Acı bilanço belli oldu! Daha 5 günde...

Kurban Bayramı tatilinin başladığı 5 günden bu yana meydana gelen trafik kazalarında toplam 96 kişi yaşamını yitirirken 510 kişi de yaralandı.

Acı bilanço belli oldu! Daha 5 günde...
Acı bilanço belli oldu! Daha 5 günde...
GİRİŞ 22.08.2018 20:19 GÜNCELLEME 22.08.2018 20:19
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı tatilinin beşinci gününde yurdun çeşitli illerinde meydana gelen trafik kazalarında 29 kişi yaşamını yitirdi, 104 kişi yaralandı. Böylelikle yollarda trafik yoğunluğunun başladığı 17 Ağustos Cuma günü mesai bitiminden Kurban Bayramı tatilinin beşinci günü saat 17.00'ye kadar yurt genelinde şehirler arası ve şehir içi yollar ile kırsal yerleşim birimlerinde meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 96'ya, yaralananların sayısı 510'a yükseldi.

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin beşinci gününde Balıkesir, Erzincan, Sivas, Kars, Antalya, Burdur, Ankara, İzmir, Sinop, Bilecik, Gaziantep, Kırıkkale, Niğde, Düzce, Kütahya, Gümüşhane, Kırşehir, Kahramanmaraş, Bursa, Bingöl, Samsun ve Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 27 kişi öldü, 104 kişi yaralandı.

Böylelikle yollarda trafik yoğunluğunun başladığı 17 Ağustos Cuma günü mesai bitiminden Kurban Bayramı tatilinin beşinci günü saat 17.00'ye kadar yurt genelinde şehirler arası ve şehir içi yollar ile kırsal yerleşim birimlerinde meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 96'ya, yaralananların sayısı 510'a yükseldi.

Son 24 saatte meydana gelen trafik kazalarından bazıları;

Bingöl'de otomobille pikabın çarpışması sonucu 8 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu biri çocuk 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı, 7 aylık hamile eşi karnındaki bebeğiyle hayatını kaybetti.

Niğde'de kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı, 3 kişi hayatını kaybetti.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde panelvanın istinat duvarına çarpması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Erzincan'nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Kars'ın Arpaçay ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Kars-Akyaka karayolu, araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişinin yaralandığı kazada 1 kişi öldü.

Sinop'ta otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Kırıkkale'de otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 çocuk öldü, 2 kişi yaralandı.

YORUMLAR 26
  • gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    o kadar güzel bölünmüş yollar varki insan hayret kaliyor bu kazalara hep dikkatsizlik yorgunluk ve tercübeszlik en büyük nedenlerden biri diye düşünüyorum
    Cevapla
  • gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    şöförlük sifir arabalarin çoğu hurda kazaya sebebiyet verenlerin yazik günah yani bir hiç uğruna ölmek o kadarmi ucuz bir insanin hayati
    Cevapla
  • Nevzat kalem 5 yıl önce Şikayet Et
    gecenlerde A haberde bir surucu øyretmen uyari yapti uyari suydu karninizi duyurun yolacin dedi nekadar yanlisti tok insan cabuk uyur be kardesim bunuda yayinda anlattirdilar yanlis.
    Cevapla
  • Nevzat kalem 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar sehir icinde 50 lik hiz olcak otaban 110 .70lik yol olcak kamara koyun bizim millet bundan anlar yazik bukadar cana Allah rahmet eylesin yazik.
    Cevapla
  • Nevzat kalem 5 yıl önce Şikayet Et
    bune kardesim insanlar kendilerini yok ediyor eskiden yolyoktu simdi var dørlu gidisgelis ama yinede bizim millet bukadar dikkatsiz yazik vallahi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı