Serap Paköz canlı yayında konuğunu tehdit etti!

Serap Paköz, Fox TV'de yayımlanan 'Yeni Bir Umut' programında konuğunu tehdit etti.

GİRİŞ 16.02.2013 08:17 GÜNCELLEME 16.02.2013 11:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Veriha Hanım ile Bayram Beyin evliliklerini kurtarabilmek için arabuluculuk yapmaya çalışan Paköz, eşinin telefonundaki erkek isimli numaraları kontrol amaçlı arayan Veriha Hanım'a kızdı.

"Adamı evden uzaklaştırıyorsun söyleyeyim sana. Bunca sene çocuklarına ve sana sahip çıkmamışta kim bakmış size? Bunca sene çalıştın mı sen hiç? İnsanlar ne sorunlar yaşıyor Veriha? Bu adamın dayağı yok. Onun yok da ben şimdi şöyle bir elimin tersiyle vuracağım dermişim. Tövbe estağfurullah" dedi.

YORUMLAR 1
  • ÖMER BOĞAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın haber 7 yetkililerine.... yalnızca habere ilginç bir manşet atarak onun okunmasını ve tıklanmasını sağlamak adına habercilik yapmak inanın siz hiç yakışmıyor. bu konuda ben ve diğer takipçilerinizin de zaman zaman şikâyetleri olmuştu. bu haberde de aynısını yapmışsınız. sunucu misafirini tehdit etmiyor. esprili bir şekilde ve tövbe estağfurullah diye de ekleyerek haline şükret manasında uyarıyor. biz sizi dürüst habercilik yapıyorsunuz diye takip ediyoruz. sizin bu tür atraksiyonlara ihtiyacınız yok. eğer siz de diğerlerine benzeyip bizi terk edeceksiniz, ne diyelim canımız sağolsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez