 8. bölümde sezon yapması aşırı derecede saçma çok üzüldüm tekrardan başlasın üstelik daha çok saracakken bitti dizi tekrardan başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'