Aleyna Tilki kimdir? Aslen nerelidir ve gerçek kaç yaşındadır?

Cevapsız Çınlama, Sen Olsan Bari, Yalnız Çiçek ve Dipsiz Kuyum şarkısı söyleyen Aleyna Tilki kimdir? Başarılı şarkıcı Aleyna Tilki aslen nereli ve Aleyna Tilki kaç yaşındadır? Son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri olan Aleyna Tilki'nin biyografisi ve hayat

Aleyna Tilki kimdir? Aslen nerelidir ve gerçek kaç yaşındadır?
Aleyna Tilki kimdir? Aslen nerelidir ve gerçek kaç yaşındadır?
GİRİŞ 18.09.2018 10:04 GÜNCELLEME 18.09.2018 10:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sen Olsan Bari ve Cevapsız Çınlama şarkısıyla popüler olan ve son olarak Yalnız Çiçek ile Dipsiz Kuyum şarkısını söyleyen güzel şarkıcı Aleyna Tilki kimdir? Sesiyle herkesi etkilemeyi başaran Aleyna Tilki'in gerçek yaşı kaçtır? İşte Aleyna Tilki'nin biyografisi

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman yeni şarkısı Dipsiz Kuyum'un sözleri

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

 

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. 

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. 

ALEYNA TİLKİ HAKKINDA MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLADI - TIKLA

aleyna-tilki

Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur.

Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını  ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

aleyna-tilki-fotoğrafları

CEVAPSIZ ÇINLAMA ŞARKISI REKOR KIRIYOR

Türkiye yaklaşık iki ayda popun süper yıldızlarını dahi geride bırakan 16 yaşındaki bir kızı konuşuyor ve izliyor. Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen Aleyna Tilki sesiyle herkesi etkilemeyi başardı

Yaşına rağmen milyonları deviren Aleyna Tilki her geçen gün rekorunu da geliştiriyor. Neredeyse günde bir milyonluk bir ortalama ile Youtube'un enlerine giren Tilki'nin bundan sonraki performansı da merak ediliyor. Özellikle kızların büyük ilgi gösterdiği Aleyna Instagram ve Twitter'daki takipçi sayısıyla da parmak ısırtıyor.

aleyna-tilki-kaç-yaşında

Emrah Karaduman ve Aleyna Tilki nasıl tanıştı?

Emrah Karaduman, Aleyna Tilki'yi ilk olarak Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programında gördüğünü ve o dönemde tamamlamak üzere olduğu "Toz Duman" adlı projesine dahil olmak isteyip istemediğini sorduğunu ifade etti. Aleyna Tilki'nin zamanlama nedeniyle o projeye dahil olamadığını söyleyen Emrah Karaduman "kısmet bu projeyeymiş" diyerek böylesinin daha hayırlı olduğunu belirtti.

ALEYNA TİLKİ PSİKOLOJİ OKUMAK İSTİYOR

Bir televizyon programında verdiği röportajda psikoloji okumak istediğini söyleyen Aleyna Tilki Konservatuar girmek gibi bir düşüncesi olmadığını ve kişisel gelişim felsefe kitabı yazdığını ifade etti.

"MAKYAJ BİLE YAPMIYORUM"

'Kötü örnek olduğu' şeklindeki eleştirileri de ciddiye almadığını belirten Aleyna Tilki, “Makyaj bile yapmıyorum. Giyimim yaşıma uygun. Hatta ben yaşımdan küçük giyiniyorum. Benim yaşımdaki insanlar benden daha çok büyük giyiniyorlar. İnsanlar beni 16 yaşında bile görmüyorlar” ifadelerini kullandı

SELDA BAĞCAN HAYRANI

Aleyna Tilki, “Selda Bağcan hayranıyım. Küçüklükten beri onu dinliyorum. Düet yaparsam eğer Selda Bağcan’la yaparım” diyor.

9 YAŞINDAKİ ALEYNA TİLKİ

Aleyna Tilki'ye ait eski görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 9 yaşında olan Tilki, Aslı Güngör'ün Son Öpücük şarkısını söylüyor.

KONSERİNDE BOMBALI SALDIRI MEYDANA GELDİ

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde genç sanatçı Aleyna Tilki'nin konser verdiği bir kafeye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi.

Olayda sanatçıyı dinlemeye gelen 6 kişi yaralandı.

Aleyna Tilki Google'da en çok aranan isim oldu!

2016 yılı itibariyle Google tarafından açıklanan verilere göre Aleyna Tilki arama motorları üzerinde en çok aranan isim oldu...