Alişan Kapaklıkaya kimdir? İşte Alişan Kapaklıkaya'nın hayatı hikayesi

Siyah Pantolon hikayesini anlatan ve herkesi duygulandıran Alişan Kapaklıkaya kimdir? TRT Diyanet ekranlarında yayınlanan Yeni Güne Merhaba programına katılan ve bir anda gündem olan Alişan Kapaklıkaya kaç yaşındadır? Biyografisi...

GİRİŞ 28.08.2019 09:00 GÜNCELLEME 28.08.2019 09:00
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Eğitimci ve yazar kimliği ile tanınan Alişan Kapaklıkaya TRT Diyanet kanalında katılmış olduğu Yeni Güne Merhaba adlı programda paylaştığı, kardeşi ile başından geçen pantolon hikayesi izleyenleri yasa boğdu. Video kısa sürede tıklanma rekoru kırdı. Kapalıkaya “Sevginizi gösterin sevdiklerinize” mesajı ile tüm dinleyenlere ibret oldu.

Alişan Kapaklıkaya kimdir? Nerede doğmuştur ve kaç yaşındadır? Alişan kapaklıkaya’nın yazmış olduğu eserler nelerdir? Hayatı ve biyografisi…

 

 

Alişan Kapaklıkaya 1962 yılında Eskişehir Sivrihisar’da dünyaya gelmiştir. 4 kardeş olan Kapaklıkaya yoksul bir ailenin evladıydı. Alişan Kapaklıkaya evli ve kanser tedavisi gören bir kızı var.

Alişan Kapaklıkaya 1981 – 1985 yıllarında Marmara Üniversitesinden mezun oldu. 1985 – 2000 yılları arasında Adana Merkez’de bulunan liselerde öğretmenlik yaptı. Aynı zaman da 1987 – 1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. 2000 yılında NLP ile tanıştı. NLP ve eğitimi öğrеnmеk Konusun da uzmаnlık alarak uluslarası аlаnlаrdа çаlışmаlаr yaptı. NLP’nin insan yaşamına getirdiği kaliteyi fark etti.

Araştırmalarında derinleştikçe bizim türkülerin yabancıların sazıyla söylenemeyeceğini anladı. Öğrendiklerini önce kendi hayatına uyguladı. Etkili olduğunu anlayınca eğitimlere başladı.

30 Nisan 2002–Beliz Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirkеti Mаster Practitionеr Of NLP Eğitimi

28 Temmuz 2002-Hаyаt Acаdemy NLP Practitiоner Eğtimi- Münir Arıkan

Nisan 2003–Emeih Eurоpean&Middle Eastern Institute Of Hypnоsis - RobertSmith

INLPTA The Internаtionаl NLP Trainеrs Associationand NLP Grup - Dr. Wyаtt Woddsmаll ve Robеrt Smith

Alişan Kapaklıkaya’nın eserleri nelerdir?

Sen Hiç Kendini Yaşadın mı?

Bunları Kimseye Anlatmamıştım

Aramızda Kalsın

İçinizdeki Uyuyan Güzeli Uyandır

Sevgi Bahçesinin Bahçıvanı

Yüreğime Dokunan Eller

Kalbime Girmeden Beynimde İşin Ne?

Bizim Çocukluğumuzda Var Yoktu, Yok Vardı...

Yoksul bir ailede dört kardeşten biri olarak dünyaya gelen Alişan Kapaklıkaya, "Bizim çocukluğumuzda var yoktu, yok vardı" sözleriyle çocukluğunda yaşadığı ibret dolu olayı anlattı. Sosyal medyada "Siyah Pantolon" olarak yayılan hikaye ile Kapaklıkaya adeta tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Küçük kardeşi Rafet'e babasının durumunun olmaması nedeniyle pantolon alamadığını ve sonrasında yaşananları anlatırken stüdyodaki herkes duygusal anlar yaşadı. 

 Kızı Kanser Tedavisi Görüyor

Çocuk yaşta kardeşini kaybeden Kapaklıkaya'nın kızı da şu an kanser tedavisi görüyor. Kapaklıkaya, yayında "Benim küçük kızım kanser, tedavi görüyor ve ben evladımın yanındayım. Sağken söylüyorum, onun gözlerine bakıp sevdiğimi söylüyorum." derken göz yaşlarını tutamadı.

Video Sosyal Medyada Paylaşım Rekoru Kırdı

Siyah pantolon hikayesi ile izleyicileri geçmişte bir yolculuğa çıkaran Alişan Kapaklıkaya'nın yaşamış olduğu hikaye sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekoru kırdı. "Bizde bulamadığı neyi cep telefonlarımızda arıyor çocuklarımız? Huzuru arıyor. Çocuklarımızı köşe başlarında kötü yollara düşürmek için bekleyen insanlar neden ana-babaların bazılarından daha güler yüzlü davranıyorlar?" diyerek yaşantısı üzerinden günümüz gençlerinin mutsuzluklarına dair tespitlerde bulunan Kapaklıkaya ebeveynlerin çocuklarına sevgisini göstermekten çekinmemeleri gerektiğini dile getirdi.

Alişan Kapaklıkaya kanserden ölen kızına yazdığı mektupla ağlattı

Anlattığı 'Siyah pantolon' hikayesi ile birçok kişiyi duygulandıran Alişan Kapaklıkaya, bu kez kanserden kaybettiği kızına yazdığı duygu dolu mektupla gündeme geldi. Bir televizyon programına katılan Alişan Kapaklıkaya, mektubu okuduğu sırada sunucu Zahide Yetiş gözyaşlarına hakim olamadı.

YORUMLAR 20
  • kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Her şey çok güzel hoş ancak bir kaç gün önce kardeşinin mezarını ziyaret videosu çekmiş neredeyse 50 yıllık mezar yepyeni ve koskoca bir arazinin ortasında ve etrafında tek bir mezar yok kafamda soru işaretleri oluştu maalesef
    Cevapla
  • ayşegül 3 yıl önce Şikayet Et
    hocam sizile konuşmak istiyorum
    Cevapla
  • SONGÜL 4 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel ötesi bir yazar her yönüyle harika eşşiz bir insan mütavazi olusu egosu hıc olmayan ınsacıl yapısıyla sevenlerın gonlune gırıyor..
    Cevapla
  • MALATYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam Malatya ya da bekleriz. İnşallah... Engin fikirlerinzden istifade etmek gerekli diye düşünüyorum..
    Cevapla
  • Emine 5 yıl önce Şikayet Et
    Alisanhocam slzlnle konusmaya çok ihtiyaçlmvar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu