Işıklar söndükten sonra Adnan Hoca fena coştu!

A9 kanalında sarışın güzellerle yaptığı sohbetlerle adından sık sık söz ettiren Adnan Oktar, canlı yayında yine coştu.

Işıklar söndükten sonra Adnan Hoca fena coştu!
Işıklar söndükten sonra Adnan Hoca fena coştu!
GİRİŞ 16.10.2012 07:06 GÜNCELLEME 17.10.2012 11:00
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Adnan Hoca ve birbirinden güzel kızları canlı yayında ilginç şovlara imza atmaya devam ediyor!

A9 TV'de yayımlanan programda çaldığı müzikler ve ilginç figürlerle gerçekleştirdiği dansları ile hemen hemen her gün haber olmayı başaran Adnan Oktar, yine yaptı yapacağını.

Yabancı müzik eşliğinde dans etmeye başlayan Adnan Oktar'a stüdyo görevlileri de ışık gösterisiyle destek olunca, stüdyo bir anda gece kulübüne döndü.

YORUMLAR 146
  • Mehdi Talebesi 11 yıl önce Şikayet Et
    @ömer faruk teke.... herkez karşısındakini kendi gibi bilir, sen kötü baktığın için kötü görüyosun, için kararmış herkezi kendin gibi sanıyosun, okadar imanlısınki nirvanayada ulaşmışsın "ulan ben yaparsam kesin buda yapar" mantığıyla hareket ediyosun.eğer sayın adnan oktar beyfendi dediğin gibi değilse ki değil, zan ile hareket etmiş olursun ki aynen öyle yapıyosun, bi zahmet eline kur'anımızı al, rabbimiz zanla hareket edenlerin akıbetinin ne olduğunu çok güzel anlatmış...inşaALLAH akıl erdirirsin.
    Cevapla
  • özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    "mehdi geldi" diyor ve onun da talebisi olduğunu mu iddia ediyorsun,
    Cevapla
  • ömer faruk teke 11 yıl önce Şikayet Et
    yazık bizlere yazık... şuanda beş adet yorum okudum ve halimize o kadar üzüldüm ki. yazık bizlere daha alakasız insanlara bu derece inanacağız. adnan hoca çok doğru bir adam ise öncelikle kendisine çeki düzen verir. yani yarı çıplak kızlara asılmaz veya islama uygun hareket eder.
    Cevapla
  • ferhat 11 yıl önce Şikayet Et
    ömründe kuran açmamış insanlar dinden ahlaktan bahsediyor. adnan oktar hocamız ömrünü islam'a adamış bir insan herkesin bir tebliğ yöntemi var bunu bazısı anlar bazısı anlamaz. gözünde perde olanlara ALLAH yardım etsin.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten mesele çok kalbi duygularla muhabbet olsa tamam derim, biraz yakınca oturma düzeninde olunsa neyse diyeceğim, kızlar oldukları yerde dans etse eh be diyeceğim ama kucağıma "ankara pavyonlarında bile görülmeyecek derecede bayağılık kokan kıyafetle" bir bayanın yaklaşmasını " ah güzel kardeşim ne güzel dans ediyor" diye algılanmasını bekleyemem, bu kadar alenilikle tuhaf bir tebliğ amacınada müsade edilmesine taraftar olamam, zamanında " sevmiyorum ama adamlar mücadele ediyor din adına dediğim fetöcüler" gibi zamanında müdahale edilmeli,
    Cevapla
  • ismilazimdegil 11 yıl önce Şikayet Et
    savunun savunun. bildiğim kadarıyla güzel demiş.bayanlara hitaben söylenen o sözleri nereye oturtacağız ALLAH aşkına. bayanları onore etmek mi? onlara islamiyeti hoş göstermek güzel göstermek mi? bav'ın niye iletişim adresi yok, telefon, adres v.s. yine tekrar olacak, islam'la daha yeni müşerref olacak olan kişilere islam birliği, türk-islam birliği gibi konularına girişmenin akla mantığa dayalı bir yanı var mı? bu tür konuların konuşulması islamı sevdirmekle ne ilgisi var. yangın var. insanlar yanıyor. doğru. insanı kurtar ki zaten ümmet kurtulur, insanlık kurtulur. abdulhakim arvasi (r.a.) hazretlerine demişler; hocam, dua edin de ümmet-i muhammed kurtuluşa ersin. cevaben: bana o ümmet-i muhammed-i gösterin kurtuluşa erdiğini söyleyim demiş. din kardeşim, millet namazdan bihaber, oruçtan bihaber. islam birliği, mehdi gelecek v.s. ne alakası. son olarak düşünün peygamber efendimiz bunu tasvib eder mi?
    Cevapla
  • Bildiğim KADARIYLA 11 yıl önce Şikayet Et
    eğri oturup doğru konuşalım. bugün her insan eşine, küçük yaştaki çocuğuna ya da başkalarının çocuklarına (çocuklara diyorum) " çok güzelsin, civciv, kedi,... yerim seni vs " diyebilr. fakat hangi maksatla söylerseniniz söyleyin bu ifadeleri yetişkin birine yöneltirseniz bin türlü anlam ortaya çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!