Rüyada kan görmek ne anlama gelir? Rüyada kan görmenin tabiri...

Rüyalar kimi zaman bilinç altı kimi zaman ise ilahi bir mesaj niteliğindedir. Her görülen rüyanın farklı bir anlamı vardır. Rüya tabiri, rüyaların görülme şekline, yaşanılan olaylara göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Peki rüyada kan görmek ne anlama gelir? Rüyada kan görmenin tabiri...

Rüyada kan görmek ne anlama gelir? Rüyada kan görmenin tabiri...
Rüyada kan görmek ne anlama gelir? Rüyada kan görmenin tabiri...
GİRİŞ 13.10.2020 10:32 GÜNCELLEME 23.02.2021 13:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Rüyada kan görmek, varlık içerisindeyken yokluğa yokluk içerisindeyken varlığa delalet etmektedir. Rüyada her hangi bir uzuvdan kan aktığının görülmesi akraba tarafından gelecek bir kötülüğe ve kedere işaret edilmektedir. Burundan çok az bir kan gelmesi ise başından geçen bir olumsuzluğun bertaraf olmasına işaret olunur. Fazla kan akması elde olan malların kaybedilmesine, Giyilen bir elbise üzerinde kan görülmesi ise ticarette yapılmış olan haksız kazanca delalet etmektedir. Vücudun her hangi bir bölgesinden iltihap şeklinde çıkan kan ise sağlık, afiyet ve huzura işaret etmektedir. Genç bir kızın kan görmesi hayırlı bir evliliğe, hamile bir bayanın kan görmesi ise düşük yapmaya yorumlanır. Arka taraftan kan çıkması ise mevcut kötülükten kurtulmaya delalet etmektedir.

RÜYADA KAN GÖRMEK

Rüyada kan görmek genel hatlarıyla haram bir işe bulaşma olarak yorumlanmaktadır. Eğer kişi yaptığı bir kötülükten dolayı kendini suçlu hissediyorsa bu kan onun vicdanının dışa vurumudur. Çok fazla kanın çıktığının görülmesi anne, baba veya evlattan gelebilecek bir yardımın kesilmesi manasına gelmektedir. Her hangi bir yaradan dolayı olmamak koşulu ile vücuttan kan çıktığını gören kimse eğer fakir ise zengin olmaya, zengin ise fakir olmaya doğru gideceği şeklinde yorumlanmaktadır. Arka taraftan temiz kan çıktığını gören kimse, girdiği bir günahtan kurtulmuştur. Eğer arkadan çıkan kan üzerine bulaşıyor ise harama devam ettiğini ve kötülüklere bulaşmaya devam edeceği manası ortaya çıkmaktadır.

RÜYADA KAN ALDIRMAK

Rüyada vücuttan kan alındığının görülmesi birilerinin sizin hakkınızda kötü sözler sarf ettiğine yorumlanırken, koyu renkte siyaha çalan bir kan görmek manevi olarak güçlü olmaya ve zorluklar karşısında dirayet göstermeye işaret etmektedir. Sağ koldan kan alınması kaybedilen bir eşyanın bulunacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet etmektedir. Rüyada eğer kan aldırıyorsanız ve kan bir türlü çıkmıyor ise işlerin bozulacağına ve kötüye doğru gideceğine delalet ettiği söylenmektedir.

Rüyada Kan Görmek

RÜYADA KAN VERMEK

Rüyada kan vermek içinde bulunulan kötü bir durumdan yardımlar ile kurtularak refaha ereceğine ve güzel günlerin geleceğine işaret eder. Eğer kişi kanı bir başkasına veriyor ise kötü bir vaziyetten iyi bir vaziyete geçeceğine veya zenginliğe işaret etmektedir.

RÜYADA KAN TÜKÜRMEK

Rüyada kan tükürmek veya kanın ağızdan çıktığını görmek biri hakkında kötü sözler işiteceğinize arkanızdan kötü sözler konuşulduğuna işaret eder. Eğer tükürmüş olduğunuz kan gömlek veya pantolonunuza bulaşmış ise kadınlar hakkında genel bir yargı belirteceğinize delalet etmektedir. Çokça kan tükürüldüğünün görülmesi ise kişinin mal varlığının azalmasına işaret etmektedir.

Rüyada Kan Tükürmek

RÜYADA KAN KUSMAK

Rüyada kan kusmak genellikle vicdan azabına işaret etmektedir. Her hangi bir sebepten dolayı kan kustuğunu gören kişi aslında içindeki acıları ve pişmanlıkları dışa çıkarmıştır. Bu sebeple geçmişte yapılmış olan bir kötülüğün bertaraf edilmesi gerektiği düşünülmektedir. Bazı tabircilere göre ise rüyada kan kusmak kötü bir hastalıktan kurtularak sağlık ve huzura delalet etmektedir.

RÜYADA KAN İÇMEK

Rüyada kan içmek ile ilgili iki farklı söylem bulunmaktadır. Birincisi rüyada kan içmek haram yolla kazanılan para ile geçinmek ve onu çoluk çocuğuna yedirmek olarak yorumlanırken bazı rüya tabirleri ise rüyada kan içmeyi bir yakına yapılan yardımın yerine gitmemesi olarak yorumlanmaktadır.

RÜYADA KAN AKMASI

Rüyada kan akmasının görülmesi zengin olan biri için mallarının azalmasına ve düşüşe geçmeye yorumlanırken, fakir olan kişi için ise zenginliğe ermesine ve yükselişe geçmesine delalet etmektedir. Bedenin muhtelif yerlerinde yara şeklinde görülen kan ise kazaya ve kötü bir şeyin başa gelmesine işaret etmektedir. Eğer kan koyu bir renkte akıyor ise genel itibarı ile iyi şeylere yorumlanırken açık renkte olması ise kötülüğe yorumlanmaktadır.

RÜYADA KAN İŞEMEK

Rüyada kan işediğini görmek ile ilgili bir ok anlam bulunmaktadır. En çok yapılan yorumlar ise çok büyük ve amansız bir hastalıktan kurtularak rahata ermek şeklindedir. Rüyada kan işendiğinin görülmesi uzun bir yolculuk yapmaya, hapisten kurtularak özgür olmaya, iyilik bulmaya, cami abdesthanesinde kan işemek ise sevinç ve mutluluğa işaret etmektedir. Eğer bir yangın içerisinde kanlı bir biçimde işeniyorsa bu ya hırsızlık yapmaya ya da hırsızlığa maruz kalmaya işaret edilmektedir. Az miktarda kanlı işemek ise elde bulunan malın azalması anlamına gelmektedir.

RÜYADA KAN AĞLAMAK

Rüyada kanlı bir biçimde ağlandığının görülmesi ele geçen çok önemli bir fırsatın kaçması anlamına gelmektedir. Bu sebeple kişi kaçan fırsattan ötürü çok pişman olmuştur. Bu anlamda kan ağladığının görülmesi kişinin çok büyük bir vicdan azabı ile baş başa olduğunu da delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyada kan ağladığının görülmesi bir kişi hakkında kin beslenmesi ve düşman olarak görülmesi manasına da gelmektedir.

Rüyada Eli Kanlı Görmek

RÜYADA KAN AKITMAK

Rüyada kan akıtmak kişinin içerisinde beslediği kin e nefreti temsil etmektedir. Uzun zamandır akılda yer etmiş ve planlanmış bir kötülüğe yorumlanmaktadır. Rüyada çok kan akıtıldığını görmek elde edilmiş olan malların bir bir yok olacağı ve iflası işaret etmektedir. Rüyada az kan akıtıldığını görmek ise basit bir hastalıktan kurtulmak olarak yorumlanmaktadır.

RÜYADA ÜSTÜ BAŞI KAN İÇİNDE OLMAK

Kazancın hayrını görememek, varlık içinde olunmasına rağmen bir türlü iki yakasını bir araya getirememek demektir. Rüya sahibinin sürekli nazara maruz kaldığını, üzerindeki uğursuzluk nedeniyle işlerinin ters gideceğini ve parasının bereketinin olmayacağını işaret eder.

RÜYADA KANLI GÖMLEK GÖRMEK

Akrabalar arasında çıkacak bir husumet nedeniyle kişinin arada kalacağını, ortalığı sakinleştirmek isterken kendisini de olayların içinde bulacağını bildirir. Kanlı gömlek giydiğini görmek ise ömür boyu akıldan çıkmayacak kötü bir olay yaşamak, ağır sözler duyarak incinmek ve sevilen birine gönül koymak manasındadır.

RÜYADA KAN ALMAK

Rüyada bir kişiden kan alınmasını görme veya kan alma o kişinin yönetici olacağı manasına gelmektedir. Yöneticiliğin yanında üzerine bir kişi tarafından önemli bir emanetin verileceği de söylenmektedir. Eğer kan alan kişi yani iğneyi elinde bulunduran kişi yaşlı biri ise bu onun atalarından bir tanesidir. Eğer kan sizden alınıyorsa ve kanı alan işi genç ise muhtemelen sizin düşmanlarınızdan biridir. Eğer kanı alan kişi rüyayı gören kişi ise düşmanına karşı biz zafer ilan etmiştir. Eğer vücudundan kirli bir kan alındığını görüyorsa, çok önemli bir hastalığın biteceğine delalet edilmektedir.

RÜYADA KAN BAĞIŞLAMAK

Rüyada kan bağışladığını gören kişi kötülüklerden kurtulur ve rahata erer. Üzerindeki bir sırrı dışarı atmış olur. Eğer bu kişi orta halli ise zenginleşir, fakir ise önüne başka kapılar açılır.

Rüyada Kan Bağışlamak

RÜYADA KANLI ELBİSE GÖRMEK

Bekar bayanlar için gönül ilişkisinde yanılgıya düşmeye ve kötü niyetli insanlarla karşılaşmaya, nişan atmaya ve düğün tarihinde sorunlar çıkmasına, evli bayanlar için düşük yapmaya ve gebe kalmaya engel olan bir hastalığa yakalanmaya alamettir. Kanlı elbise giydiğini gören kişi eşinden ayrılır. Kaza geçirerek hastanede yatmak, namusuna laf getirecek davranışlarda bulunmak, yüz kızartıcı suçlara karışmak şeklinde de yorumlanır.

RÜYADA KANLI ÇARŞAF GÖRMEK

Rüya sahibinin birine yaptığı fenalıktan sonra duyduğu pişmanlığı ifade eder ve bu durumun vicdan azabıyla uzun müddet yaşanacağını bildirir. Başkasının sakat kalmasına ya da ölümüne neden olacak bir kazaya karışmak, anlık dikkatsizlik yüzünden telafi edilemeyecek yanlışlar yapan rüya sahibinin günahlarla dolu yaşantısına dikkat çeker.

RÜYADA GÖZÜNE KAN OTURMASI

Başkasına ait olan mala ya da kazanca sahip olmak istenildiğini, kişiye hak olmayan bir paranın zimmete geçirileceğini ve hayrının görülmeyeceğini, kendisiyle beraber günahsız insanları da haram mala teşvik eden rüya sahibinin iki yakasının bir araya gelmeyeceğini işaret eder.

RÜYADA KULAKTAN KAN GELMESİ

Hoş olmayan sözler işitmek demektir ve genellikle kişinin aile içinden birinden duyacağı acı sözler nedeniyle küslük yaşayacağını, o kimseyle uzun zaman konuşmayacağını ve kendisinden özür dilense de affetmeyeceğini işaret eder. Evlatlar arasında ayrım yapmak ve haksızlık etmek anlamına da gelir.

RÜYADA BURUNDAN KAN GELMESİ

Burundan gelen kan koyu renkli ve katı ise bu düşük çocuk yapmaya işarettir. Eğer kan akıcı ve bol ise kişinin harama bulaştı manası çıkar.

