2018 Resimli Arefe Günü mesajları! Arefe Günü'ne özel yeni sözler...

Bol miktarda hayır ve hasenatlarla uğurladığımız Mübarek Ramazan Ayı'nın son günü olan Arefe Günü'nde tüm sevdiklerinize iyi dilek ve temennilerde bulunabilmeniz açısından muazzam bir fırsat! Bu nedenle Resimli Arefe Günü mesajları için en güzel alternatifleri sizin için oluşturduk. Arefe Günü'ne özel en yeni sözler...

2018 Resimli Arefe Günü mesajları! Arefe Günü'ne özel yeni sözler...
2018 Resimli Arefe Günü mesajları! Arefe Günü'ne özel yeni sözler...
GİRİŞ 15.06.2018 01:13 GÜNCELLEME 15.06.2018 01:13

Yüce Allah'ın ikramda bulunmasıyla sayısız lütuflarına erişildiği ve salih amel işleyen kullarının bolca ihsanına mazhar olunduğu mübarek Ramazan Ayı'nın son günü olan Arefe Günü, 2018 yılı itibariyle 14 Haziran Perşembe günü idrak edilecek. Yaratanın huzurunda başta oruç ibadeti olmak üzere tüm ibadetlerini ihlas ve samimiyetle tam tekmil yerine getiren Müslümanları, Arefe Günü'nde Ramazan Bayramı heyecanı yoğun bir şekilde saracak. İçerisinde büyük bir anlam barındıran ve Ramazan Bayramı'nın müminleri karşılayacak olmasının müjdesini taşıyan bu gün ülkemizin yanı sıra tüm dünyadaki Müslümanlar tarafından coşku ve heyecan duyguları eşliğinde kutlanacak. Öte yandan mutluluk ve değerin paylaşıldıkça çoğaldığı bilincinde olan Müslümanlar eş, dost, akraba yahut tüm sevdiklerine iletebilmek adına hız kesmeden ağırlıklı bir şekilde Arefe Günü mesajları arayışı içerisine girmeye başladı. ''Resimli Arefe Günü mesajları'' şeklinde sorgulamalarına hız kazandıranlar için, dilerseniz sosyal medya platformundan dilerseniz de WhatsApp ve Sms gibi iletişim araçları vesilesiyle paylaşabileceğiniz en güzel seçenekleri sizin için hazırladık. Arınma, af ve bağışlanma ayı olarak nitelendirilen Ramazan Ayı'nın son günü olan bu hayırlı gün sayesinde maneviyat, verimlilik ve bereket kazanacak. İşte, Müslümanlar için son derece ehemmiyetli olan ve birlik, beraberlik duygularının güçlü bir şekilde hissedildiği bu güne özel en yeni sözlere haber7.com üzerinden erişebilirsiniz. 

2018 Resimli Ramazan Bayramı mesajları! Ramazan Bayramına özel sözler!

 

 

Arefe günü namazı! Mübarek Arefe günü yapılacak ibadetler

Arefe günü namazı! Mübarek Arefe günü yapılacak ibadetler

2018 RESİMLİ AREFE GÜNÜ MESAJLARI! AREFE GÜNÜ'NE ÖZEL EN YENİ SÖZLER...

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve arefe gününüz mübarek olsun.

Hayatınızdaki tüm bekleyişlerin arefe günü bayramı beklediğiniz gibi olması dileklerimle.

arefe günü mesajları

Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü mesajları

Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günler dileğiyle. Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü mesajları

Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Arefe gününüz mübarek olsun.

arefe günü mesajları

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır yalnız kalmamak için, özel günler vardır dostluğu paylaşmak için. Arefe gününüz kutlu olsun.

Sadece çocukların değil, tüm insanlığın adeta çocuk heyecanı ile bayramı beklediği günlerin sonuncuna geldik. Arefe gününüz kutlu olsun.  Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü mesajları

Bugünün feyiz ve bereketi üzerinizden eksik olmasın. Niyetleriniz makbul, amelleriniz kabul olsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü mesajları

Sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir bayram yaşamanız dileklerimle. Arefe gününüzü ve şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde son orucunuz kabul, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü mesajları

Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü

Dostlukların birleştiği, kardeşliğin hiç bitmediği, nice güzel bayramları muştulayan Arefe gününüz mübarek olsun.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz günler olsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü mesajları

Bu mübarek ayda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Arefe gününüz mübarek olsun.

arefe günü

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günde yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Arefe gününüz kutlu olsun.

Yüzünüzün ay gibi parlak ve bayram edeceğiniz günlerin hiç bitmemesi duasıyla, Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli arefe dileğiyle.

arefe günü

Her gününüzün bayramı muştulayan arefe günü gibi olması duasıyla...

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir gün diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz. Arefe gününüz kutlu olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Arefe gününüz mübarek olsun...

arefe günü mesajları

Arefe gününde vefat eden yakınlarımızın belki de en çok ziyaret edildiği bu günlerde sizlerin de sevenleriniz hiç eksik olmasın. Gününüz kutlu olsun.

Allah’tan mağfiretin istendiği bugünlerde hepimizin affa mazhar olması Duasıyla.. Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe günü mesajları

Bugün kulların bayram sabahına günahsız ve temiz olarak çıkacaklarını müjdeledikleri bir gündür. Hayırlı olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Arefe gününüz kutlu olsun.

Bugün Arefe! Mükafatından mahrum kalmayalım…

arefe günü mesajları

Arefe gününüzü kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice güzel günlere erişmenizi Allah’tan niyaz ederiz.

Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaratan Allah hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder. Arefe gününüz kutlu olsun.

En güzel bayramlara hep birlikte sağlıkla ve huzurla erişebilmek duasıyla.. Arefe gününüz mübarek olsun.

arefe günü mesajları

Bayramları müjdeleyen arefe günleri ne kutlu zaman dilimleridir. Hayırlı olsun.

Arefe gününüzün en güzel bayramları sizlere ulaştırması duasıyla. Gününüz mübarek olsun.

arefe günü mesajları

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar