Rüyada ağlamak nasıl yorumlanır | Rüyada hıçkıra hıçkıra ağlamak kötüye mi işaret

Rüyada ağlamak neşe ve sevince yorulur. Rüyada tövbe ederek ağlamak huzura ermeye işaret eder. Bu rüya aynı zamanda mutlu günlerin habercisidir. Hıçkıra hıçkıra ağlayan kişi umduğuna nail olur ve istediğine kavuşur. Rüyada ağlamak genel anlamda iyi tabir edilir.

Rüyada ağlamak nasıl yorumlanır | Rüyada hıçkıra hıçkıra ağlamak kötüye mi işaret
Rüyada ağlamak nasıl yorumlanır | Rüyada hıçkıra hıçkıra ağlamak kötüye mi işaret
GİRİŞ 15.10.2020 09:18 GÜNCELLEME 23.03.2021 11:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geceleri sıklıkla görülen rüyada ağlamak nasıl yorumlanır? sorusu, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Görmesi etkileyici olan ve yaşam içerisinde psikolojik olarak etkileyen ve tabiri en çok merak edilen rüyalar arasında yer alıyor. Bu bağlamda ‘’ Rüyada hıçkıra hıçkıra ağladığını görmek ne anlama gelir?’’ sorusuna arama motorundan yanıt aranmaya başlandı. Haberimizin detayında yüksek sesle ağlamak, bir çocuğun ağlaması, mezar başında ağlamak, ağlamanın psikolojik anlamları yer alıyor.

RÜYADA YÜKSEK SESLE AĞLAMAK

Rüya sahibinin gerçekte de bu şekilde gözyaşı dökeceğine ve başına bir musibet geleceğine tabir edilir.

RÜYADA SESSİZCE İÇİN İÇİN VE ALLAH KORKUSUYLA AĞLADIĞINI GÖRMEK

Eğer Allah rızası için, günahlardan utanarak vs. durumlardan gözyaşı dökülürse; Allah’tan korkmaya, Allah tarafından rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için yağmur yağmasına delalet eder. Sessizce ağlamak yağmur ve berekete, rahmete ve Allah korkusuna, sevinç ve sürura delalet eder.

İmam-ı Nablusî rüyayı şöyle tabir eder, "Eğer rüyada ağlamak Allah korkusundan, Kur'an dinlemekten veya işlenen günahlara pişmanlıktan dolayı ise, Rüyayı gören kimsenin üzüntülerinin yerini sevincin almasına işaret eder.

Aynı zamanda tövbe ederek pişmanlık duygusuyla ağlamak, kısa sürede erişilecek olan mutluluktur.

RÜYADA BİR ÇOCUĞUN AĞLADIĞINI GÖRMEK

Rüya sahibine bir uyarıdır. Rüyasında bir çocuğun ağladığını gören kimse dünya dertleriyle uğraşıp ahiretini boşlamıştır.

RÜYADA GÖZ YAŞINI BAŞKASININ SİLDİĞİNİ GÖRMEK

Bu rüya, sahibinin derdine ortak olacak bir kimseyle karşılaşacağına işaret eder.

RÜYADA AĞLAMAK VE SONUCUNDA RAHATLADIĞINI HİSSETMEK

Rüyada içli bir şekilde ağlayıp sonucunda rahatladığını hisseden bir kimse için refaha erme ve rahatlık vardır.

RÜYADA KANLI GÖZYAŞI DÖKMEK

Bu rüya çok korkutucu gibi görünse de rüya sahibinin başkası için yapacağı dostluğa ve yardıma işarettir.

RÜYADA BİR TANIDIĞIN ÖLÜMÜ ÜZERİNE AĞLAMAK

Ebu Sait El-Vaiz’e göre: rüyaya paralel olarak musibete, kedere ve halkın suçlamasına işaret eder. Halkın bir büyük için ağladıklarını ve elbiselerini yırttıklarını görmek, o kişinin kötülük yapacağına delalet eder. Rüyada olduğunu ve cenazesinin arkasından halkın sessizce ağladıklarını görmek, devlet büyüğünün o halkı sevindireceğine yorumlanır.

MADDİ DURUMU YERİNDE OLMAYAN BİR KİMSE RÜYADA AĞLADIĞINI GÖRÜRSE

Bolluk ve berekete, refaha nail olur.

MEZAR BAŞINDA AĞLADIĞINI GÖRMEK

Genellikle maddi durumlarla ilgili sorunlara yorulmuştur. Bir kişi bir tanıdığının mezarı başında ağladığını görürse iflas edeceği veya büyük bir borç yükü altına gireceği tabiri yapılır. Rüyada mezar başında ağlamak aynı zamanda mutsuz bir evlilik yaşamı demektir.

RÜYADA BİR AĞLAYIP BİR GÜLMEK

Câfer-i Sâdık rüyanın tabiri için şöyle der: "Rüyasında ağladığını ve sonra da güldüğünü gören kimsenin Allah bilir vefatı yaklaşmıştır."

RÜYADA AĞLAMANIN PSİKOLOJİK YORUMU

Rüyada ağlamak, rüya sahibinin içinde bulunduğu duruma paralel olarak duygularının açığa vurumudur. Rüyada dökülen gözyaşı, bastırılmış hislerin serbest bırakılmasıdır. Rüyada başkaları için ağladığını görmek dâhil rüya sahibiyle alakalıdır. Rüyayı gören kişinin kendi hislerini bir başkası üzerine yansıtmasıdır.

Rüyada ağlamak ve uyandığında gerçekten ağladığını görmek, bir sıkıntıda olunduğu ve bir dertten dolayı acı çekildiği anlamındadır. Uyandığında hala ağladığını gören kişinin artık dertlerini dışarı vurup rahatlaması gerekir.

 

Rüyada tek başına ve ağlama sesini kimse duymadan gözyaşı döken kimse için, durum gerçek hayatta da aynıdır. Kişi gerçek hayatında da yalnız ve kimsesiz olmaktan şikâyetçidir. 

 
YORUMLAR 4
  • Alfa wølf 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece sessizce ağlamak ne anlama gelir? •_•
    Cevapla
  • ismailcelik 4 yıl önce Şikayet Et
    ruyadaagllamak
    Cevapla
  • elif 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruyanda aglama gurtum
    Cevapla
  • asiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok sacma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!