Tuba Büyüksütün'ün siyah kuşağının sırrı

Tuba Büyüküstün düğününde giydiği gelinlik için siyah bir kuşak seçmişti. Peki bu siyah kuşak ne anlama geliyordu?

Tuba Büyüksütün'ün siyah kuşağının sırrı
Tuba Büyüksütün'ün siyah kuşağının sırrı
GİRİŞ 08.08.2011 11:41 GÜNCELLEME 08.08.2011 11:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gelinliğinde siyah kuşak takan Tuba Büyüküstün modaya uyduğunu, Nurşen Kocayaş ise yasta olduğu için böyle bir seçim yaptığını söyledi. Gelinlikte kırmızı kuşak adetini bazı ünlülerimiz siyaha çevirdi. Vatan Şaşmaz geçtiğimizhafta New York’ta Nurşen Kocayaş ile dünyaevine girdi. Gelinin taktığı kuşak siyahtı. Aynı şekilde Gönülçelen dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak’la Paris’te evlenen Tuba Büyüküstün de kırmızı kuşak yerine siyahı tercih etti.

MANEVİ BABALARI ÖLDÜ

Tuba Büyüküstün neden siyah kuşak taktığını şöyle açıkladı: “Siyah kuşak son iki sezondur yurtdışında çok moda. Düğünün konseptine de uygun olduğu için siyah kuşak tercih ettik.” Vatan Şaşmaz ise eşi Kocayaş’ın gelinlik seçimi için şöyle konuştu: “Bizim siyah kuşak takmamızın bir sebebi var. Moda için takmadık. Evlenmeden 40 gün evvel manevi babamız olarak gördüğümüz bir büyüğümüzü kaybettik. Yas olarak takmıştık.” Siyah kuşak trendini ünlü gelinlikmarkası VeraWang koleksiyonunda başlattı.

BUGÜN

YORUMLAR 2
  • Ahmet Gül 12 yıl önce Şikayet Et
    Böyle düsünen ve yapan Halt ediyor. derim !. O kadar gurursuz insanlarizki hiristiyan aleminin bir cok adetlerini benimsemis övgüyle yapiyoruz .Mesela yunanlilarin porselen kirmak adedini sanki Atalarimizdan ögrenmis gibi hemde ustalikla kiriyoruz .Bana söyleyin lütfen hiristiyan'lar bizden ne almislar,ki vatandaslarimiz avrupaya göceli 50 yil oldu neyimizi ögrendiler ve yapiyorlar? hic bir adetimizi, yemegimizi, almadilar .ona benzeyeni italyan veya yunan adiyla kullanirlar. insansiz ucaklari kendimiz yapmaya basladik sükürler olsun, fakat adina HERON diyoruz .Ayiplar olsun bize. Türk kasigiyla ecnebi ,,,, yemeye benziyor.
    Cevapla
  • ynapxo 12 yıl önce Şikayet Et
    benim bildiğim.... benim bildiğim gelinlik herkes tarafından giyilmez, kırmızı kuşak ta herkes tarafından takılmaz. gelinliğin de şerefini ayaklar altına aldınız...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var