Rüyada Burundan Kan Gelmesi

RÜYADA KAN DAMLASI GÖRMEK

Halıda kan damlası görmek eve gelen kişilerin rüya sahibi hakkında dedikodu yaptığına alamet eder. Mutfak tezgahında kan damlası görmek bereketsiz kazanca, maddi zorluklara ve geçim sıkıntısına işaret eder. Kişi giysileri üstünde kan damlası görürse yaptığı bir hatadan dolayı af diler ve Allah’a sığınıp tövbe eder.

RÜYADA KAN LEKESİ GÖRMEK

Kıyafetlerinde kan lekesi gören kişiye haksız yere iftira atılır. Kişiye zararı dokunmayacak olan bu durumun yanı sıra, düşmanların işbirliği yaparak kişinin işine engeller çıkaracağını, aile birliğini sarsmak için çaba harcayacaklarını tabir eder. Yerde kan lekesi görmek ise bir kazadan son anda kurtulmak, sağlıkla ilgili geçici bir rahatsızlık yaşamak demektir.

RÜYADA KAN TUTMASI

Kişinin kendisine hak olmayan bir maldan feragat edeceğini, aile üyelerinin haksız kazanç elde etmesini engelleyeceğini ve her zaman doğrudan yana tavır takınacağını, çıkarlarına ters düştüğü için rüya sahibiyle görüşmeyi kesecek insanlar olacağını tabir eder.

RÜYADA AKAN KANI DURDURMAK

Bozuk giden işleri toparlamak, kazanç elde edilen işte daha fazla çaba göstermek ve yanlışlardan dönmek demek olan rüya, inancını kuvvetlendirmek, çevre değişikliği yapmak ve kötü alışkanlıklardan vazgeçmek demektir. Kan durdurmak kalbinden kin ve öfkeyi söküp atmak, eski defterleri kapatarak yepyeni bir başlangıç yapmak şeklinde de yorumlanır.

RÜYADA BACAĞINDAN KAN AKTIĞINI GÖRMEK

Kişinin maneviyatına etki edecek bir olayın yaşanacağını, rüya sahibinin yüzüne iyi görünüp, arkasından pek çok kötü söz söyleyen biriyle bağların kopacağını, kişiyi maddi olarak sömürmeye çalışan insanlar olduğunu ifade eder. Bacağından kan aktığını gören kimseler güvendikleri insanlarla mesafe olarak uzak kalırlar ve kendilerini yalnız hissederler.

Rüyada Kan Vermek

RÜYADA KAN LABORATUVARI GÖRMEK

Eve hırsız girmesi, değerli bir eşyanın ya da takının kaybolması nedeniyle yaşanacak sıkıntıya işaret eder. Kendisini kandırılmış hisseden rüya sahibinin deyim yerindeyse yaşın yanında kuruyu da yakacak olmasına ve sevdiği insanlara da kuşkuyla bakarak onları inciteceğine delalettir.

RÜYADA KAN GÖRÜP BAYILMAK

Manevi duygularına ağırlık veren rüya sahibinin bugüne kadar yaptığı yanlışları görerek tüm hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına alamettir.

RÜYADA KAN İÇİP KUSMAK

Zorlu sınavlardan geçen rüya sahibinin artık feraha ereceğinin müjdesini verir. Kişi kendi hatalarından ders aldığı gibi, yaşamındaki tüm olumsuzlukları temizler ve işlerini düzene sokar.

RÜYADA KAN İÇİNDE BİR HAYVAN GÖRMEK

Kişi kan içinde bir hayvan görüp, ona yardım ediyorsa büyük bir hayır yapacak, sevap kazanacak ve rızkı artacak demektir. Günahlardan kurtulmak, vicdanla ve duygularla verilecek önemli bir karar sonrası manevi olarak kendini iyi hissetmek anlamına da gelir.

RÜYADA KAN TEMİZLEMEK

Kendi kanını temizlemek aile yadigarı bir mala sahip olmak demektir. Başkasının kanını temizlediğini görmek gelecek iyi bir iş teklifi ile yönetici pozisyonunda çalışmaya başlamak manasındadır. Duvarda kan temizlediğini görenler düşmanlarını mağlubiyete uğratırlar.

RÜYADA SİYAH KAN GÖRMEK

Kişiye atalarının sunacağı fırsatlar sayesinde hem soyunu devam ettirmek, hem aile şerefini korumak, hem de daha zengin bir hayat yaşamak konusunda yardım geleceğini, var olan hayatını bambaşka şekilde değiştireceğini ve saygın bir isim olacağını ifade eder.

Rüyada Siyah Kan Görmek

RÜYADA KAN KAYBINDAN ÖLMEK

Tersine yorumlanır ve kişinin yeniden doğmuş gibi hissedeceğini, kaybettiği bir eşyayı bulacağını ya da mali konuda elinin bollaşacağını, her türlü kötü durumun sona ereceğini ve daha iyi hayat koşullarına sahip olunacağını tabir eder.

RÜYADA ELİNE KAN BULAŞMASI

Rüya sahibinin düşünmeden söylediği bir söz nedeniyle eşinden, sevdiği bir arkadaşından ya da bir akrabasından özür dilemek zorunda kalacağını fakat durumu düzeltemeyeceğini, ah alacağını, haksızlık ettiği insanlar tarafından kötü sözler işiteceğini işaret eder.

RÜYADA ELİ YÜZÜ KAN İÇİNDE OLMAK

Haksız bir yargıyla karşı karşıya kalmak anlamındadır. Kişinin kazancına haram karıştığına, ailesine geçim kaynakları konusunda yalan söylediğine ve kötü alışkanlıklar edindiğine de tabir edilir. Rüya sahibinin kendisini rahatlatmak için başkalarına yardımlarda bulunacağını, fakat manevi açıdan tatmin olamayacağını ve içindeki boşluktan kurtulamayacağını da bildirir.

RÜYADA BAŞINDAN KAN GELDİĞİNİ GÖRMEK

Mal ve para konusunda sıkıntıya düşüleceğinin, ani ve büyük çapta bir borçlanma yaşanacağına, bugüne kadar kendisinden maddi çıkarı olanların, rüya sahibi zor duruma düştüğünde bir anda ortadan kaybolacağına tabir edilir.

Rüyada Başından Kan Gelmek

RÜYADA KAN GÖRMENİN PSİKOLOJİK YORUMU

Rüyada kan görmek ile ilgili genel yorumlara baktığımız zaman kanın kötülük ve savaşın habercisi olduğu söylenmektedir. Eğer kanın görüntüsü koyu ve katı ise bu olumsuz bir durumun göstergesidir. Kanın su şeklinde akışkan ve yoğun olduğunu gören bir kişi ise haram mal sahibi olmuştur. Bir kişinin kendi üzerinde gördüğü kan ise atılan yalana ve iftiraya işaret edilmektedir. Yara olmaksızın vücuttan kanın akması çok büyük bir hastalıktan kurtulmak olarak yorumlanırken, yaralı bir irin şeklinde kanın akması ise ölüm ve kötülüğün göstergesidir. Bir kişi kan ile dolu bir çukura düşer ise çok heyecanlı ve aktif günlerin onu bekleyeceği düşünülmektedir. Kanın vücutta görülüş şekline göre çok değişik şekillerde yorumlandığını görüyoruz.

YORUMLAR 10
  • Abc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende rüyamda kan gördüm
    Cevapla
  • Ayşegül 3 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda beni kaçırıp onu istemediğim için beni her yerimden silahla vurdu
    Cevapla
  • esra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruyada intihar eden kadin kanlar icindeydi cok korktum bunun anlami nedir
    Cevapla
  • Ewww 3 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Aaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yada sadece korku filmi izlemişsinizdir.
    Cevapla
  • Rjn 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçmaaa
    Cevapla
  • nazmi 4 yıl önce Şikayet Et
    beni ikikişi kafamdan bıcakladı
    Cevapla
  • jkkll 4 yıl önce Şikayet Et
    iyiymiş :) :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…